Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yeni temsilciler için bali bliss hediye diyo ya kızlar. o sadece k12de başlayanlar içinmi? yoksa k11de başlayıp bir sipariş girenlerde faydalanabiliyolar mı?

K12 de temsilci olacaklar için keşke 11 için olsaydı 6 tane cepteydi:) nasip.. Ben 150 lik paketi begenmedim..Ama 17.5 lük 3 paketleri begendim fiyat gayet güzel..

Allah bağışlasın canım aynen öyle benim kızımda bugün 2 yaşına girdi az önce doğum gününü kutladıkopuyorumnanaktan adıda berilŞeniz

erken kalkan erken yol alır dedikleri bu işte.:) genç anne olmak eminim güzeldir.Allah bağışlasın tatlım

Resimdeki sen isen eger hiç 29 göstermiyorsun tatlım:)

evet benim canım çevremdekilerde öyle söylüyor şimdiye kadar en fazla 23-24 diye tahmin gelmiştir.ama artık sanki göz çevremde çok hafif mimik çizgileri oluşmaya başladıeyvahedigeldismile korkulu rüyam oldular vallasenağlama

canımsın ya inan bende 23 diye tahmin ettim:) sen öylede güzel görünürsün :) dert etme bu kadar opuyorumnanaktan

cnm takım öncüsym ben keşke ulaşsa valla ama bölge satış sorumluların bir kaç ay önceden gelio kataloglar benm bölge satış sorumlumda 13 te war 14 te ama göstermio kadn söylemedi bile neler war meslek sırrımış

Merhaba arkadaslar ben KK ya yeni katıldım..Avon temsilcilğim 2 aydr var beğendiginiz ürünleri temin etmek isterseniz beni bilgilendirmeniz yeterli bayanssulusmile

ayyyhhh bu mesaja çok güldüm canım burası zaten başlığından belli Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun kaydirigubbakcemile3 zaten biz avon temsilcisiyz her istediğimzde sipariş veriorz kendi adımıza ayağımza kadar getirio kargo kendimz temin edebiliorz yani yıllardır :teytey::teytey:

iyi akşamlar kızlar..ya benm bi ricam olcak..fazladan k12 kataloğu olan arkadaş varsa bana yollayabilir mi?? parasını ödüycem..temsilcime haber verdim ama dönmedi hala..arkadaşlar katalog istiyo hep ertelemek zorunda kalıyorum yardımcı olucak arkadaş varsa özelden msj atabilir ya da msn den filan haberleşebilirz..

canım adresi yaz özel mesajdan sabah kargoya gidicm göndereym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…