Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet yerimseniben

saoll kuzummm kaydirigubbakcemile5

siparişlerim faturalanmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar avon bugün hürriyete falan şık ilan vermiş minik bi kitapçık 3 lü setler örnek modelle tanıtılıyo hoş bişi işinize yarayabilir.. temsilcilik için de ayrı ilanlar geçmiş.. bi de cosmo vs kadın dergilerinin neredeyse hepsine full kokulu sayfa ile ilan vermiş tüm sayfa kokulu yani aklınızda olsun..

benim siparilerim kredi kontrolünde bekliyor ama arkadaşım benden 1 saat sonra siparişi girmişti ona kahve makinesi geliyor.benimkide kesin gelir o zaman :)

panaromada stok sonu ürünleri kalmışmıdır kızlar?

temsilcilerimde bana soruyor kuzum bi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor

ilkşah kahve makinesini alabildinmi.saat kaçta siparişleri girdin?i

benim siparilerim kredi kontrolünde bekliyor ama arkadaşım benden 1 saat sonra siparişi girmişti ona kahve makinesi geliyor.benimkide kesin gelir o zaman :)

kızlar benim siparişin,m kredi kontrulde bekliyor diyor biri işlenmiş biri öle diyor

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
:2::2::2::2::2:584 tllik siparişmde kredi kontrolü yazıo of yaa lanet olsn böyle işe kahve makinasını kazanamassam yerin dibine sokcm onları laflarımla pazartesi doğru düzgün iş yapsınlar ya hem ilk 10.000 diolr e bizde ilk dakika girdik zaten ama bekletiolr ne hikmetse

canım işlenmiştir korkma

arkadaşlar birşey sorucam;
ben geçen 11. katalogdan şu secret fantasy den sipariş vermiştim, ama bana pur blanca yollamışlar. takip raporuma ve mailime bakıyorum acaba ben mi yanlış girdim, diye yooo doğru. acaba bu yanlışı ben maille bildirdim düzeltirlermi? hoş bana 11 tl ye yollamışlar 44 tl lik pur blanca parfümü başkasına sattım ama, niye bu yanlışlık. istediğim parfümde bu 12. katalokda 15 ken 18 e zamlanmış nolacak şimdi? müşteride bekliyor???

canım stokta kalmadığından purblanca gönderdiler müşterine gelmeyeceğini söylersn benm temsilcilerimden birine oldu böyle faturayı görür görmez 10 tane sipariş verdm bana da pur blanca göndersnler die göndermediler o kadrda dua etmiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…