- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.281
kızlar çok ilginç bişi oldu siparişlerden biri faturalandı. sevkiyata hazırlanıyor yazıyo
kızlar k12de sayfa 11de paket varya birinin kodunu yanlış girmişim tarak kodu yerine başka sayfadaki far kodunu girmişim. geldiği anda iade edip yeniden mi sipariş vermem lazım. iade yerine değişim istesem olmaz mı? çok embesilleştim bu ara ya(!):sinifsinif:
anladım canım ozman gece kremi kullanman gerekir tabi.iinsallah memnun kalırsın.canım bılgılendırdıgın için tesekkur ederım ben daha önceden bu temızleme urunlere kullandım fakat epey zaman oldu yasımdan dolayı kullanmamda bı sakınca varmı dıye sordum gece ve gunduz kremlerını kullanma nedenımde gunduzun koruyucu faktürlu olması gecelerıde tum temızleme işleminden sonra nemlendırmek amacıyla kullanıyorum cıldım cok problemlı bakım ıstıyo yerimseniben
ozamn ben ikisinide alim bari canım,bi denim fiatıda uygunken.soranda oluyo zaten,denimde bari soradan bilmio demesinler:)Canım Ben Perceivenin Parfümünü Kullanmadım O Yüzden Yorum Yapamayacam O Konuda Şimdi Digerini Sipariş Vermeyi Düşüyorum Black Olanı Bakalım O Nasıl Çıkacak Günlük Kullanıma Uygun Ama Bu Spreyler Bence Canım
perfect wear fondoten çok güzel.herkes çok memnun bu ürürnden.ben 2 tane bitrdim.güzelde kapatıo parlama problemide yapmıo çok fazlakızlar oda arkadaşım fondöten alacak önerebileceğiniz bi fondoten var mı?? bu ayki katalogtan ?? bide fontodenle pudra karışımı bi ürün var onu deneyip de memnun kalanınız var mı ??
bugun bu sayfada embesılleme durumu cok yasanıyo sanada bulaşmış olmasın kaydirigubbakcemile3canım malatyada yasıyosun galıba ah ahhh canım memleketım 44 numarası dıkkatımden hıc kacmaz :jeyyar:
merhaba benimde size bir kaç sorum olucak avona temsilci olmak istiyorum şuan form doldurursam katalog ne zaman elime ulaşır ve bana gelen katalog k11 mi yoksa k12 mi olur?? bide adrese gelen kargoyu illa benim mi almam lazım evde olmadığım zamanlarda kimliğimle başka biride alabilir mi?? şimdiden teşekkürler
ilkşahcım hata değil.bayram tatili sebebiyle öle olmuştur.
merhaba benimde size bir kaç sorum olucak avona temsilci olmak istiyorum şuan form doldurursam katalog ne zaman elime ulaşır ve bana gelen katalog k11 mi yoksa k12 mi olur?? bide adrese gelen kargoyu illa benim mi almam lazım evde olmadığım zamanlarda kimliğimle başka biride alabilir mi?? şimdiden teşekkürler
teşekkürlr mltm44 peki temsilcilik için sadece netten form doldurmam yeterli mi?
teşekkürlr mltm44 peki temsilcilik için sadece netten form doldurmam yeterli mi?
hem yaşıyorum hemde memleketim. akraba çıkalımda gör sen opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?