- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.321
kızlr 17lik paketin bize gelişi de mi 17 ??
gelişi var cnm
kızlar salata takımının ikinci siparişinide verdm 2. yemek takımıma 228 tl kaldı inşallah güzeldirler katalog paralarına değer tam 53 tane katalog gelcek
bnde temizleyiciden memnunum. yağlı bir cildim var. çok iyi geldi. aromadisiac tan da memnunum. kalıcı bi parfüm. tavsiye ederim :)temizleyici güzel temizlio ben memnunum.
parfümde baharatımsı keskin bi kokusu var ben begendim ama kalıcılık konusunda tereddütlüyüm.
maşşallah. bol kazançlar inşallahkaydirigubbakcemile5 artan katalog olursa bize ver bari :)
gelişi var cnm
kızlar salata takımının ikinci siparişinide verdm 2. yemek takımıma 228 tl kaldı inşallah güzeldirler katalog paralarına değer tam 53 tane katalog gelcek
gelişi var cnm
maşşallah. bol kazançlar inşallahkaydirigubbakcemile5 artan katalog olursa bize ver bari :)
bize gelişi en kadar ki tatlım ?
13,12 canımcım.....................
aramıza hoş geldin surreopuyorumnanaktan
öncelikle hoş geldinürünlerin bize geliş fiyatlarını nasıl öğreniyoruz??ürün fiyatından %33'ünümü düşüyoruz :uhm:
öncelikle hoş geldin
http://www.avon.com.tr/REPSuite/latestNews.page
bu bağlantıya tıkla. temsilci numaranla giriş yap. en altta fiyat listesini göreceksin. bilgisayarına indirirsin zemuszemus
çooooooook teşekkür ederim esperanza a.s.
ürünlerin bize geliş fiyatlarını nasıl öğreniyoruz??ürün fiyatından %33'ünümü düşüyoruz :uhm:
kızlar hani şu %33 olayı bizm aklımızı karıştırıyordu ya 75le çarpıorz bu %25 i oluo nasl %33 kâr ki dioduk ya öğrendim o işin ayrıntısını
temsilcilerimde bana soruyor kuzumbi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?