Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

24 yaşındayım
yaş sınırı yazmıyor cnm tüm yaşlar için galiba
bi proplem yaşamadım şimdilik aksine kaliteli olduğu için içim rahat kullanıyorum

canım gördüğüm kadarıyla senin ten renginde bana yakın fondoten de hangi rengi tercih ediyorsun?rimel ve eyeliner olarak siyahmı yoksa hafif kahve olanımı kullanıyorsun
ıvory cnm..
siyah kullanırım cnm kahve hiç kullanmam gtmediğini düşünüyorum yüzüme..

kızlar hani şu super magnifity msakara var ya göz temizleme şeysi hediyeli olan, ondan siyah olanını girdim sipariş olara ama sepette hem siyah hem k.rengisi var acaba hediyesi mi dicem ama hediyesi herhalde sepette görnümüyordur dimi sildim k.rengi olanı.

anladım canım yani sonuç olarak ben beceremiyorum sürmeyi yani:sinifsinif: ya tam uç kısmıyla sürmeye çalışıyorum renk vermiyor sallıyorum ama yinede kalem gibi ucunu kullanamıyorum hafif yan tutarak sürüyorum demek o zamanda kalın oluyormuş ki çok siyah duruyor

sen kahve rengi yazmışmıydın belki silememişsindir dediğin gibi hediyeside olabilir..

Ürün Kodu Adet
Ürün Adı Toplam Katalog Fiyatı Toplam
14170 1 Aromadisiac Bayan EDT - 50ml 19.50 TL
15471 1 Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi-Starry Night Blue 0.00 TL 0.00 TL
13968 1 Besleyici Göz Makyaj Temizleyici - 150ml 0.00 TL 0.00 TL
08159 1 Eladia Yüzük- Size 8 19.00 TL TL
14287 1 Full Speed EDT - 75ml 25.00 TL
14237 1 Glazewear Dudak Parlatıcı - Sundance -6ml 6.20 TL
58015 1 K12 Kataloğu 1.10 TL TL
59053 1 K13 Kataloğu (5’li) 5.00 TL TL
14255 1 Lavantalı Banyo Köpüğü 500ml. 3.31 TL
43359 1 Perfect Wear Likit Eyeliner-Black 12.60 TL
07719 1 Supermagnify Maskara - Black - 7ml 12.10 TL

aekdşlar hani şu paketini kendin yarat vardı ya ben ordan dudak parlatıcı aromadisiac bn parfüm ile banyo köpüğü yazdım ama bu listede bakıyorum da hepsinin fiyatı ayrı ayrı hesaplanmış onlar paket deil miydi? ama paket kodları da yok ki
ayıca ben full speed girmedim silsem mi anlamadım nolduğunu

paket ama ayrı ayrıda olsa fiyat yine aynıya geliyor hesaplasana

paket ama ayrı ayrıda olsa fiyat yine aynıya geliyor hesaplasana

ben saf:) aklım nerdeyse... doğru söylüyosun şekerim olumunekankayizsmile

tamamdır full speedi de sildim herhalde takım öncm girdi çünkü toplam 75i bulmuyo bi tane girsem die düşündü ama girmemesi lazım normalde neyse sldim zaten

bak böyle durumlarda çok kızıyorum neden sana sormadan giriyor belki ödeme gücün yok belki o parfümü satamıcaksın sadece kendilerini düşünüyorlar kargo parası ödememen için uyarabilirdi belki sen başka ürün sipariş vereceksin aynısını bana yeni başladığımdada yaptılar üstelik dolduramamışlar sırf 3 kuruş eksik yazdıklarından kargo parası ödedim klava:

Son düzenleme:
bak ben 10 yılı aşkın satış temsilcisiyim bu zaman zarfında sadece 3 iadem oldu onlarda yanlış kodlama vs. ama takım öncüm bunları iade etmemem konusunda bana çok baskı yaptı o zamanlar fazla alış verişte yapamıyordum bu topik sayesinde gözüm açıldı neden müşterinin beğenmediği paketi açılmış ürünler üzerime kalsınki burda beni aydınlatan bütün arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum yerimseniben

evet allahtan benm de internetim var da iptal edebiliyorum ben sipariş oldukça tek tek girip en son göndermeyi gerçekleştiriyorum öyle daha kolay geliyo
bakıyorum şimdi ne alsam die eğer alan olursa (olur mu bilmeme işyerinden) değiştircem olmazsa kendime bişiler yazıcam işin kötüsü bu katalog bende de yok zira geçen ay boş geçtim bişey alamadım eşim her ay her ay da olmaz dedi ki bence haklı

kızlar yarın faturamın son günü ve ilk kez para yatırıcam.bgn ptt ye gittim ordaki kişi kaydın yok bankaya git dedi ne yapmam gerekiyo ?

kızlar yarın faturamın son günü ve ilk kez para yatırıcam.bgn ptt ye gittim ordaki kişi kaydın yok bankaya git dedi ne yapmam gerekiyo ?

canım ben iş bankasından hesap açtırıp otomatik ödeme talimatı verdim. çok rahat ediyorum. parayıda atmden yatırıyorum. sıra bekleme yok falan. çok rahatım. bence sende iş bankasından yatır

iyi akşamlar kızlar
yardımınıza ihtiyacım var
ilk siparişlerimi giricem,ama takım öncüm beni korkuttu yok yanlış yaparsın geri dönüşü olmaz diye filan gerçi sitede nasıl girileceği anlatılıyor.siparişlerini ilk kendi giren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…