Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ewt kızlar ben bugün secretleri yığdım siparişe kapanmadan stok yapıcm 4e kadar gelecekmiş secretler öyle dediler bekliomşlar stokta olmayan ürünlern gelmesini

ya ben k11 den bu ay hiç sipariş almadım o yüzden siparişte vermedim dolayısıyla k12 kataloğuda yok elimde nası yapabilirim yardım edermisiniz.takım öncümden alsam fiyat listesi olmıcak elimde.k10dan iademde var bu ay yapmasam da iadeyi k12de yapabilirim heralde.bir katalok içinde hizmet bedeli ödemek istemiyorum

Kızlar Kahve Makinası İçin Dİrek 480 Tl Sipariş Girecek Olan Var mı ? Ben 250 tl lik Giirecem Kendime Alıp Tamamlayım Diyorum Ama Degmez Sanki Kökü Ne Kadar ki O Makinenin Vazgeçtim Bende

canım aromadisiac bayan gerçekten güzel mi alacağım ama kokusunu bilmediğim için kararsız kaldım bi de arkadaşlar bu yeni katologdaki temizleme köpügü var kato yok elimde sayfa kaç hatırlayamadım ama ödül filan almış herhalde en iyi temizleyici mi ne olmuş onu kullanan var mı nasıl gerçekten iyi mi

avon sitesine girsene cnm orda online katolog var gelişinide kendin hesaplayabilirsin yerimseniben

Son düzenleme:
Kızlar Kahve Makinası İçin Dİrek 480 Tl Sipariş Girecek Olan Var mı ? Ben 250 tl lik Giirecem Kendime Alıp Tamamlayım Diyorum Ama Degmez Sanki Kökü Ne Kadar ki O Makinenin Vazgeçtim Bende

584 TLlik girdim şimdi inşallh 3 hediyeyide yakalarım şimdide diğerlerini gireceğim

bond gırl 007 moru çıkacakmış içindeki maddelerden anladığım kadarıyla güzel bir koku mutlaka alıp bakmam lazım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim 1 adet iadem var şimdi iade formunu doldurup kutuya ürünle birlikte koyup bantlıyoruz gerisini kargocumu yapıyor ?? (adresi benden mi alıyor)

cevap veren yok mu arkaadaşlar

ama yurt dışındaki yılbaşı katoloğunda yeni yazıyor tahminim burayada gelir :))

bazı ülkerde war cnm ben daha önce görmüştüm her ülkeye farklı zamanlarda geliyor ürünler bondun bizdeki si başka bir ülkede outlet ürünlere girmiş bile indrm broşürü yani

bazı ülkerde war cnm ben daha önce görmüştüm her ülkeye farklı zamanlarda geliyor ürünler bondun bizdeki si başka bir ülkede outlet ürünlere girmiş bile indrm broşürü yani

evt öyle doğru söylüyosun indirime geçmeyen parfüm indi şimdide ben almıyorum avrupada pek tutulmamış galiba ama şimdi 2 adet sipariş verdim evdekiler sırf aynası ve çantası için delikafadulden bende şu çıkacak parfümleri bekliyorum :)

walla ben bu siparişlerimde en çok yemek takımı için sabırsızlanıyorum

kızlar k 12de sayfa 85teki siyah çanta hakkında ne düşünüyosunuz? müşterim istiyo ama pişman olmaktan korkuyo. sizce iyimidir?
ben gördüm onu hiç gzl değil küçük bşy seviosan olur ama ben büyük çanta sevdiğim için hoşuma gtmedi cnm
rozet ilk siparişinle gelmemişti birdahakinde yollancak die yazılmıştı faturada bidahakinde geldi cnm
bim şart yokm üye olanlara yolluolar

aromadisiac ın rolun oarfümü var bende
güzel bir koku meyve ağırlıklı ben çok beğendim

ben tatilde olduğum için henüz toparlamadım siparişlerimi
girerim bi ara artık nasılsa indirim broşürü yokkk stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…