- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.761
24 yaşındayımsiremim sen kaç yaşındasın?anew fondoten belli bir yaş sonrasımı kullanılıyor yani kırışık kapatıcı gibi yoksa heryaşta uygulanırmı?bende onun makyaj ürünlerini düşünüyorum ama 29 yaşındayım ve cildime zarar versin istemiyorum
ıvory cnm..canım gördüğüm kadarıyla senin ten renginde bana yakın fondoten de hangi rengi tercih ediyorsun?rimel ve eyeliner olarak siyahmı yoksa hafif kahve olanımı kullanıyorsun
hayır cep telefonu olduğu için öyle koyu çıkmıştır canım.esmer değilim.istersen özeline son halimi gönderim öyle karar verelim ama nasıl gönderiliyor acaba biliyormusun?
kızlar hani şu super magnifity msakara var ya göz temizleme şeysi hediyeli olan, ondan siyah olanını girdim sipariş olara ama sepette hem siyah hem k.rengisi var acaba hediyesi mi dicem ama hediyesi herhalde sepette görnümüyordur dimi sildim k.rengi olanı.
Ürün Kodu Adet
Ürün Adı Toplam Katalog Fiyatı Toplam
14170 1 Aromadisiac Bayan EDT - 50ml 19.50 TL
15471 1 Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi-Starry Night Blue 0.00 TL 0.00 TL
13968 1 Besleyici Göz Makyaj Temizleyici - 150ml 0.00 TL 0.00 TL
08159 1 Eladia Yüzük- Size 8 19.00 TL TL
14287 1 Full Speed EDT - 75ml 25.00 TL
14237 1 Glazewear Dudak Parlatıcı - Sundance -6ml 6.20 TL
58015 1 K12 Kataloğu 1.10 TL TL
59053 1 K13 Kataloğu (5’li) 5.00 TL TL
14255 1 Lavantalı Banyo Köpüğü 500ml. 3.31 TL
43359 1 Perfect Wear Likit Eyeliner-Black 12.60 TL
07719 1 Supermagnify Maskara - Black - 7ml 12.10 TL
aekdşlar hani şu paketini kendin yarat vardı ya ben ordan dudak parlatıcı aromadisiac bn parfüm ile banyo köpüğü yazdım ama bu listede bakıyorum da hepsinin fiyatı ayrı ayrı hesaplanmış onlar paket deil miydi? ama paket kodları da yok ki
ayıca ben full speed girmedim silsem mi anlamadım nolduğunu
paket ama ayrı ayrıda olsa fiyat yine aynıya geliyor hesaplasana
ben saf:) aklım nerdeyse... doğru söylüyosun şekerim olumunekankayizsmile
tamamdır full speedi de sildim herhalde takım öncm girdi çünkü toplam 75i bulmuyo bi tane girsem die düşündü ama girmemesi lazım normalde neyse sldim zaten
bak böyle durumlarda çok kızıyorum neden sana sormadan giriyor belki ödeme gücün yok belki o parfümü satamıcaksın sadece kendilerini düşünüyorlar kargo parası ödememen için uyarabilirdi belki sen başka ürün sipariş vereceksin aynısını bana yeni başladığımdada yaptılar üstelik dolduramamışlar sırf 3 kuruş eksik yazdıklarından kargo parası ödedimklava:
kızlar yarın faturamın son günü ve ilk kez para yatırıcam.bgn ptt ye gittim ordaki kişi kaydın yok bankaya git dedi ne yapmam gerekiyo ?
k11 katoluğundn aldığım iki ruju yanlış göndermişler benim kodladıklarım değil.nasıl değişim yapacağım?
selam kızlar
bende katıldım aranıza yeni üye oldum avona
tecrübelerinize ihtiyacım olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?