Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Süper Shock Harika Bi Rimel Canım Kendim Dahil Herkes 2. 3. 4. Hatta Çeyizine Stok Yapan Bile Oldu Bilsem Bütün Paramı Ona Yatırırdım

sağol cevabın için cnm o zaman alıyım bende ama yanlış bilmiyorsam panaramadan mesela rimelden 1 adet alma hakkım var galiba

ben istiyorum ki cnm hem uzun dolgun göstersin akmasın kıvrık değil yani ok gibi olmasını seviyorum :)

bende tanıdıklarıma gelişinden veriyorum 2 kuruş için aile fertlerini yada yakın arkadaşını kıramıyorsun haliyle öyle değilmi bu kadar sert çıkmaya gerek yok bana kalırsa açıkçası bu mesajınız saşırttı beni

bu sert çıkışın benide çok şaşırttı. hepimiz yakınlarımıza geliş fiyatından veriyoruz. ayrıca ilkşah takım öncüsü primlerden zaten kazanıyo ekstra bi kâra ihtiyacı yokki. herkes takım öncüsü olabilir. bende bu güne kadar satış yapıyodum artık bende takım öncüsüyüm ve indirimli veriyorum herkese. sizde takım öncüsü olabilirsin önünüzde hiç bi engel yokki. ha sende haklısın bu işe önce kendi ürünlerimizi indirimli almak için sonrada para kazanmak için giriyoruz.kızmakta haklısın. herşeyden önce ilkşah senin rakibin olamaz çünkü aynı şehirde bile değilsiniz. elinden müşterilerini almış gibi konuştun.bence çok ağır olmuş tatlım.

bendende gelişine vermemi bekleyen çok ama valla hiçkusura bakmasınlar milletin hamallıgını yapamam ben emek veriyorum en nihayetinde ..ilkşahın satışları epey yüksek oldugu için pek ihtiyaç duymuyor ki gelişinden vermese o kadr satış yapamaz yarıya iner eminim ..Bu kadar tepki gösterme tatlım herkezin doğrusu yanlışı kendine .. bu kadar takılma:)

Rahat ol gökçen şehirlerde ayrı müşterilerde herkez kazancına bakar tatlım ..

harbimi canım :) şikayet edebilrsn buyur et vereym temsilci numaramı ben vermesem illaki birileri veriyor gelişine tamammı 400bin temsilci var 300bini geliş fiyatına verio ben o 300bini engelleyemeyeceğim için 75 tllik satış içinde uğraşmazdım çünkü avon temsilcisi çok arkadşm var bana geliş fiyatına vercek çok kişi var o yüzden 10-15 tl kâr için hiç uğraşmazdım bende satışlarım artması için tolerans tanıyorum her ürüne sadece 1 tl ekliyorum o da bana yetio çok fazla satış yaptığım için kârımda oluo primimde artıo ben memnunum halimden sıkıntı yok tüm ev eşyalarımı avondan dizdim ben avona para kazandırıomuyum kazandırıorum o zaman da sorun yok tamammı bende memnunum çünkü 2 tl indrsem 3 tl indirien çıkıo 3 indrsem 4 indren çıkıo böyle yapıorum insanlara kin beslemiorum rekabet oluşmuo

bence bu çözüm değil isteyen istediği gibi satar avonun kar değilde sabit fiyat yapsa tüm ürünleri temsilcilerede satışlarına göre prim verse çok daha iyi olur

ha bu arada ben burda ki herkesi arkadaş olarak görüyordum takım öncülükle ilgili kimsenin bilmediği bilgileri yayınladm burda takım öncü olmanz için uğraştm sizde kazanın diye takım öncü olduğum halde takım öncülerinin temsilcileri kullanmaması için gizli tüm bilgileri verdim takım öncünün nelerden kârı warda temsilcilere baskı yapıolr die ama sen gelip bana rakip gibi davrandın
ben bundan bir kaç ay önce burda bir arkadşla tartışmıştım ama sonra arkadş oldum ben kimseye rakip gözüyle bakmıyorum herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum

bİZ BURDA RAKİP DEĞİLİZ ARKADAŞIZ TAMAMMI HERKESİN BİRBİRİNİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYMASI GEREKİO RAKİP OLSAYDIK EĞER EMİN OL HİÇBİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAZDIM KİMSEYE AMA SEN DEMEKKİ RAKİP OLARAK GÖRÜYORMUŞSUN DEMEKKİ BURDA BİRBİRİNİ ARKADAŞ OLARAK GÖRMEYENLERDE VARMIŞ YAZIK

lmaz:ne varkı bunda :) bende gelıs fıyatına verıyorum nolmus yanı
herkes katologdakı fıyatı vercek dıe bısey yazdını duymadım hıc
kımseyı ılıgılendırmez AVONuda
ben faturamı yatıırıomuyum evet bıtmısdır yanı

canm valla bende kardeşimde super shocku kullanıyoruz ve cok memnunuzz kardeşim 3aşamalı rimelden aldı,superfullu aldı avonun tüm rimellerini aldı ama super shock gibi yok bizcezemuszemus

günaydın arkadaşlar ben bişeyi merak ettim şimdi bugün başlayacak olan K12 den sipairş verdiğimizde gelecek olan katalog yılbaşı kataloğu mu olacak yani?

valla canım bende senin gibi takım öncüsü olsydım ve yüksek satış limitlerine gelebilseydim bende gelişine verirdim hiç yoktan her ay değişik hediyeler almak güzel bence...güzel karlar yapmak için çokk cevre lazım..her ay 75i doldurmak için uğraşıp duruyorum yaptıgım kar 5tl 10tl anca olur :)) amacım zaman doldurmak eğlence..

75i doldurmak için alırsan gelişine veririm dediğim oluyo napim yani...
yüksek satıs yapacagımı bilsem bene gelişine veriri en azından hediyeleri alırdım :sinifsinif::sinifsinif:

nerdee benim çevremdekilerin çoğu bana gelince harcamaya korkuyo valla..

en yakın arkadasım bile bi işe girim neler alıcam diyodu kız işe girdi maaşıda çook iyi hala 5 tlnin hesabını yapıyo

kızlar 112 tl borcum var dün son ödemesi vardı ama ödemedim iademin avona ulaşmasını bekliyom...iadeyi borçtan düşerler dimi

şu anlık siparişim 744,5 tl 580 tlsini annem adına girip hediyeleri alcam üstünüde abim adına gircem belki ay sonuna kadr 2. kez alırım 12 kişilk yaparm yemek takımını dmi ama

şu anlık siparişim 744,5 tl 580 tlsini annem adına girip hediyeleri alcam üstünüde abim adına gircem belki ay sonuna kadr 2. kez alırım 12 kişilk yaparm yemek takımını dmi ama

vallahi tebriklerr ilksah hanım vereliniortak ben değil gelişine bedava dağıtsam bile Aksarayda bu kadar potansiyel tutturamam heralde :gitme:

canm valla bende kardeşimde super shocku kullanıyoruz ve cok memnunuzz kardeşim 3aşamalı rimelden aldı,superfullu aldı avonun tüm rimellerini aldı ama super shock gibi yok bizcezemuszemus

sağol cnm bide onu denim bari pahalı değil nasılsa 8 küsür panaramada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…