Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

salı günü siparişlerimi verdim çarşamba sabah geldi. bu kadar hızlı beklemiyordum. yalnız faturada rozet yazıyo, sonra gönderilecektir diyor. ben öyle bir sipariş vermedim o ne? k12 katologuyla birlikte gelen panaromada temsilceler özel seri sonu diye bir sayfa var, orada 3 tane takı seti ve hello kity saat var. lily takı setini kesin alacağım, diğer ikisi arasında kararsız kaldım. hangisini alayım sizce? kullanan varmı? gümüş rengi olan çok soluk görünüyor ama katalogdan dolayı sanki. orjinal resmine baktım gayet şık gibi. kolye ve küpe ayrı ayrı satılandan bahsediyorum. hello kity saatte çok şirin duruyo ama çocuk saatimi acaba o? 25 yaş onu takmak için çokmu geç:)

Rozeti İlk Siparişinle Beraber Gönderiyolar Canım Senin İsteginle Degil Kendi İstekleriyle :))

Diger Soruların Hakkında bİlgim Yok Malesef..

rozeti kendileri yolluyor ilk siparişte bana da yollamışlar küçücük bişi zaten ücrete tabi değil yani cnm

Bu stok sorunundan nefret ediyorummm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Müşterilere mahcup olmaktan bıktım artık !!!!!

rozeti diğer siparişinde gönderirler..O ücretsiz ücrete tabii değil..Hello kıtyde çocuk saati canım :)yinede tercih senin tabiki benim yegenimdede var ..

slm kızlar ben bugün eyeliner sürerken bazı yerlere tam sürülmediğini farkettim.yani tam uç kısmıyla süünce bazen renk çıkmıyor.bu neyden kaynaklı olabilir kızlar.acemiliğim,sürüş şeklim,eyelinerin likit olması,bozuk çıkması e)hiçbiri? :))

peki ne kadar zaman kullanabilirim canım?yani içinde çokmu az varki daha ilk kullanımdan itibaren bu sorunla karşılaştım

kızlar ya benm koli geldi...ama eksik geldi..rikit yok yerine clear skin yollamışlar...napmalıyım acil cvppppppp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…