Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu arada kızlar meltemn siparişi faturalanmş ne kadr şanslı inşallh bizimkilerde faturalanır ben daha önce denk geldim böyle hafta sonu faturalnıp pazartesi elime geçtiği oldu

evet faturalanmış tatlım ama pazartesi elimde olacağını sanmıyorum. en erken çarşamba diye düşünüyorum. zaten yanlış girmişim

temizleyici güzel temizlio ben memnunum.
parfümde baharatımsı keskin bi kokusu var ben begendim ama kalıcılık konusunda tereddütlüyüm.

aceleci seni allah bagışlasın cnm ama ben seni geçyom bak 2. yolda geliyo 3.5 ay sonrakaydirigubbakcemile3

Allahbagıslasın canım ya ilkinde acele ettim ama 2.yi düşünmüyorum :)

kızım 2 cocuga bedel yaramaz çok..bi 10 sene sonra belki :) 30 yasında oluyorum zaten geç kalmış sayılmam kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr bu arada k13 ügördüm :)) ben daha sipariş vermedim ama görümcem bi arkadaşından almış...
ben pek beğenmedim katalogu genelde paket çok var

kızlarrrr bu arada k13 ügördüm :)) ben daha sipariş vermedim ama görümcem bi arkadaşından almış...
ben pek beğenmedim katalogu genelde paket çok var

hadi ya. panaromasını göremedin tabi.of ya bu ay çok satış olmadı k13e güveniyodum.

hadi ya. panaromasını göremedin tabi.of ya bu ay çok satış olmadı k13e güveniyodum.

panaromyı görmedim cnm sadece katalogu gördüm öle bi baktım ama değişiyo kişiden kişiye ya ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin cnm

panaromyı görmedim cnm sadece katalogu gördüm öle bi baktım ama değişiyo kişiden kişiye ya ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin cnm

canım nerden buldunuz ya kime göndermişler ki
yazarım tatlım tabi ama ben elime çarşambadan önce ulaşmayacağına eminim. benden önce alanlar olursa onlar yazsın artık.

cnm hafta sonu faturalananlarn pazartesi geçio eline normalde benm defalarca oldu

Son düzenleme:

cnm hafta sonu faturalananlarn pazartesi geçio eline normalde benm defalarca oldu

görümcemin arkadaşı var temsilci bilmiyorumki nerden aldığını galiba bölge sorumlusundan falan aldı.. tüh keşke alsaydım kataloğu yazardım :)

tatlım sen istanbuldasın ya ondan hemen geliyodur. ben teeee malatyadayım:) inşallah dediğin gibi olurda yarın alırım.zemuszemus

slm kızlar sanırım siz siparişleri verdiniz.ben bu sefer bekleyeceğim az ( malum avon bekliyo bende bekelerim .)neyse bu 17 lialık pakete baktınız mı rufların rengi pek belli olmuyo hangisi doğal acaba bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…