Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen cnm 23 ancak duruyorsun maşallah

maviş senin bu yazını bulucam die canım çıktı ama :bbo: ruj numuneleri soruyordun arkadaşlara almışsın hayırlı olsun beğendiğin renkler neler rica etsem yazarmısın ona göre ruj almak istiyorum da

teşekkür ederim canım evet bence dünyanın en güzel duygusudur anne olmak:)ama çokta erken sayılmaz canım ya 29 yaşındayım ben 27 yaşında anne oldum.

İçinizde en aceleci olan ben oldum galiba :))

18de evlendim..19da anne oldum şuan 21 yaşındayım kızımda 2

maviş senin bu yazını bulucam die canım çıktı ama :bbo: ruj numuneleri soruyordun arkadaşlara almışsın hayırlı olsun beğendiğin renkler neler rica etsem yazarmısın ona göre ruj almak istiyorum da

canım ben daha öncede söylemiştim doğal tonlar seviyorum diye.peach yazanları işaretledim.hepside güzel ama çok yakın tonlar onun için sen daha az işaretleyebilirsin.spectra,perfect yadaşu gold serisi gayet güzel şeftali renkler.birde ben ıce cafee yi çok sevdim.en belirgin seçtiklerim sparklin brush ve rose sorbet ti onlarda güzel.onun dışında twinkle pink,carnation ve sparklin warn rose gibi pembe tonları yazmıştım onlarda çok şekerler canım

maaşallah bu sayfada herkes aceleciymiş benden önce anne olan çok fazla: )Allah hepinizin çocuklarını bağışlasın kızlar Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah.

maaşallah bu sayfada herkes aceleciymiş benden önce anne olan çok fazla: )Allah hepinizin çocuklarını bağışlasın kızlar Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah.
saol cnm darısı başına olumunekankayizsmile

sempatiksalakcinnisırnaşık şey

cleopatracım ben zaten anneyim 2 yaşında kızım var sadece yaş olarak söylemiştim.eski yazıları tam okuyamadın galiba canım

kızlar
nasıl gidiyor?yeni katolok siparişi giren varmı dün?epeydir bakamadım buraya bilgisayar arzalandı da yeni arkadaşlar da gelmiş ,Hoşgelmişler..olumunekankayizsmile

kızlar meraba ben yeni avon temsilciis oldum ama size birşey sorucam

avon Care Rich Moisture Botanical Extracts + Vitamin E Face, Hand ...400 ml kremini kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz diye soracaktım

selam kızlar..bu katologdan 25 tl lilik aışveriş yapana full speed parfum 25 tl diyor ya..o parfum bize 25 e mi geliyor yoksa temsilci fiyatımı uguluyoruz?bilen varsa yazabilirmi lütfenfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…