Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tabi zevk meselesi ama percevin deodorantı değil ama parfümü biraz ağır bence annem yıllar önce bana vermişti hala duruyor bazen uyumadan bir süre önce sıkarım o kadar.little black dress i denemedim ama white dress in kokusu hem çok ağır değil hemde cool bir havası var yani günlük kullanım için gayet güzel bence şuan onu kullanıyorum arada bir.

kızlar oda arkadaşım fondöten alacak önerebileceğiniz bi fondoten var mı?? bu ayki katalogtan ?? bide fontodenle pudra karışımı bi ürün var onu deneyip de memnun kalanınız var mı ??

kızlar çok ilginç bişi oldu siparişlerden biri faturalandı. sevkiyata hazırlanıyor yazıyo

kızlar k12de sayfa 11de paket varya birinin kodunu yanlış girmişim tarak kodu yerine başka sayfadaki far kodunu girmişim. geldiği anda iade edip yeniden mi sipariş vermem lazım. iade yerine değişim istesem olmaz mı? çok embesilleştim bu ara ya(!):sinifsinif:

bugun bu sayfada embesılleme durumu cok yasanıyo sanada bulaşmış olmasın kaydirigubbakcemile3 canım malatyada yasıyosun galıba ah ahhh canım memleketım 44 numarası dıkkatımden hıc kacmaz :jeyyar:

anladım canım ozman gece kremi kullanman gerekir tabi.iinsallah memnun kalırsın.
ozamn ben ikisinide alim bari canım,bi denim fiatıda uygunken.soranda oluyo zaten,denimde bari soradan bilmio demesinler:)
kızlar oda arkadaşım fondöten alacak önerebileceğiniz bi fondoten var mı?? bu ayki katalogtan ?? bide fontodenle pudra karışımı bi ürün var onu deneyip de memnun kalanınız var mı ??
perfect wear fondoten çok güzel.herkes çok memnun bu ürürnden.ben 2 tane bitrdim.güzelde kapatıo parlama problemide yapmıo çok fazla

bence k13 de ya da k14 indirim brosürü olacak ve baya seri sonundan dolayı indirimler gelecek ben daha sipars girmedim bakalım katalog gelsin birinden görüp kendime ona göre bisiler bakıcam zatn gecikmiş borcumda var bu ara hiç zaman bulamıyorum avona

bugun bu sayfada embesılleme durumu cok yasanıyo sanada bulaşmış olmasın kaydirigubbakcemile3 canım malatyada yasıyosun galıba ah ahhh canım memleketım 44 numarası dıkkatımden hıc kacmaz :jeyyar:

hem yaşıyorum hemde memleketim. akraba çıkalımda gör sen opuyorumnanaktan

merhaba benimde size bir kaç sorum olucak avona temsilci olmak istiyorum şuan form doldurursam katalog ne zaman elime ulaşır ve bana gelen katalog k11 mi yoksa k12 mi olur?? bide adrese gelen kargoyu illa benim mi almam lazım evde olmadığım zamanlarda kimliğimle başka biride alabilir mi?? şimdiden teşekkürler

bi kaç gün içinde katalog elinde olur canım. k12 gelir. adrese gelen kargoyu alma konusunda tam olarak bilgim yok tatlım.

ilkşahcım hata değil.bayram tatili sebebiyle öle olmuştur.

teşekkürlr mltm44 peki temsilcilik için sadece netten form doldurmam yeterli mi?

cnm internetten biraz uzun sürebilio internetten üye olan arkadşlar var biliolar ben istanbuldym seni temsilci yapabilrm özel msjla msn adresimi yazdm

bu arada kızlar meltemn siparişi faturalanmş ne kadr şanslı inşallh bizimkilerde faturalanır ben daha önce denk geldim böyle hafta sonu faturalnıp pazartesi elime geçtiği oldu

arkadaşlar bi kaç sorum var yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
1-sayfa 10daki paket var ya ondaki aromadisiac bayan parfüm nasıl kokusu
2 sayfa101 de pata krem fondoten var hem pudra hem föndoten galiba o nasıl
3 sayfa 163 teki solutions temizleyici köpük nasıl iyi temizliyo mu kullanan varmı
şimdiden teşekkür ederim xxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…