- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.101
Süper Shock Harika Bi Rimel Canım Kendim Dahil Herkes 2. 3. 4. Hatta Çeyizine Stok Yapan Bile OlduBilsem Bütün Paramı Ona Yatırırdım
nasıl rimellerden memnun kalıyosunki canım??
supershocun fırçası çok kalın,ne uzatıo ne kıvırıo ben beğenmedim acıkcası.
superfull ve spercurls daha güzel.
perfect wear in suya dayanıklı rimelide güzel bak kalıp gibi yapıo kirpiklerini dolgunlık verio..çıkarması biraz zahmetli okadar,ama o da göz makyaj temizleyicisi halledio.
sölediğin rimelden benden aldım,,haklıısn tek basına kullandıgında pek güzel değil,,ama ben altına başka bi rimel üstüne onu denedim daha ii oldu.bide alt kirpikler için daha ideal,fırçası ince ya..
Kızlar Ben Paranomada Süper Shock Mascarayı Göremedim Nerde Ya :S
kusura bakma ama senin gibi geliş fiyatına verenler yüzünden sonra insanlar yüzsüz yüzsüz bizlerinde öyle yapmasını bekliyorlar, yapmayınca da bozuluyorlar. ayrıca bunun yasak olduğunu da bilmen gerekli. avona şikayet etse birisi seni anında yanar üyeliğin. bu şekilde davranarak bizleri zor durumda bırakıyorsun, insanlarda böyle bir anlayış ortaya çıkmasının tek sebebi senin gibi herkese gelişinden verenler.
cidden çok kızıyorum böyle yapanlara.
kusura bakma ama senin gibi geliş fiyatına verenler yüzünden sonra insanlar yüzsüz yüzsüz bizlerinde öyle yapmasını bekliyorlar, yapmayınca da bozuluyorlar. ayrıca bunun yasak olduğunu da bilmen gerekli. avona şikayet etse birisi seni anında yanar üyeliğin. bu şekilde davranarak bizleri zor durumda bırakıyorsun, insanlarda böyle bir anlayış ortaya çıkmasının tek sebebi senin gibi herkese gelişinden verenler.
kızlar k 12 de panarama da süper shock maskara var fiyat gayet uygun örnek ürünler diyor nasıldır sizce güzelmidir diğer panaramadan süper magnfy aldım memnun kalmadım bundan kalırmıyım acaba deneyen var mı
günaydın arkadaşlar ben bişeyi merak ettim şimdi bugün başlayacak olan K12 den sipairş verdiğimizde gelecek olan katalog yılbaşı kataloğu mu olacak yani?
harbimi canım :) şikayet edebilrsn buyur et vereym temsilci numaramı ben vermesem illaki birileri veriyor gelişine tamammı 400bin temsilci var 300bini geliş fiyatına verio ben o 300bini engelleyemeyeceğim için 75 tllik satış içinde uğraşmazdım çünkü avon temsilcisi çok arkadşm var bana geliş fiyatına vercek çok kişi var o yüzden 10-15 tl kâr için hiç uğraşmazdım bende satışlarım artması için tolerans tanıyorum her ürüne sadece 1 tl ekliyorum o da bana yetio çok fazla satış yaptığım için kârımda oluo primimde artıo ben memnunum halimden sıkıntı yok tüm ev eşyalarımı avondan dizdim ben avona para kazandırıomuyum kazandırıorum o zaman da sorun yok tamammı bende memnunum çünkü 2 tl indrsem 3 tl indirien çıkıo 3 indrsem 4 indren çıkıo böyle yapıorum insanlara kin beslemiorum rekabet oluşmuo
bence bu çözüm değil isteyen istediği gibi satar avonun kar değilde sabit fiyat yapsa tüm ürünleri temsilcilerede satışlarına göre prim verse çok daha iyi olur
şu anlık siparişim 744,5 tl 580 tlsini annem adına girip hediyeleri alcam üstünüde abim adına gircem belki ay sonuna kadr 2. kez alırım 12 kişilk yaparm yemek takımını dmi ama
canm valla bende kardeşimde super shocku kullanıyoruz ve cok memnunuzz kardeşim 3aşamalı rimelden aldı,superfullu aldı avonun tüm rimellerini aldı ama super shock gibi yok bizcezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?