- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.301
bu arada kızlar meltemn siparişi faturalanmş ne kadr şanslıinşallh bizimkilerde faturalanır ben daha önce denk geldim böyle hafta sonu faturalnıp pazartesi elime geçtiği oldu
aaa evt olabılır canım kaydirigubbakcemile3
kızlar çok ilginç bişi oldu siparişlerden biri faturalandı. sevkiyata hazırlanıyor yazıyo[/QUO
katalog ve panaroma elinegeçer geçmez yazarsın buraya.gelcek ayın hediyesini çok merak ediyorum.sabırsızlıkla bekliyorumCADIARZU
arkadaşlar bi kaç sorum var yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
1-sayfa 10daki paket var ya ondaki aromadisiac bayan parfüm nasıl kokusu
2 sayfa101 de pata krem fondoten var hem pudra hem föndoten galiba o nasıl
3 sayfa 163 teki solutions temizleyici köpük nasıl iyi temizliyo mu kullanan varmı
şimdiden teşekkür ederim xxxxx
aceleci seniallah bagışlasın cnm ama ben seni geçyom bak 2. yolda geliyo 3.5 ay sonrakaydirigubbakcemile3
kızlar çok ilginç bişi oldu siparişlerden biri faturalandı. sevkiyata hazırlanıyor yazıyo[/QUO
katalog ve panaroma elinegeçer geçmez yazarsın buraya.gelcek ayın hediyesini çok merak ediyorum.sabırsızlıkla bekliyorumCADIARZU
yazarım tatlım tabi ama ben elime çarşambadan önce ulaşmayacağına eminim. benden önce alanlar olursa onlar yazsın artık.
selam kızlar...
bende yeni temsilci oldum..hihoyyyt
kızlarrrr bu arada k13 ügördüm :)) ben daha sipariş vermedim ama görümcem bi arkadaşından almış...
ben pek beğenmedim katalogu genelde paket çok var
hadi ya. panaromasını göremedin tabi.of ya bu ay çok satış olmadı k13e güveniyodum.
kızlarrrr bu arada k13 ügördüm :)) ben daha sipariş vermedim ama görümcem bi arkadaşından almış...
ben pek beğenmedim katalogu genelde paket çok var
panaromyı görmedim cnm sadece katalogu gördüm öle bi baktım ama değişiyo kişiden kişiye ya ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin cnm
yazarım tatlım tabi ama ben elime çarşambadan önce ulaşmayacağına eminim. benden önce alanlar olursa onlar yazsın artık.
canım nerden buldunuz ya kime göndermişler ki
cnm hafta sonu faturalananlarn pazartesi geçio eline normalde benm defalarca oldu
canım nerden buldunuz ya kime göndermişler ki
cnm hafta sonu faturalananlarn pazartesi geçio eline normalde benm defalarca oldu
tatlım sen istanbuldasın ya ondan hemen geliyodur. ben teeee malatyadayım:) inşallah dediğin gibi olurda yarın alırım.zemuszemus
cnm ben 6 aydr istanbuldym daha önce edirnedydm ve geliodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?