- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.141
ewt kızlar ben bugün secretleri yığdım siparişe kapanmadan stok yapıcm 4e kadar gelecekmiş secretler öyle dediler bekliomşlar stokta olmayan ürünlern gelmesini
ay sağol şekerim yaa:)))
ben rare pearls düşüneyim bi. :) bi de şu bond girl olabilir
aromadisiac bayan var bende onu eşim baya seksi buluyo:) ben de beğendim ben bi de esmerim bana uygun bi koku oldu yani hafif baharatlı.
sabunlar da çok şeker geldi yeni evimizde küvet de var. taşındık die zaten kimseye satış yapamadım geçen ayı boş geçtim bari bu ay alayım bişeyler diyorum
yüzük de bana hoş geldi iki şekilde kullanılıyo neena yüzük hoş ama düşünen varsa bi baksın
bi de siparişler bugün girilmiyomuuydu:)
ya ben k11 den bu ay hiç sipariş almadım o yüzden siparişte vermedim dolayısıyla k12 kataloğuda yok elimde nası yapabilirim yardım edermisiniz.takım öncümden alsam fiyat listesi olmıcak elimde.k10dan iademde var bu ay yapmasam da iadeyi k12de yapabilirim heralde.bir katalok içinde hizmet bedeli ödemek istemiyorum
Kızlar Kahve Makinası İçin Dİrek 480 Tl Sipariş Girecek Olan Var mı ? Ben 250 tl lik Giirecem Kendime Alıp Tamamlayım Diyorum Ama Degmez Sanki Kökü Ne Kadar ki O Makinenin Vazgeçtim Bende
bond gırl 007 moru çıkacakmış içindeki maddelerden anladığım kadarıyla güzel bir koku mutlaka alıp bakmam lazım kaydirigubbakcemile3
canım aromadisiac bayan gerçekten güzel mi alacağım ama kokusunu bilmediğim için kararsız kaldım bi de arkadaşlar bu yeni katologdaki temizleme köpügü var kato yok elimde sayfa kaç hatırlayamadım ama ödül filan almış herhalde en iyi temizleyici mi ne olmuş onu kullanan var mı nasıl gerçekten iyi mi
arkadaşlar benim 1 adet iadem var şimdi iade formunu doldurup kutuya ürünle birlikte koyup bantlıyoruz gerisini kargocumu yapıyor ?? (adresi benden mi alıyor)
lütfen bilen yokmu kızlar bu ilk iadem olucak??
ama yurt dışındaki yılbaşı katoloğunda yeni yazıyor tahminim burayada gelir :))
cnm benimde ilk iademdi kargucuya adres falan vermiyorsun iadelerini işaretle imzanı atmayı unutma kolinide mutlaka bantla ücrette ödemiyorsun siparişin geldiğinde iadeni verince
bazı ülkerde war cnm ben daha önce görmüştüm her ülkeye farklı zamanlarda geliyor ürünler bondun bizdeki si başka bir ülkede outlet ürünlere girmiş bile indrm broşürü yani
evt öyle doğru söylüyosun indirime geçmeyen parfüm indi şimdide ben almıyorum avrupada pek tutulmamış galiba ama şimdi 2 adet sipariş verdim evdekiler sırf aynası ve çantası için delikafadulden bende şu çıkacak parfümleri bekliyorum :)
walla ben bu siparişlerimde en çok yemek takımı için sabırsızlanıyorum
ben gördüm onu hiç gzl değil küçük bşy seviosan olur ama ben büyük çanta sevdiğim için hoşuma gtmedi cnmkızlar k 12de sayfa 85teki siyah çanta hakkında ne düşünüyosunuz? müşterim istiyo ama pişman olmaktan korkuyo. sizce iyimidir?
rozet ilk siparişinle gelmemişti birdahakinde yollancak die yazılmıştı faturada bidahakinde geldi cnmcnm benm ilk siparişimde rozet gelmemişti bana hiç göndermediler merak ettim bi şartı mı var ki?
kızlar ben k11den satış yapamadım
k12 katologuna da işyerinde getirmişler die baktım bazı şeyler hoşuma gitti
alsam mı diyorum
rare pearls edp mi armodisiac for him mi alsam acep benm baya parfümüm var da:)
ya da kendime bond girl mü alsam o nasıl bilen var mı hanımlar
bi de o suda eriyen sabunlara hasta oldum ben :) ne diyosunuz değer mi sizce yoksa az daha ucuzlasın mı
black suede mi jet homme mı? hangisi daha etkileyici of karar veremiyorum bi türlü yahu
bi de o eladia yüzük kullanan varsa ben bayıldım ama gerçekte nasıl görünüyor merak ediyorum arkadaşımda neena yüzük var o baya şık duruyo olmassa onu alcam ay bi dünya şey alcam napcam ben
kafamçokkarıştı
aromadisiac ın rolun oarfümü var bendecanım aromadisiac bayan gerçekten güzel mi alacağım ama kokusunu bilmediğim için kararsız kaldım bi de arkadaşlar bu yeni katologdaki temizleme köpügü var kato yok elimde sayfa kaç hatırlayamadım ama ödül filan almış herhalde en iyi temizleyici mi ne olmuş onu kullanan var mı nasıl gerçekten iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?