Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ayy kızlar ne güzel satışlar yapmışsınız..yemek takımını inanılmz beğendim.ihtiyacımda var ama hayatta o kadar satamam

canm valla bende kardeşimde super shocku kullanıyoruz ve cok memnunuzz kardeşim 3aşamalı rimelden aldı,superfullu aldı avonun tüm rimellerini aldı ama super shock gibi yok bizcezemuszemus

evet ben de alıcam bu ay panaromadan inş

ewt kızlar ben bugün secretleri yığdım siparişe kapanmadan stok yapıcm 4e kadar gelecekmiş secretler öyle dediler bekliomşlar stokta olmayan ürünlern gelmesini

hala sipariş verebiliyor muyduk canım k 11 den

yıldızlar kulübüne özel paketi gördnzmü girsemmi acaba değermi o paraya

merhabalar kızlar uzun zamandır kk üyesiyim.sadece okuyup takip ediyorum.bu ikinci mesajım.bende bugün siparişlerimi girdim inş kahve makinesini alırım.ben şimdiden k13 için sabırsızlanıyorum.takın öncüsü arkadaşlarımdan rica ediyorum kataloğ ellerine ulaşmışsa paylaşabilirlermi?takım öncülerine kataloğ bugün ulaşmış diye biliyorum .sevgiler

iade yaparken faturanın aslını dolduruyorduk ,peki tc nosunu yazmalımıyız zorunlumu acaba.bir de ben iadeleri kartona koydum faturayıda koyup bantliyimmi yoksa faturayı görevliyemi vericez kontrol için,kutunun ağzını onlar kapatıyor mu

aslı veya sureti fark etmiyor.ben herhangi birini dolduruyorum.tc numarasıda gerekmiyor.az ise bir poşete bırakıyorum faturayla birlikte kapatıyorum ağzını kargo elemanına veriyorum.

aslı veya sureti fark etmiyor.ben herhangi birini dolduruyorum.tc numarasıda gerekmiyor.az ise bir poşete bırakıyorum faturayla birlikte kapatıyorum ağzını kargo elemanına veriyorum.

ben bir defa iade yapmıştım onda bir ürün iade ettiğim için poşete koymuştum ama görevli faturanın üzerine tc nomu isteyip yazmıştı, sorun olmuyosa bende öle yapiim faturayı doldurayım kolinin içne atıp bantliyim.tşkr ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…