Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

peki bu katalogda tekrar secret in sparişini versem yollarlarmı? geçen katalog için mi kalmadı?

ewet cnm geçen katalog içn yoktuda hafta sonu yeni kampnya için geleceğini söylemişti avonda ki görevli gelmiştr herhalde

kızlar bir şey soracağım ben şimdi avon'un sitesinden online katolog bakıyorum
10.sayfada 3 guptan 1 ürün seçiyorsun ve 29 tl.miş
soracağım bu parfümlereden Rare Pearls kullanan var mı?
bi kere katalogda kokusu vardı,bileğimi sürtmüştüm ve çok hoşua gitmişti
ama almak nasip olmadı çünkü çok pahallı genelde böyle paketli olanlardan alıyordum önceleri
Rare Pearls uygun olmuş fiyatı sizce nasıl kokusu,kullanan var mı?

günaydın arkadaşlar
ekmek kızartma makinam geldi çok şık ve çokta güzel kızartıyor zemuszemus bu ayda tabaklara gözümü diktim ama fiyatı çok fazla bakalım tutturabilecekmiyim bilmiyorumkismile

kızlar günaydın.kampanya 12de sayfa 88den itibaren bi ürün alana far,ruj vs hediyeler varya onu nasıl giriyoruz siparişlere bilen varmı?hediye olan ürünün kodunuda giriyormuyuz?Bilgisi olan acil yazabilirmi teşekkürropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
neden böle oldu kızlar acaba bileniniz varmı ben 3 tane women of parfüm istemiştim geliyor
melekkk banadaa bırakk ama women of earth hepsinii almaaaa:)

harikaa bi parfümm kokusu süper çokta kalıcııı kaçırma derim:)

kızlar salı günü iade yaptım ama hala cari hesapta görünmüyor ilkşahcım fatura detaylarıma bakıyorum cumartesi günü iadem gitmiş galiba ama karşısındaki fiyatta 0 yazıyo daha cari hesaba yansımamış bu tam işlenmedi anlamınamıgeliyo

kızlaaaaar:sm_cool:makyaj çantası hediyeli bond girl parfümün kokusu güzelmi erkek arkadaşımm makyaj çantam eskidi dedim diye çok üzülmüşş:çok üzgünüm:bana ondan alcakmış alsın mı:1rolleyes:

evet canım hediyenin kodunuda yazıyosun.. ilk önce fiyatını işliyolar ama faturan kesilince fiyatı yansımıyo..boshayallersmile

çiceksi odunsu bi koku canım.çok agırda diil öle çekilmicek kadar çok hafifte diiil..tomorrowu biliyosan,ona benziyor kokusu biraz.ama onun kadar keskin bi kokusu yok.kalıcılığıda ii.

çiceksi odunsu bi koku canım.çok agırda diil öle çekilmicek kadar çok hafifte diiil..tomorrowu biliyosan,ona benziyor kokusu biraz.ama onun kadar keskin bi kokusu yok.kalıcılığıda ii.

tşk ederim cnm:içelim: ben avonun parfümlerini kullanmadığım için çok iyi bilmiyorum kokularını geçen ay esti öyle bir alayım dedimbayanssulusmile
little black kadar sert mi pekii?

tşk ederim cnm:içelim: ben avonun parfümlerini kullanmadığım için çok iyi bilmiyorum kokularını geçen ay esti öyle bir alayım dedimbayanssulusmile
little black kadar sert mi pekii?

ooo little black sana sert geliosa canım,bond girl senin zevkine uymayabilir..bana göre little black dress yumusak bi koku çünkü vanilyalı..ama sana sert geldyse,bond girl dahada sert gelebilir.bond girl çok keskin bi kokusu yok ama little blacktan ta sert.
aslında kullandığın parfümlerden yazsan daha iii olur,ona göre yorum yapmak.

Kızlar Perşembe İade Yaptım Cuma Günü de Faturamı Ödedim Hadi İade 10 Gün İçinde Düşüyo Ama Ödemem Bi Gün Sonra Yansırdı Hala Yansımamış Neden Bilen Var mı ??

süper canım

0 yazıosa ulaşmş cnm 1 gün içinde düzelr

kızlarbende şöyle bılıyorum
daha kolay gelıyor bana mesela dedınız gıbı 24tllık parfumu
100e bölüp 25 le çarpıorum cıkandanda 24ü çıkarınca sonuç çıkıo
aynı cıkıo böle yapıncada 18 bana daha kolay gellıo alısdım o yuzden sanırım:kedi:

merhabalar yeni üyeyim buraya acaba raanızdan avondan panço alan varmı nasıl güzelmi malı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…