- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.261
aynı anda yazacaktım canım ama çevirerek açılanı soruyor galiba perfect pink galiba bayanssulusmilebende onu dicektm tam cnm :)
kızlar cahilligimi bağışalayın ama daha önce ögrenme fırdatım olmadı bu gece gündüz kremlerinin farkı ne yani gece kremi gündüz kullanırsak nolur falan kusura bakmayın suan basım agrıyo düzgün cümle kuramadım anlamıssındır umarım bilen varsa bu konu da beni de aydınlatısın ya:bbo::Saruboceq::Saruboceq:[/Q
cilt kendini gece yenilediği için gece kremleriininn içerikleri daha zengin,daha fazla bakım yapan bileşenlerden oluşuyor. gündüz kremleri ise spf uv ışınlarına karsı kouruyucu kremler oluyor..gece kremlerinde bunlar olmuyor.oyuzdende gündüz kremlerini gece kullanmak dogru değil..
sayfa 158 deki vucut spreylerinden hangisi daha kalıcı kızlarr? little black dressmi yoksa perceive mi?
canım gündüz kremlerinin içinde güneş koruyucusu olur yani spf 15 yada 20 faktörlü,gece kremi ise daha yoğun olur çünkü cilt kendini gece yeniler onun için kremin içeriğide daha yapılandırıcı oluyor
kızlar cahilligimi bağışalayın ama daha önce ögrenme fırdatım olmadı bu gece gündüz kremlerinin farkı ne yani gece kremi gündüz kullanırsak nolur falan kusura bakmayın suan basım agrıyo düzgün cümle kuramadım anlamıssındır umarım bilen varsa bu konu da beni de aydınlatısın ya:bbo::Saruboceq::Saruboceq:[/Q
cilt kendini gece yenilediği için gece kremleriininn içerikleri daha zengin,daha fazla bakım yapan bileşenlerden oluşuyor. gündüz kremleri ise spf uv ışınlarına karsı kouruyucu kremler oluyor..gece kremlerinde bunlar olmuyor.oyuzdende gündüz kremlerini gece kullanmak dogru değil..
sayfa 158 deki vucut spreylerinden hangisi daha kalıcı kızlarr? little black dressmi yoksa perceive mi?
canım cevabın için sağol..
ben litle black kulandım. parfum kadar kalıcı bence. çok sattım ondan....
evet bende bubu soruyordum çok teşekkürler canım.aynı anda yazacaktım canım ama çevirerek açılanı soruyor galiba perfect pink galiba bayanssulusmile
bu arada biliomsn avon sapıtmş yine dün sabah siparş verdm tam 40 gün vade vermişler vade günlerimi değişti nedir hata yapmşlar anlamadm
canım cevabın için sağol..
ben litle black kulandım. parfum kadar kalıcı bence. çok sattım ondan....
tşk ederim canım:)
ilkşahcım hata değil.bayram tatili sebebiyle öle olmuştur.
Bktcim Ben de Vucut Spreylerinde Perceiveyi Çok Sattım Kalıcı Ve Gerçekten Güzel Koku Saçıyo Tavsiye Ederim Bende Canım :)
k11 de indirim broşürü varmı?? sitede görünüyor da öle bişe
bidee kızlarr fırsat kösesindeki ürünler temsilci fiatı mı oluyor? altında yazan fiattanmı gelecek ürün bize
canımm pure pore fection köpük çok gzzl ben kullanaıyorum,çokta güzel temizlio..tonikte ii ama biraz alkollü:)ama öle yakmıo kızartmıo cildini yani..
solutions karma ciltlr için güzdüz kremi spf ve uvb li oldugu için ben beğeneerek kullanıyrum.hiçbi sorunlada karsılaşmadım daha.çok fazla makyaj altında parlamada yapmıyor..sanıırm 26 yasındasın bence gece kremi kullanmak için erken.cildini bu kadar yormaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?