- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.221
Rahat ol gökçen şehirlerde ayrı müşterilerde herkez kazancına bakar tatlım ..
selam kızlar..bu katologdan 25 tl lilik aışveriş yapana full speed parfum 25 tl diyor ya..o parfum bize 25 e mi geliyor yoksa temsilci fiyatımı uguluyoruz?bilen varsa yazabilirmi lütfenfisfisfis
bende tanıdıklarıma gelişinden veriyorum 2 kuruş için aile fertlerini yada yakın arkadaşını kıramıyorsun haliyle öyle değilmi bu kadar sert çıkmaya gerek yok bana kalırsa açıkçası bu mesajınız saşırttı beni
Bunun şehirlerle veya müşterilerle hiç bir alakası yok. Bu, önüne gelene geliş fiyatına ürün satan temsilciler yüzünden insanlarda "geliş fiyatından versin canım ne olacak" algısının oluşmasıyla alakalı. Bunun benim rahatımla falan ilgisi yok. İhale alıp satmıyoruz burda altı üstü avon. Yalnızca yaptığın bana göre çok yanlış bunu ifade etmekte de babamın oğlu bile olsa sakınca görmem.
Bunun şehirlerle veya müşterilerle hiç bir alakası yok. Bu, önüne gelene geliş fiyatına ürün satan temsilciler yüzünden insanlarda "geliş fiyatından versin canım ne olacak" algısının oluşmasıyla alakalı. Bunun benim rahatımla falan ilgisi yok. İhale alıp satmıyoruz burda altı üstü avon. Yalnızca yaptığın bana göre çok yanlış bunu ifade etmekte de babamın oğlu bile olsa sakınca görmem.
ben de kuzenlerime çok yakın olduğum için geliş fiyatına veriyorum. Ayrıca görüşüm neden başkalarını bu kadar şaşırtıyor onu da anlayamadım. Benim de kendime göre karşılaştığım durumlar oluyor. Ve tanıdığım birinin bu sebepten atıldığını gözlerime gördüm avon temsilciliğinden. Bunları söylememdeki bir sebepte buydu. Sizi uyarmaktı. Gidip sizi kimseye şikayet de edicek değilim nasıl biliyorsa öyle yapar herkes ama şunu bilin ki bu yaptıklarınız başkalarına olumsuz taleplerle geri dönüyor. burası bir forum. Birşeyler tartışmak, fikir beyan etmek için burdayız.
ben de kuzenlerime çok yakın olduğum için geliş fiyatına veriyorum. Ayrıca görüşüm neden başkalarını bu kadar şaşırtıyor onu da anlayamadım. Benim de kendime göre karşılaştığım durumlar oluyor. Ve tanıdığım birinin bu sebepten atıldığını gözlerime gördüm avon temsilciliğinden. Bunları söylememdeki bir sebepte buydu. Sizi uyarmaktı. Gidip sizi kimseye şikayet de edicek değilim nasıl biliyorsa öyle yapar herkes ama şunu bilin ki bu yaptıklarınız başkalarına olumsuz taleplerle geri dönüyor. burası bir forum. Birşeyler tartışmak, fikir beyan etmek için burdayız.
ha bu arada ben burda ki herkesi arkadaş olarak görüyordum takım öncülükle ilgili kimsenin bilmediği bilgileri yayınladm burda takım öncü olmanz için uğraştm sizde kazanın diye takım öncü olduğum halde takım öncülerinin temsilcileri kullanmaması için gizli tüm bilgileri verdim takım öncünün nelerden kârı warda temsilcilere baskı yapıolr die ama sen gelip bana rakip gibi davrandın
ben bundan bir kaç ay önce burda bir arkadşla tartışmıştım ama sonra arkadş oldum ben kimseye rakip gözüyle bakmıyorum herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
bİZ BURDA RAKİP DEĞİLİZ ARKADAŞIZ TAMAMMI HERKESİN BİRBİRİNİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGI DUYMASI GEREKİO RAKİP OLSAYDIK EĞER EMİN OL HİÇBİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAZDIM KİMSEYE AMA SEN DEMEKKİ RAKİP OLARAK GÖRÜYORMUŞSUN DEMEKKİ BURDA BİRBİRİNİ ARKADAŞ OLARAK GÖRMEYENLERDE VARMIŞ YAZIK
Herkes Bi Şekilde Bu İşi Yürütüyor Bende Gelişine Verilmesine Karşıyım Ama Bunu Burda Memleket Meselesi Haline Getirip Kimsenin Huzurunun Bozulmasına Lüzum Yok Varsa Davanız Aranızda Halledin Burda Sdece Paylaşım Yapıyo Yardımcı Oluyoruz Birbirimizin Üzerine Yürümüyoruz..Cenk Meydanında Degiliz..
