Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşahçım bu hangi ülkenin kataloğu?valla şaştım kaldı iç çamaşırından pijamaya varıncaya kadar herşeyi varmış doğrusu üstelik fiyatlar bize verdiklerinden çok daha uygunklava:

planet spanın o yüz rolonu yada spatulasını daha önce verdimi kızlar ne işe yarıyor?birde yüz yıkarken kullanılan bişey vardı oda ilginçti dahamı iyi temizliyor acaba gözenekleri?

kızlar şu kataloğa bakın bizm kampanya 13 kataloğu buna yakın benzerlikte olcak

bu katalog süper yaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende bu katalogtan satış ve yapmak istiyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

peki ne kadar zaman kullanabilirim canım?yani içinde çokmu az varki daha ilk kullanımdan itibaren bu sorunla karşılaştım

Ben Ara Ara Sürüyorum Canım 6 Ay Gidiyo..Karşılaştıgın Sorun Likitin Ucu Kalem Gibi Sürerken Akışkanlıgın Uctan Gitmesi Normal Bence Çünkü Ters İstikamette Tutuyosun Az Oldugunu Sanmıyorum Canım..

kılzar acill yardım. stoksuzluktan dolayı 75in altına düşen siparişlerin kargo bedelini ödüyomuyuz?

Yok Canım Ödemiyosun Katalog Ürünlerinin Stokta Olmaması Senin Problemin Degil Yine Fatura Tutarın Aynı Kalıyo Sadece Gelmeyen Ürününkini Ödemiyosun Geldigi Siparişin Oldugu Faturaya Yansıtıyolar..Ödemesini O Zaman Yapıyosun..

çok sağol canım. yeni temsilcimin siparişiydi. kıza üyelik ücretiyle bide kargo ücreti deseydim kalpten giderdi herhalde.

katalogtaki kırmızı makyaj çantasını çok beğendim. ordaki ürünlerin Türkiye'de satılması için bi kaç yıl geçmesi lazım

kılzar acill yardım. stoksuzluktan dolayı 75in altına düşen siparişlerin kargo bedelini ödüyomuyuz?
eğer indrm broşürü ve fırsat köşesi değilse ödemiosn

bu arada kızlar ben bu ülke kataloglarını hep takip ediorum bizimkilerle aynı promosyonlar oluo hep bizde yeni çıkan ürünler ordada yeni çıkmş oluo aynıları tabi oranın ürün yelpazesi daha fazla ya birde bizm ülkede vergiler aşırı yüksek olduğundan ithalatını fazla yapamıolr cnm haklılar gümrükten mal getrtmek için dünya vergiler ödenio doğal olarak fiyatlarda yükselio yüksek fiyatlı ürünlerde bizm ülkemzde pek fazla satılmıo biliosnz

kızlar siparişe dolgunlaştırıcı ruj rosy resistance girmiştim 2 tane. kodu 87422. ama onlar iki tane pink for lıfe göndermişler. katalogta kodu 87418 ama faturada 22878 ve rosy resistanece da bir tane göndermşler karşıdında ücret 0 yazıyo. bu ne anlamadım ne saçmalıyor avon. secret fantasyde yok. öff öfff

şu çoook sevgili müşteriler paraları zamanında ödeselerde elli kere aratıp insanı verem etmeseler...

ilkşah teşekkürler..katalog güzelde bişey dikkatimi çekti..hani rejuvenate anew var ya..hafızam yanıltımyorsa(yakınımda katalog yok) TR avon da 25+ diyor.ama bu katalog da 30+ diyor ???

biz istemekten nefret ediyoruz isterken utanıyoruz. onlarda ne utanma ne bişi alsanaalsanasmile

ahh aahh keşke insanlar biraz empati kursalar da herkes memnun olsa canm ama ne yazık ki çoğumuz böyleyiz

benm kargomda bugn geldi kızlar:) tüm ürünler hediyeler tam çok şükür..ama ben zekiye k12 kataloğu istemeyi akıl etme..şimdi de katalogsuz kaldım müşteri temsilcimi aradım söyledim ama ne zamana gelir hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…