- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.381
kızlar bir müşterimin mega ımpact ruju denerken önce sağa sola yatıp sorada kırıldığını söyledi alan kız iade ediyim falan demedi ama ben kıza öğrenci olduğu için kıyamadım acaba iade etsem geri alırlarmı?
hiç böyle iadesi olan oldumu?
canım ben ettim iade benimde yazın ruj erisim kırık gelmişti kabul ettlier yani
teşekkür ederim cnm cevabın için kıza haber vereyimde getirsin bari :))
kızlar bu ay sipariş verirsem birde parfüm numunesi isticem 1-2 tane fazla değil. ama ben avonun parfümlerini pek bilmiyorum.önerebileceğiniz ürünler varmı?istediğim özellikler şöyle:çok klasik olmasın modern kadın kokusu olsun,kış için uygun olsun,(yani baharat kokulu olabilir)ayıptır söylemesi birazda seksi olsun:kedi:tabi kalıcı da olsun
zemuszemus selam kızlaaaaar
Bende Manisa da satış temsilcisiyim, verdiğim siparişimde belirtilen temsilci numaramla sisteme giriş yapamıyorum. Verilen numara 7 haneli, istenen Temsilci Numarası 8 haneli... Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda :sinifsinif:
birkaç tane getirtim hergün birini süreyim sonra hangisini beğenirsek(kocamla ben) onu alayım diyorum
Bende Manisa da satış temsilcisiyim, verdiğim siparişimde belirtilen temsilci numaramla sisteme giriş yapamıyorum. Verilen numara 7 haneli, istenen Temsilci Numarası 8 haneli... Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda :sinifsinif:
slm canım hoşgeldiiiinnnnn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?