Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar katolok koyulmuş herkesin merakı gitmiiş
anew fondoteni indirime grmiş kesinlikle alıcam numuneleri vardı elimdee kullandımm harika bşyyy
indirime girmesini bekliyordum
ve grmiş şükür

birde anew eyelinerini gördünmü canım black/brown olanı alsam doğal dururmu gözlerimde acaba?
gördüm gayet kaliteli güzel cnm

gelişinden 2 tl aşağı düş cnm fiyat o.

siremim sen kaç yaşındasın?anew fondoten belli bir yaş sonrasımı kullanılıyor yani kırışık kapatıcı gibi yoksa heryaşta uygulanırmı?bende onun makyaj ürünlerini düşünüyorum ama 29 yaşındayım ve cildime zarar versin istemiyorum

canım gördüğüm kadarıyla senin ten renginde bana yakın fondoten de hangi rengi tercih ediyorsun?rimel ve eyeliner olarak siyahmı yoksa hafif kahve olanımı kullanıyorsun

evet tatlım bende ıvory kullanıyordum ama calming effect olanını.daha iyi birşey almak istiyorum şöyle bebek gibi yapsın istiyorum.en güzel hangisi?

birde eyeliner konusu kafamı karıştırıyor siyah aldım ama ya yakışmıyor yada ben pek beceremiyorum.sorun ten rengimmi göz rengimmi yoksa şekli anlamadım doğrusuCADIARZU

evet tatlım bende ıvory kullanıyordum ama calming effect olanını.daha iyi birşey almak istiyorum şöyle bebek gibi yapsın istiyorum.en güzel hangisi?

ben yenilerde anew fondotenin numunesini aldım süper bişey hasta oldum yüzde 30 indirimde olmasına rağmen altım dediğin gibi bebek gibi yapıyor hem hafif ışıltılı hemde öle yağlı deyil çok minik simler var içinde ama çok doğal duruyor kapatıyor fakat sanki cildinin doğal rengiymiş gibi duruyor bundan al bence..

tamam canım teşekkür ederim.birde gözlerimin yakın resmini eklesem şu eyeliner ve rimel konusuna bir çözüm getirsek olurmu canım yaopuyorumnanaktan

birde eyeliner konusu kafamı karıştırıyor siyah aldım ama ya yakışmıyor yada ben pek beceremiyorum.sorun ten rengimmi göz rengimmi yoksa şekli anlamadım doğrusuCADIARZU

yanlış anlama cnm ama bazılarına eyeliner çekmek gitmez osenin göz yapınla alakalı bişeydir bazılarınada maskara gitmez sana tavsiyem doğal makyajdan yana hafif bir makyajla işi kurtarırsın ...

Eki Görüntüle 57551 işte bu göze siyahmı yoksa kahveye çalan siyahmı daha çok gider ve doğal durur ?

cnm burdaki resme bakarsan hiç sarışın gibi deylsin kumral esmer arası bişey siyah kullan bence gider sana birde şunu söyliyeyim eyelineri asla fazla kalın çekme gayet ince ile başla sonuna doğru hafiften kalınlaştır ..

bu fotoyu dün lens topiği için çekmiştim 6 gündür gribim o yüzden biraz kızarmışlar canım kusura bakma.gözümde sadece rimel var oda black/brown eyeliner sürünce çokmu kalın oluyor bilmiyorum ama simsiyah duruyor sanki sence siyah olduğu içinmi yoksa gözümün şeklindenmi?

yaa birde perfect wear eyelineri bozdular artık eskisi kadar siyah deyil aldıysan dikkatli bak gri gibi yapıyor belkide ondan beğenmiyorsundur..

hayır cep telefonu olduğu için öyle koyu çıkmıştır canım.esmer değilim.istersen özeline son halimi gönderim öyle karar verelim ama nasıl gönderiliyor acaba biliyormusun?

kalın çekiyorsundur bence ben biraz ayarını kaçırınca bendede öle duruyor eyer çekmeyi bilirsen sahilde bile kullanabilirsin gayet doğal durur ben günlük hayatta kullanıyorum sahilde hatta denizde ama hafif uygularsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…