sen kimsin burdaki herkese embesil diyebiliyorsun ya yazık ya sana yardım ettiğim msjları bulurum tek tek gösteririm yazık ya yardımisterken iyidi ayıp ayıp insanlar ne kadar karaktersizmiş
ben farkettiysen ettiğin yardımları herhangi bir şekilde inkar falan etmedim asabiyetin neye???
ya neyse sinirlerim bozuldu gerçekten ağzımı da bozdurdun sen benim. bi tek sen değilsin insanlara yardım eden bu forumda kimse senin yardımlarını da inkar falan etmiyor. asabiyetine asabiyetle karşılık verdim ben yalnızca.
cevap falan da yazıp durma. burda kendine kendince bir dünya kurmuşsun, kendini de oraya ağa yapmışsın bozmayayım ben rahatını.
Bu foruma üye olduğumdan beri elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım, gün geldi katalog herkesden önce elime geçti oturdum bütün katalogu baştan aşşağı üşenmedim yazdım vs vs... içimden geldi yaptım. ama bu kadar nankör olabileceğiniz aklıma hiç gelmemişti. herkesin herşeyine "aferim canım ciğerim, ay evet sana katılıyorum şekerim" dersem iyiymişim meğersem. bir kere bir şey yazdım ortalık ayağa kalktı. ressmen vurun kahpeye hesabı oldu. ben daha hiç bir şey diyemiyorum. güle güle yiyin birbirinizi.
Sen gerizekalı mısın ya? taaammı taamm mı diye konuşuyorsun. Ben "şikayet ederim sizi hııı" diye tehtit mi ettim salak mısın nesin. Yalnızca böle bişi gördüm böle bi durum var diye paylaştım, hepiniz embesilsiniz yemin ederim. bi fikrimi söyledim kızdığımı anlattım kendi başıma gelenlerden örnek verdim banane senin ev eşyandan çeyizinden ya. istersen git kendine villa al avonun parasıyla mahalle karısı gibi geçmiş bana "taammıı haa buradaaa" bilmem ne diye bi de büyük harflerle bişeyler zırvalamışsın bi de. yemin ediyorum salaksın ya. burdaki herkesi arkadaşı olarak görüyomuş da bizim avon temsilcisi olmamız için bi sürü bilgi vermiş de kendini heba etmiş de bilmem ne banane kardeşim bunlardan banane???? konuyla ilgisi ne daha doğrusu???? ayrıca sanki gittim sizi bunlar bunlar diye şikayet ettim. işim gücüm yok sizle uğraşıcaktım. ne işim olur benim ya insan değilsiniz yemin ederim. fikrimi söylerken başıma gelen bir olayı anlatayım dedim sizi uyarmak için, dikkatli olmanız açısından kalktım beni nerdeyse terörist ilan ediceksin. kim veriyo sana bu cesareti sorabilir miyim? sen kim oluyosun da benimle böyle konuşabiliyorsun? al işte sen böyle konuşursan bende sana salak da derim aptal da derim.
ne haliniz varsa görün ya yemin ederim iki kıytırık soru sorucam diye üye olmuştum sizin manyakca kaprislerinizi mi çekicem.
ha bana katılmazsın, ister tatlı dille ister kızarak dersin ki sana katılmıyorum gökçen. ama kalkıp da ortaokul bebeleri gibi "o öyledir bu böyledir taammam mıı haa bu arada şu bik bik bik" diye konuşamazsın.
ne haliniz varsa görün hepiniz burda kardeş kardeş geçinin, doğru söyleyene tahammülünüz yok. alın at koşturun burda. kendi bencilliğinden hiç bir şeyi göremez olmuşsun. herkes benden alsın da evimi eşyalarla doldurayım diye başkalarının rızkını da bölüyosun. zaten beleşci olan milleti daha da beleşci yapmışsın. yarın öbür gün ihtiyacın olduğu için-elbette allah göstermesin- böyle birşeylerin satış temsilcisi olduğunda millet yüzüne arsız arsız "gelişinden ver" dediğinde görürüm ben seni...
bu saçma muhabbetlerden sonra da zaten üyeliğimi sildiriyorum şuan dan itibaren çünkü sizin gibi insanlarla uğraşacak vaktim yok benim. kafam da kaldırmıyor zaten. sizin mantalitenize de anlam veremiyorum, vermek de istemiyorum.
ya varya normalde benim arkadaş cevrem yoktur ve ben arkadaşlarımla saygılı ve seviyeli olmayı severim tam dedim kendime göre bir ortam buldum insanın morali bozuluyor yani tartışma konusu olunca ortamda al ne kadar ılımlı yaklaştım diğer mesajda birisi çıktı ortaya hepimizi salak embesil ilan etti( allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?