Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ilk siparişini nasl girebiliosn ki daha önce hiç sipariş geldimi sana kendi adına

ya kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
şifremide aldım
girebilirmiyim giremezmiyim?
ilk siparişini kendi giren yokmu,herkes takım öncüsünemi girdirdi?

şifremide aldım

şaşırdım şu an bende takım öncüyüm ama hiç sipariş verilmemiş bir temsilciye şifre nasıl alınır ki mümkün değildi daha önce sipariş verilmiş olmasn senin adına

ilkşahcım ya indirim broşüründeki kırmızı cüzdan kaça? o sayfa bitürlü açılmıyorda bende. Bide sen bilirsin nasıl bi cüzdan kullanışlı ve hoşmu ?

ayrıca temsilci numaramla ve şifremle siteye girdim sipariş kısımları filan var ama temsilci beni korkuttu yok yanlış girersin filan diye

şifremide aldım

önce takım öncümün kendi adresinden girmiştik bana tatlım sonra siparişimle birlikte fatura geldi ve o noyu girip değiştirdim şifremi yani ilk onun adresinden girebilirsin bence yani şimdi değiştiyse bilemem ama

şaşırdım şu an bende takım öncüyüm ama hiç sipariş verilmemiş bir temsilciye şifre nasıl alınır ki mümkün değildi daha önce sipariş verilmiş olmasn senin adına

canım o sistem değişmiş. artık ilk siparişleri kendileri verebiliyolar.

ya şimdi ben şifremlede numaramlada avonun sitesinden temsilci girişi yaptım...
açılan sayfada ismim,bilgilerim var...toplam bakiye kısmı filan 0 gözüküyor..yani adıma sipariş girişi filan yok..

ya şimdi ben şifremlede numaramlada avonun sitesinden temsilci girişi yaptım...
açılan sayfada ismim,bilgilerim var...toplam bakiye kısmı filan 0 gözüküyor..yani adıma sipariş girişi filan yok..

canım kendin sipariş girebilirsin. korkmana gerek yok. yanlış yapmazsın herşey orada yazıyo zaten. en son siparişler bittikten sonra göndermeden önce sipariş toplamı diye bi yer var. gelecek o sayfa önüne. kontrol edersin yanlış girdiğin varsa düzeltirsin. hem ne korkutmuşki takım öncün yanlış girsen nolacak iade edersin. panik yapmana gerek yok canım

canım o sistem değişmiş. artık ilk siparişleri kendileri verebiliyolar.

hay allah razı olsun yaa
kendim girebiliyorum yani..
zaten ben takım öncüsüne sordum ama o girebilirsin ama yanlış girersin filan dedi..siteyide inceledim adım adım sipariş girişi anlatılıyor..yinede tereddüt ettim geri dönüşü filan yok dedi takım öncüsü..ilk kendi giren var mı diye merak ettimde topiğe yazdım kızlar

çoooooooooooook teşekkür ederim mltm44..a.s.
yani bende inceledim adım adım anlatılıyor zaten...yaparım diye düşünüyorum..sositososito
takıldığım bir yer olursa ağrıtırım yine başını..kaydirigubbakcemile3

bi kişi daha girmişti geçenlerde. bende olmuyo diye biliyodum.değişmiş oysaki. baş ağrıtmak ne demek canım. yardımlaşmak için buradayızopuyorumnanaktan

Mavişim; Işıltılı Fondotenden Bahsediyoruz Yeni Katalogda 14tl Olan Elinde Katalog Yoksa Avon Sitesine Gir Online Katalog Var Ordan Bakarsın Hepsine Canım Benim..
Eyelinere Gelince İlk Defamı Kullanıyosun Canım? Eger Öyleyse Sürmekte Çok Zorlanırsın Kalın Çekersin Oda Dogal Olmaz Malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…