Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar naber nasılsınız. Ay girmeyeli neler olmus böyle kıyamet kopmus. neyse degmez.pazartesi günü kargosu gelen yazsın bakalım neler var k13 te merak ediyorum =)

kızlar cahilligimi bağışalayın ama daha önce ögrenme fırdatım olmadı bu gece gündüz kremlerinin farkı ne yani gece kremi gündüz kullanırsak nolur falan kusura bakmayın suan basım agrıyo düzgün cümle kuramadım anlamıssındır umarım bilen varsa bu konu da beni de aydınlatısın ya:bbo::Saruboceq::Saruboceq:

canım gündüz kremlerinin içinde güneş koruyucusu olur yani spf 15 yada 20 faktörlü,gece kremi ise daha yoğun olur çünkü cilt kendini gece yeniler onun için kremin içeriğide daha yapılandırıcı oluyor

k11 de indirim broşürü varmı?? sitede görünüyor da öle bişe
bidee kızlarr fırsat kösesindeki ürünler temsilci fiatı mı oluyor? altında yazan fiattanmı gelecek ürün bize

Son düzenleme:
Bktcim Ben de Vucut Spreylerinde Perceiveyi Çok Sattım Kalıcı Ve Gerçekten Güzel Koku Saçıyo Tavsiye Ederim Bende Canım :)

Bktcim Ben de Vucut Spreylerinde Perceiveyi Çok Sattım Kalıcı Ve Gerçekten Güzel Koku Saçıyo Tavsiye Ederim Bende Canım :)

canım benim tşk ederim..ama perceiive in parfümü pek kalıcı değildi bende,,vücüt spreyleri daha mı kalıcı olurkii? içerikleri acısından değişkmiki acaba daha mı yogun acaba vücut spreyleri

canım bılgılendırdıgın için tesekkur ederım ben daha önceden bu temızleme urunlere kullandım fakat epey zaman oldu yasımdan dolayı kullanmamda bı sakınca varmı dıye sordum gece ve gunduz kremlerını kullanma nedenımde gunduzun koruyucu faktürlu olması gecelerıde tum temızleme işleminden sonra nemlendırmek amacıyla kullanıyorum cıldım cok problemlı bakım ıstıyo yerimseniben

Canım Ben Perceivenin Parfümünü Kullanmadım O Yüzden Yorum Yapamayacam O Konuda Şimdi Digerini Sipariş Vermeyi Düşüyorum Black Olanı Bakalım O Nasıl Çıkacak Günlük Kullanıma Uygun Ama Bu Spreyler Bence Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…