- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.181
kuzum yıldızlar kulübü üyesi değilimki içinde ne var göremiyorum.
yıldızlar kulübüne özel paketi gördnzmü girsemmi acaba değermi o paraya
sağol cnm 22 aylık adı melis evin neşesi bunlar işte
Allah bağışlasın canım aynen öyle benim kızımda bugün 2 yaşına girdi az önce doğum gününü kutladıkopuyorumnanaktan adıda berilŞeniz
erken kalkan erken yol alır dedikleri bu işte.:) genç anne olmak eminim güzeldir.Allah bağışlasın tatlım
teşekkür ederim canım evet bence dünyanın en güzel duygusudur anne olmak:)ama çokta erken sayılmaz canım ya 29 yaşındayım ben 27 yaşında anne oldum.
Resimdeki sen isen eger hiç 29 göstermiyorsun tatlım:)
evet benim canım çevremdekilerde öyle söylüyor şimdiye kadar en fazla 23-24 diye tahmin gelmiştir.ama artık sanki göz çevremde çok hafif mimik çizgileri oluşmaya başladıeyvahedigeldismile korkulu rüyam oldular vallasenağlama
canımsın ya inan bende 23 diye tahmin ettim:) sen öylede güzel görünürsün :) dert etme bu kadar opuyorumnanaktan
merhabalar kızlar uzun zamandır kk üyesiyim.sadece okuyup takip ediyorum.bu ikinci mesajım.bende bugün siparişlerimi girdim inş kahve makinesini alırım.ben şimdiden k13 için sabırsızlanıyorum.takın öncüsü arkadaşlarımdan rica ediyorum kataloğ ellerine ulaşmışsa paylaşabilirlermi?takım öncülerine kataloğ bugün ulaşmış diye biliyorum .sevgiler
Merhaba arkadaslar ben KK ya yeni katıldım..Avon temsilcilğim 2 aydr var beğendiginiz ürünleri temin etmek isterseniz beni bilgilendirmeniz yeterli bayanssulusmile
canım adresi yaz özel mesajdan sabah kargoya gidicm göndereym
canm benm yaa nasıl mutlu oldum anlatamam..çok saolasın:)
Allah bağışlasın canım aynen öyle benim kızımda bugün 2 yaşına girdi az önce doğum gününü kutladıkopuyorumnanaktan adıda berilŞeniz
teşekkür ederim canım evet bence dünyanın en güzel duygusudur anne olmak:)ama çokta erken sayılmaz canım ya 29 yaşındayım ben 27 yaşında anne oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?