Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k 12de sayfa 85teki siyah çanta hakkında ne düşünüyosunuz? müşterim istiyo ama pişman olmaktan korkuyo. sizce iyimidir?

kızlar k 12 de panarama da süper shock maskara var fiyat gayet uygun örnek ürünler diyor nasıldır sizce güzelmidir diğer panaramadan süper magnfy aldım memnun kalmadım bundan kalırmıyım acaba deneyen var mı

dün akşam siteden sipariş verdim sepeti gönder demişim yanlışlıkla tekrar sipariş girmek isteyince farkettim.takım öncüm bütün siparişlerimi tek sepette yenidn girmemi kendisinin yanlış girilmiş sepeti arayıp iptal ettireceğini söyledi.öyle yaptım.fakat iptal ettirmeyi unuttmuş ve paket kargoya verilmiş.iade edersin kargoyu dedi ama bütün koliyi iade etmemde bi sorun çıkar mı?kargo ücret öder miyim?birde iade ettiklerimin parasınıda ödeyecek miyim bu ay?avonda ilk ayım yardımcı olur musunuz?

aramıza hoşgeldin ..
Hayır tatlım kargoya ücret ödemezsin..kargocuyu beklet bi dk bekleyin lütfen de .. hemen kutuyu aç ve iade için gereken yerleri doldur .. kesinlikle imzanıda at ve kutunun agzını bantla geri ver ..İade olacak de ve kesin tesellüm ambar belgesini al kargo gönderdiğine dair belgeyi..

iade ettiklerin en geç 10 gün içince iptal olur ve faturandan düşer sen ne kadrlık ürün siparişi verdin toplam ??

Süper Shock Harika Bi Rimel Canım Kendim Dahil Herkes 2. 3. 4. Hatta Çeyizine Stok Yapan Bile Oldu Bilsem Bütün Paramı Ona Yatırırdım

nasıl rimellerden memnun kalıyosunki canım??
supershocun fırçası çok kalın,ne uzatıo ne kıvırıo ben beğenmedim acıkcası.
superfull ve spercurls daha güzel.
perfect wear in suya dayanıklı rimelide güzel bak kalıp gibi yapıo kirpiklerini dolgunlık verio..çıkarması biraz zahmetli okadar,ama o da göz makyaj temizleyicisi halledio.
sölediğin rimelden benden aldım,,haklıısn tek basına kullandıgında pek güzel değil,,ama ben altına başka bi rimel üstüne onu denedim daha ii oldu.bide alt kirpikler için daha ideal,fırçası ince ya..

kızlar çok acil yardıımmmm..... hani biz şimdi k12ye geçiyoruz ya. iadeleri üç kampaya içinde verebiliyoruz ya. k11-k10-k9 da dahilmi yoksa k12-k11-k10 diyemi geçerli?

kusura bakma ama senin gibi geliş fiyatına verenler yüzünden sonra insanlar yüzsüz yüzsüz bizlerinde öyle yapmasını bekliyorlar, yapmayınca da bozuluyorlar. ayrıca bunun yasak olduğunu da bilmen gerekli. avona şikayet etse birisi seni anında yanar üyeliğin. bu şekilde davranarak bizleri zor durumda bırakıyorsun, insanlarda böyle bir anlayış ortaya çıkmasının tek sebebi senin gibi herkese gelişinden verenler.
cidden çok kızıyorum böyle yapanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…