Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sayfa 16 cnm :))

Canım Ben Ordakini İlk Defa Görüyorum Dışı Değişmiş İşlevi Aynı mı Acaba? Ben Aldık Derken Daha Önce Katalogda İndirimdeydi Süper Shock Mascara O Zaman Almıştık :)) Ondan Bahsettim Süper Diye Yoksa Paranoma da Sadece 1 Tane Girme Hakkın Var Ben Bakmamıştım Bile Paranomaya Sayende Bi Göz Atmış Oldum :)))

pek kötü çıkacagını zannetmiyorum canım galia yeni katalogta çıkacak o rimel bi alim nasılsa fiyat uygun fikirlerimi yazarım buraya

evet panaromadki super shock normal super shockla aynı dimi fırçası falan tereddütte kaldım

christian lacroix rouge kızlar bu parfümün seti bende var kokusu değişmeye başlamış pahalı bi fiyattan aldığım için pek kullanmaya kıyamadım dioorumki bu k12den bu setten sip versem yenisi gelse eskisini iade etsem olurmuu??

keşke o iç çamaşır ve pijamalardan gelse bide kızım için çok şirin şeyler var gelse hepsinden alırım fıstığımaopuyorumnanaktan

hani renkli taşlı bir yüzük ve bileklik varya ona bayıldım çok zarif duruyor: )sonra bir maskara var onunda fırçası çok güzel eminim hoştur şimdi aklıma gelmeyen bir sürü şey beğendim valla gelse kocişi her ay zarara sokarım gibi:)

rozeti diğer siparişinde gönderirler..O ücretsiz ücrete tabii değil..Hello kıtyde çocuk saati canım :)yinede tercih senin tabiki benim yegenimdede var ..

cnm benm ilk siparişimde rozet gelmemişti bana hiç göndermediler merak ettim bi şartı mı var ki?

kızlar ben k11den satış yapamadım
k12 katologuna da işyerinde getirmişler die baktım bazı şeyler hoşuma gitti
alsam mı diyorum
rare pearls edp mi armodisiac for him mi alsam acep benm baya parfümüm var da:)
ya da kendime bond girl mü alsam o nasıl bilen var mı hanımlar
bi de o suda eriyen sabunlara hasta oldum ben :) ne diyosunuz değer mi sizce yoksa az daha ucuzlasın mı
black suede mi jet homme mı? hangisi daha etkileyici of karar veremiyorum bi türlü yahu
bi de o eladia yüzük kullanan varsa ben bayıldım ama gerçekte nasıl görünüyor merak ediyorum arkadaşımda neena yüzük var o baya şık duruyo olmassa onu alcam ay bi dünya şey alcam napcam ben
kafamçokkarıştı

canım rare pearls çok güzel.Bond girl de acayip karizmatik bi koku...Aromadisiac çok kötü ben beğenmedim..
Sabunların fiyatı gayet uygun bence tanesi 1 liraya geliyo sanırsam..küvetim olsa kesin alırdım..
black suede hacı misi gibi kokuyo:)
yüzük hakkındada bi fikrim yok:))

ay sağol şekerim yaa:)))

ben rare pearls düşüneyim bi. :) bi de şu bond girl olabilir

aromadisiac bayan var bende onu eşim baya seksi buluyo:) ben de beğendim ben bi de esmerim bana uygun bi koku oldu yani hafif baharatlı.

sabunlar da çok şeker geldi yeni evimizde küvet de var. taşındık die zaten kimseye satış yapamadım geçen ayı boş geçtim bari bu ay alayım bişeyler diyorum
yüzük de bana hoş geldi iki şekilde kullanılıyo neena yüzük hoş ama düşünen varsa bi baksın

bi de siparişler bugün girilmiyomuuydu:)

ewt kızlar ben bugün secretleri yığdım siparişe kapanmadan stok yapıcm 4e kadar gelecekmiş secretler öyle dediler bekliomşlar stokta olmayan ürünlern gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…