- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.741
kızzzllllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr yemek takımı süpeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmmmmm
gördüm gayet kaliteli güzel cnmbirde anew eyelinerini gördünmü canım black/brown olanı alsam doğal dururmu gözlerimde acaba?
bana fiyat listesini koymayı unutmuşlar ama gelişini kendim hesaplıyorum fakat bu altın fırsattaki fondoteni gelişinden daha aşağı olduğunu biliyorum acaba bunun gelişi kaç ytl bilen varmı ? burda belirtmek istemesseniz özeldende mesaj atabilirsiniz yerimseniben
gördüm gayet kaliteli güzel cnm
gelişinden 2 tl aşağı düş cnm fiyat o.
canım gördüğüm kadarıyla senin ten renginde bana yakın fondoten de hangi rengi tercih ediyorsun?rimel ve eyeliner olarak siyahmı yoksa hafif kahve olanımı kullanıyorsun
evet tatlım bende ıvory kullanıyordum ama calming effect olanını.daha iyi birşey almak istiyorum şöyle bebek gibi yapsın istiyorum.en güzel hangisi?
birde eyeliner konusu kafamı karıştırıyor siyah aldım ama ya yakışmıyor yada ben pek beceremiyorum.sorun ten rengimmi göz rengimmi yoksa şekli anlamadım doğrusuCADIARZU
Eki Görüntüle 57551 işte bu göze siyahmı yoksa kahveye çalan siyahmı daha çok gider ve doğal durur ?
bu fotoyu dün lens topiği için çekmiştim 6 gündür gribim o yüzden biraz kızarmışlar canım kusura bakma.gözümde sadece rimel var oda black/brown eyeliner sürünce çokmu kalın oluyor bilmiyorum ama simsiyah duruyor sanki sence siyah olduğu içinmi yoksa gözümün şeklindenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?