- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.241
yani hepimiz ilk olarak arkadaş ortamı için buradayız anladığım kadarıyla :) tamam canlar takmıyalım kafayı boş yere :)
evet canım aynen..benim burda 2007 den beri tanıdığım bir arkadaşım var istanbulda..bir müddet kk ya gelmedim..aradı arkadaşım nerdesin gelmiyorsun birşeymi oldu diye..en yakınım dediğim kuzenlerim aylarca arayıp sormadıkları olur..yine ilkşah herşeyimle ilgileniyor..kargom bir hafta gelmedi oda benimle birlikte endişe etti hergün takip etti sağolsun..ben kk yı gönülden seviyorumopuyorumnanaktanburdaki bayanları gönülden seviyorum..opuyorumnanaktan
Canım Solutions Serisini Pek Önermiyruz Genelde 25+ Olanlara Bende Yazmıştım Bi Ara Çok Eleştiri Almıştım Yengeme Sipariş Edecektim Etmedim Bu Yüzden.. Yine De Sen Bilirsin..
bayanlar merhaba acil sorım var size. avon katoloğu sayfa 89da pro colour&gloss lip stick rujda model dudaklar üzerinde hangisi uygulanmış sizce????çok acşl lütfennn.
bayanlar merhaba acil sorım var size. avon katoloğu sayfa 89da pro colour&gloss lip stick rujda model dudaklar üzerinde hangisi uygulanmış sizce????çok acşl lütfennn.
canım frozen rose kullanılmış, 88 deki resimi diyosan.
kızlar benım cıldım yaglı cok parlama oluyo avonun SOLUTİONS PURE PORE FECTİON yeğlı ciltler için olan tonık ve köpüğünü bana önerirmisiniz bide şuanda SOLUTİONS COMPLETE BALANCE karma ciltler için olan gece gündüz kremini kullanıyorum bana uygunmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?