- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.081
canım ben ondan getirttim ama kötü agzında fermuar yok çıt çıt var küçük pullu begenmedim ben
aramıza hoşgeldin ..dün akşam siteden sipariş verdim sepeti gönder demişim yanlışlıkla tekrar sipariş girmek isteyince farkettim.takım öncüm bütün siparişlerimi tek sepette yenidn girmemi kendisinin yanlış girilmiş sepeti arayıp iptal ettireceğini söyledi.öyle yaptım.fakat iptal ettirmeyi unuttmuş ve paket kargoya verilmiş.iade edersin kargoyu dedi ama bütün koliyi iade etmemde bi sorun çıkar mı?kargo ücret öder miyim?birde iade ettiklerimin parasınıda ödeyecek miyim bu ay?avonda ilk ayım yardımcı olur musunuz?
kızlar k 12 de panarama da süper shock maskara var fiyat gayet uygun örnek ürünler diyor nasıldır sizce güzelmidir diğer panaramadan süper magnfy aldım memnun kalmadım bundan kalırmıyım acaba deneyen var mı
teşekkür ederim.toplamda 190 lira.yanlış olanda 85 lira
çok teşekkür ederim...
kızlar k 12 de panarama da süper shock maskara var fiyat gayet uygun örnek ürünler diyor nasıldır sizce güzelmidir diğer panaramadan süper magnfy aldım memnun kalmadım bundan kalırmıyım acaba deneyen var mı
kızlar çok acil yardıımmmm..... hani biz şimdi k12ye geçiyoruz ya. iadeleri üç kampaya içinde verebiliyoruz ya. k11-k10-k9 da dahilmi yoksa k12-k11-k10 diyemi geçerli?
saol cnm Allah seninkileride arttrsn valla açıkça söyleym ben geliş fiyatına sattığım içn toplayabiliyorm aksi durumda mümkünatı yok geliş fiyatına satıorm hediyeleri alıorm takım öncüsü olduğum içn prim de alıorm yetio bana ilk üye olduğumda gelişine satmıodm 75e zor ulaşıodm çünkü insanlar illaki bir tane gelişine satan buluolrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?