- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.341
canım ticarette yüzdelik hesaplama farklımış kdv hesaplarken falan herkes aynı yüzdelik hesaplamasını kullanıomş şöyle mesela 24 tllik bir parfümü 75 ile çarpıorz 18 çıkıo bizde avona göre 24 tllik parfümü mesela 24ü 1.33 e bölüosn 18 çıkıo bu şekildemiş cnm
canım ticarette yüzdelik hesaplama farklımış kdv hesaplarken falan herkes aynı yüzdelik hesaplamasını kullanıomş şöyle mesela 24 tllik bir parfümü 75 ile çarpıorz 18 çıkıo bizde avona göre 24 tllik parfümü mesela 24ü 1.33 e bölüosn 18 çıkıo bu şekildemiş cnm
temsilcilerimde bana soruyor kuzumbi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor [/QU
temsilci fiatyıla %33o luyor.mesela temsilci fiatıyla 100 lik siparişlerimsen 133 tl topluyoruz.
kızlar eline k13 geçen yok mu?
siparişlerim faturalanmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neden böle oldu kızlar acaba bileniniz varmı ben 3 tane women of parfüm istemiştim geliyor
temsilcilerimde bana soruyor kuzumbi anlatırmısın doğrusu neymiş öyle diyoruz sonra karı bi hesaplıyorlar sanki yalan söylemişiz gibi oluyor
ilkşah kahve makinesini alabildinmi.saat kaçta siparişleri girdin?i
benim siparilerim kredi kontrolünde bekliyorama arkadaşım benden 1 saat sonra siparişi girmişti ona kahve makinesi geliyor.benimkide kesin gelir o zaman :)
kızlar benim siparişin,m kredi kontrulde bekliyor diyor biri işlenmiş biri öle diyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2:584 tllik siparişmde kredi kontrolü yazıo of yaa lanet olsn böyle işe kahve makinasını kazanamassam yerin dibine sokcm onları laflarımla pazartesi doğru düzgün iş yapsınlar ya hem ilk 10.000 diolr e bizde ilk dakika girdik zaten ama bekletiolr ne hikmetse
arkadaşlar birşey sorucam;
ben geçen 11. katalogdan şu secret fantasy den sipariş vermiştim, ama bana pur blanca yollamışlar. takip raporuma ve mailime bakıyorum acaba ben mi yanlış girdim, diye yooo doğru. acaba bu yanlışı ben maille bildirdim düzeltirlermi? hoş bana 11 tl ye yollamışlar 44 tl lik pur blanca parfümü başkasına sattım ama, niye bu yanlışlık. istediğim parfümde bu 12. katalokda 15 ken 18 e zamlanmış nolacak şimdi? müşteride bekliyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?