- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.361
arkadaşlar birşey sorucam;
ben geçen 11. katalogdan şu secret fantasy den sipariş vermiştim, ama bana pur blanca yollamışlar. takip raporuma ve mailime bakıyorum acaba ben mi yanlış girdim, diye yooo doğru. acaba bu yanlışı ben maille bildirdim düzeltirlermi? hoş bana 11 tl ye yollamışlar 44 tl lik pur blanca parfümü başkasına sattım ama, niye bu yanlışlık. istediğim parfümde bu 12. katalokda 15 ken 18 e zamlanmış nolacak şimdi? müşteride bekliyor???
peki bu katalogda tekrar secret in sparişini versem yollarlarmı? geçen katalog için mi kalmadı?
melekkk banadaa bırakk ama women of earth hepsinii almaaaa:)neden böle oldu kızlar acaba bileniniz varmı ben 3 tane women of parfüm istemiştim geliyor
kızlar bir şey soracağım ben şimdi avon'un sitesinden online katolog bakıyorum
10.sayfada 3 guptan 1 ürün seçiyorsun ve 29 tl.miş
soracağım bu parfümlereden Rare Pearls kullanan var mı?
bi kere katalogda kokusu vardı,bileğimi sürtmüştüm ve çok hoşua gitmişti
ama almak nasip olmadı çünkü çok pahallı genelde böyle paketli olanlardan alıyordum önceleri
Rare Pearls uygun olmuş fiyatı sizce nasıl kokusu,kullanan var mı?
kızlar günaydın.kampanya 12de sayfa 88den itibaren bi ürün alana far,ruj vs hediyeler varya onu nasıl giriyoruz siparişlere bilen varmı?hediye olan ürünün kodunuda giriyormuyuz?Bilgisi olan acil yazabilirmi teşekkürropuyorumnanaktan
evet canım hediyenin kodunuda yazıyosun.. ilk önce fiyatını işliyolar ama faturan kesilince fiyatı yansımıyo..boshayallersmile[/
çok teşekkür ederim cnm a.s.
çiceksi odunsu bi koku canım.çok agırda diil öle çekilmicek kadar çok hafifte diiil..tomorrowu biliyosan,ona benziyor kokusu biraz.ama onun kadar keskin bi kokusu yok.kalıcılığıda ii.kızlaaaaar:sm_cool:makyaj çantası hediyeli bond girl parfümün kokusu güzelmi erkek arkadaşımm makyaj çantam eskidi dedim diye çok üzülmüşş:çok üzgünüm:bana ondan alcakmış alsın mı:1rolleyes:
çiceksi odunsu bi koku canım.çok agırda diil öle çekilmicek kadar çok hafifte diiil..tomorrowu biliyosan,ona benziyor kokusu biraz.ama onun kadar keskin bi kokusu yok.kalıcılığıda ii.
ewet cnm geçen katalog içn yoktuda hafta sonu yeni kampnya için geleceğini söylemişti avonda ki görevli gelmiştr herhalde
tşk ederim cnm:içelim: ben avonun parfümlerini kullanmadığım için çok iyi bilmiyorum kokularını geçen ay esti öyle bir alayım dedimbayanssulusmile
little black kadar sert mi pekii?
kızlar bir şey soracağım ben şimdi avon'un sitesinden online katolog bakıyorum
10.sayfada 3 guptan 1 ürün seçiyorsun ve 29 tl.miş
soracağım bu parfümlereden Rare Pearls kullanan var mı?
bi kere katalogda kokusu vardı,bileğimi sürtmüştüm ve çok hoşua gitmişti
ama almak nasip olmadı çünkü çok pahallı genelde böyle paketli olanlardan alıyordum önceleri
Rare Pearls uygun olmuş fiyatı sizce nasıl kokusu,kullanan var mı?
kızlar salı günü iade yaptım ama hala cari hesapta görünmüyor ilkşahcım fatura detaylarıma bakıyorum cumartesi günü iadem gitmiş galiba ama karşısındaki fiyatta 0 yazıyo daha cari hesaba yansımamış bu tam işlenmedi anlamınamıgeliyo
canım ticarette yüzdelik hesaplama farklımış kdv hesaplarken falan herkes aynı yüzdelik hesaplamasını kullanıomş şöyle mesela 24 tllik bir parfümü 75 ile çarpıorz 18 çıkıo bizde avona göre 24 tllik parfümü mesela 24ü 1.33 e bölüosn 18 çıkıo bu şekildemiş cnm
merhabalar yeni üyeyim buraya acaba raanızdan avondan panço alan varmı nasıl güzelmi malı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?