Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar benım cıldım yaglı cok parlama oluyo avonun SOLUTİONS PURE PORE FECTİON yeğlı ciltler için olan tonık ve köpüğünü bana önerirmisiniz bide şuanda SOLUTİONS COMPLETE BALANCE karma ciltler için olan gece gündüz kremini kullanıyorum bana uygunmudur

yani hepimiz ilk olarak arkadaş ortamı için buradayız anladığım kadarıyla :) tamam canlar takmıyalım kafayı boş yere :)

yani hepimiz ilk olarak arkadaş ortamı için buradayız anladığım kadarıyla :) tamam canlar takmıyalım kafayı boş yere :)

evet canım aynen..benim burda 2007 den beri tanıdığım bir arkadaşım var istanbulda..bir müddet kk ya gelmedim..aradı arkadaşım nerdesin gelmiyorsun birşeymi oldu diye..en yakınım dediğim kuzenlerim aylarca arayıp sormadıkları olur..yine ilkşah herşeyimle ilgileniyor..kargom bir hafta gelmedi oda benimle birlikte endişe etti hergün takip etti sağolsun..ben kk yı gönülden seviyorumopuyorumnanaktanburdaki bayanları gönülden seviyorum..opuyorumnanaktan

kızlar burayı seviyorum hepinizi seviyorum yönetmden bana msj geldi sözlü diyaloğa girmeyemişm gereken yapılacakmş gökçene die neyse

bu arada biliomsn avon sapıtmş yine dün sabah siparş verdm tam 40 gün vade vermişler vade günlerimi değişti nedir hata yapmşlar anlamadm

ne kadar güzel bende seviyorum buradakileri ve ortamı :)

Allah'ım Neler Var Ya Çocugunun Elinde Oyuncagını Almışız Gibi Kükremiş :))
Neyse Ben Susuyorum..
Konuşursam Yada Cvp Verirsem Sizin Kadar Sakin Olmam Kızlar..
Boş verelim Gitsin :)

Canım Solutions Serisini Pek Önermiyruz Genelde 25+ Olanlara Bende Yazmıştım Bi Ara Çok Eleştiri Almıştım Yengeme Sipariş Edecektim Etmedim Bu Yüzden.. Yine De Sen Bilirsin..

Canım Solutions Serisini Pek Önermiyruz Genelde 25+ Olanlara Bende Yazmıştım Bi Ara Çok Eleştiri Almıştım Yengeme Sipariş Edecektim Etmedim Bu Yüzden.. Yine De Sen Bilirsin..

canım bıldıgım kadarıyla olgun cıltler ıcın nıcın onermıyosun bı de su nemlendırıcı urunu hakkında ne dıyosun

Son düzenleme:
anaaa nolmuş burda ya? bi çıktım geldim kıyamet kopmuş. hepimiz aklı başında insanlarız. bu kız açıkça saçmalamış. embesiller genellemesinede çok güldüm:)) kaydını sildirecekmiş. e bencede sildirmeli çünkü kimseye soru soracak yüzü kalmamıştır. ilkşahcım sende keyfine bak:)

bayanlar merhaba acil sorım var size. avon katoloğu sayfa 89da pro colour&gloss lip stick rujda model dudaklar üzerinde hangisi uygulanmış sizce????çok acşl lütfennn.

epeyce bir ara bakamamıştım arkadaşlar ortam gerilmiş gene neyse bir daha olmaz inşallah böyle şeyler yardımlaşalım sohbetimizi yapalım gerisi boş...olumunekankayizsmile

canımm pure pore fection köpük çok gzzl ben kullanaıyorum,çokta güzel temizlio..tonikte ii ama biraz alkollü:)ama öle yakmıo kızartmıo cildini yani..
solutions karma ciltlr için güzdüz kremi spf ve uvb li oldugu için ben beğeneerek kullanıyrum.hiçbi sorunlada karsılaşmadım daha.çok fazla makyaj altında parlamada yapmıyor..sanıırm 26 yasındasın bence gece kremi kullanmak için erken.cildini bu kadar yormaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…