- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.041
secret fantasy yine bitmiş kızlarrrr
of ya inşallah pazartesiye kadar gelir stoklara(
salı günü siparişlerimi verdim çarşamba sabah geldi. bu kadar hızlı beklemiyordum. yalnız faturada rozet yazıyo, sonra gönderilecektir diyor. ben öyle bir sipariş vermedim o ne? k12 katologuyla birlikte gelen panaromada temsilceler özel seri sonu diye bir sayfa var, orada 3 tane takı seti ve hello kity saat var. lily takı setini kesin alacağım, diğer ikisi arasında kararsız kaldım. hangisini alayım sizce? kullanan varmı? gümüş rengi olan çok soluk görünüyor ama katalogdan dolayı sanki. orjinal resmine baktım gayet şık gibi. kolye ve küpe ayrı ayrı satılandan bahsediyorum. hello kity saatte çok şirin duruyo ama çocuk saatimi acaba o? 25 yaş onu takmak için çokmu geç:)
salı günü siparişlerimi verdim çarşamba sabah geldi. bu kadar hızlı beklemiyordum. yalnız faturada rozet yazıyo, sonra gönderilecektir diyor. ben öyle bir sipariş vermedim o ne? k12 katologuyla birlikte gelen panaromada temsilceler özel seri sonu diye bir sayfa var, orada 3 tane takı seti ve hello kity saat var. lily takı setini kesin alacağım, diğer ikisi arasında kararsız kaldım. hangisini alayım sizce? kullanan varmı? gümüş rengi olan çok soluk görünüyor ama katalogdan dolayı sanki. orjinal resmine baktım gayet şık gibi. kolye ve küpe ayrı ayrı satılandan bahsediyorum. hello kity saatte çok şirin duruyo ama çocuk saatimi acaba o? 25 yaş onu takmak için çokmu geç:)
balım peteğim bu sorunun doğru yanıtını versen versen sen verirsin şekerim hı neden?
tamam balım demek boyayla temasımı kesiliyomuş hıı sağolasın canım.doğru cevap hiçbiriymiş yani:)
https://www.avon.uk.com/PRSuite/static/ebrochure/democampaignC1610/e-brochure.html
kızlar şu kataloğa bakın bizm kampanya 13 kataloğu buna yakın benzerlikte olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?