- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.201
evet benim canım çevremdekilerde öyle söylüyor şimdiye kadar en fazla 23-24 diye tahmin gelmiştir.ama artık sanki göz çevremde çok hafif mimik çizgileri oluşmaya başladıeyvahedigeldismile korkulu rüyam oldular vallasenağlama
slm kızlar kargom bugün geldi.içinde eksik yada fazla bişey yok hepsi doğru.numune rujların renkleri çok güzel doğru tercihler yapmışım.belki bir kezde o 20li setten alırım tahminimden küçüklermiş:)yalnız hediyeli olan rimel gerçekten kötü ama çok şükür kirpiklerim dolgun onun için kullanırım biraz uzatsın birazda belirginleştirsin yeter.hediye temizleyicisi hoş ama.eyeliner a gelince hemen ilk denememde başardım gayet rahat bir sürüşü varmış.tek sorun siyaha alışkın değilim rimelle birlikte sürünce kendimi düğüne gidecek gibi hissettimbiraz denicem gözüm alışmazsa kahverengi olanlarından tekrar alıcam.
kızlaaarrrrr uyanınnn sabah olduuu delikafadulden avon sayfasına giremiyorum beeeeennnnnnnn delikafadulden
teşekkür ederim canım evet bence dünyanın en güzel duygusudur anne olmak:)ama çokta erken sayılmaz canım ya 29 yaşındayım ben 27 yaşında anne oldum.
İçinizde en aceleci olan ben oldum galiba :))
18de evlendim..19da anne oldum şuan 21 yaşındayım kızımda 2
maviş senin bu yazını bulucam die canım çıktı ama :bbo: ruj numuneleri soruyordun arkadaşlara almışsın hayırlı olsun beğendiğin renkler neler rica etsem yazarmısın ona göre ruj almak istiyorum da
ben 22 de anne oldum şuan 23 haftalık hamileyim :)
saol cnm darısı başına olumunekankayizsmilemaaşallah bu sayfada herkes aceleciymiş benden önce anne olan çok fazla: )Allah hepinizin çocuklarını bağışlasın kızlar Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah.
ebrucum sen dahada hızlısın maaşallahben birine zor bakıyorken 2.ye hazırlanıyorsun haalkisalkisalkis bu arada kızlar bu sayfa avon saysası olmaktan çıktı sanki anneler sayfası oldusırnaşık şeysırnaşık şey
İçinizde en aceleci olan ben oldum galiba :))
18de evlendim..19da anne oldum şuan 21 yaşındayım kızımda 2
cleopatracım ben zaten anneyim 2 yaşında kızım var sadece yaş olarak söylemiştim.eski yazıları tam okuyamadın galiba canım
bu gün saat 16ya kadar verebiliyoduk canım
canım adresi yaz özel mesajdan sabah kargoya gidicm göndereym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?