Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temizleyici güzel temizlio ben memnunum.
parfümde baharatımsı keskin bi kokusu var ben begendim ama kalıcılık konusunda tereddütlüyüm.
bnde temizleyiciden memnunum. yağlı bir cildim var. çok iyi geldi. aromadisiac tan da memnunum. kalıcı bi parfüm. tavsiye ederim :)

gelişi var cnm

kızlar salata takımının ikinci siparişinide verdm 2. yemek takımıma 228 tl kaldı inşallah güzeldirler katalog paralarına değer tam 53 tane katalog gelcek
maşşallah. bol kazançlar inşallahkaydirigubbakcemile5 artan katalog olursa bize ver bari :)

Son düzenleme:
maşşallah. bol kazançlar inşallahkaydirigubbakcemile5 artan katalog olursa bize ver bari :)

hepsi artacak müşterilere dağıtıcm inşllh güzel bir panaroma olur da bir işe yararlar sipariş toplarım sırf yemek takımını 12 kişilk yapmak içn parçalıorm kendimi

ürünlerin bize geliş fiyatlarını nasıl öğreniyoruz??ürün fiyatından %33'ünümü düşüyoruz :uhm:

kızlar hani şu %33 olayı bizm aklımızı karıştırıyordu ya 75le çarpıorz bu %25 i oluo nasl %33 kâr ki dioduk ya öğrendim o işin ayrıntısını

kızlar hani şu %33 olayı bizm aklımızı karıştırıyordu ya 75le çarpıorz bu %25 i oluo nasl %33 kâr ki dioduk ya öğrendim o işin ayrıntısını

temsilcilerimde bana soruyor kuzum bi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor

temsilcilerimde bana soruyor kuzum bi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor

canım ticarette yüzdelik hesaplama farklımış kdv hesaplarken falan herkes aynı yüzdelik hesaplamasını kullanıomş şöyle mesela 24 tllik bir parfümü 75 ile çarpıorz 18 çıkıo bizde avona göre 24 tllik parfümü mesela 24ü 1.33 e bölüosn 18 çıkıo bu şekildemiş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…