Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bir müşterimin mega ımpact ruju denerken önce sağa sola yatıp sorada kırıldığını söyledi alan kız iade ediyim falan demedi ama ben kıza öğrenci olduğu için kıyamadım acaba iade etsem geri alırlarmı?

benim siparişim eksik geldi, koliden çıkmadı ama faturaya fiyatı yansımış. aradım direktörümü bana temsilci numaranı ve de ürün kodunu söyle dedi. ben ilgilenirim dedi. bir hafta oldu hala ses çıkmadı. ne yapmam gerekiyor kızlar. yardımcı olurmusunuz ?

harikaa bi parfümm kokusu süper çokta kalıcııı kaçırma derim:)[/QUOTE]

teşekkür ederim cevap içina.s.
bir de Rare Gold kullanayım başka da bir şey istememsempatiksalakcinni
ya çok güzel kokuları:))

kızlar bu ay sipariş verirsem birde parfüm numunesi isticem 1-2 tane fazla değil. ama ben avonun parfümlerini pek bilmiyorum.önerebileceğiniz ürünler varmı?istediğim özellikler şöyle:çok klasik olmasın modern kadın kokusu olsun,kış için uygun olsun,(yani baharat kokulu olabilir)ayıptır söylemesi birazda seksi olsun:kedi:tabi kalıcı da olsun

ama orta yaş kadınların kullandığı gibi ağır kokular olmasın.yani ne bilim şöyle iç gıcıklayıcı çıtır kadın havası versinaklinialirimsmilebilmem anlatabildimmisempatiksalakcinni

siz yeni başladınız hatırladığım kadarıyla sana tavsiyem bütün bayan parfümlerinin numunesini alman satış için bu gerekli yok ben satmıyorum sadece kendim alıyorum desende 1 tanesinin kokusunu bilmessen aklın onda kalır hepsine bak öyle kararını ver :))

Bende Manisa da satış temsilcisiyim, verdiğim siparişimde belirtilen temsilci numaramla sisteme giriş yapamıyorum. Verilen numara 7 haneli, istenen Temsilci Numarası 8 haneli... Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda :sinifsinif:

başına 0 ekle canım

başına 0 (sıfır) koyarak gir tatlım süprizzzzz

son rakamına tre koymadan dene olmassa başına 0 koy öyle dene cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…