- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.781
iyi akşamlar kızlar
yardımınıza ihtiyacım var
ilk siparişlerimi giricem,ama takım öncüm beni korkuttu yok yanlış yaparsın geri dönüşü olmaz diye filan gerçi sitede nasıl girileceği anlatılıyor.siparişlerini ilk kendi giren var mı?
cnm ilk siparişini nasl girebiliosn ki daha önce hiç sipariş geldimi sana kendi adına
hayır gelmedi...ama temsilci numarasıyla girilmiyormu siteden :uhm:
ya kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
şifremide aldım
girebilirmiyim giremezmiyim?
ilk siparişini kendi giren yokmu,herkes takım öncüsünemi girdirdi?
hayır canım bir kez sipariş verilecek sonra o faturalanınca sen şifre alığ girebilrsn
ya kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
şifremide aldım
girebilirmiyim giremezmiyim?
ilk siparişini kendi giren yokmu,herkes takım öncüsünemi girdirdi?
şaşırdım şu an bende takım öncüyüm ama hiç sipariş verilmemiş bir temsilciye şifre nasıl alınır ki mümkün değildi daha önce sipariş verilmiş olmasn senin adına
önce takım öncümün kendi adresinden girmiştik bana tatlım sonra siparişimle birlikte fatura geldi ve o noyu girip değiştirdim şifremi yani ilk onun adresinden girebilirsin bence yani şimdi değiştiyse bilemem ama
canım ben iş bankasından hesap açtırıp otomatik ödeme talimatı verdim. çok rahat ediyorum. parayıda atmden yatırıyorum. sıra bekleme yok falan. çok rahatım. bence sende iş bankasından yatır
ya şimdi ben şifremlede numaramlada avonun sitesinden temsilci girişi yaptım...
açılan sayfada ismim,bilgilerim var...toplam bakiye kısmı filan 0 gözüküyor..yani adıma sipariş girişi filan yok..
canım o sistem değişmiş. artık ilk siparişleri kendileri verebiliyolar.
canım kendin sipariş girebilirsin. korkmana gerek yok. yanlış yapmazsın herşey orada yazıyo zaten. en son siparişler bittikten sonra göndermeden önce sipariş toplamı diye bi yer var. gelecek o sayfa önüne. kontrol edersin yanlış girdiğin varsa düzeltirsin. hem ne korkutmuşki takım öncün yanlış girsen nolacak iade edersin. panik yapmana gerek yok canım
çoooooooooooook teşekkür ederim mltm44..a.s.
yani bende inceledim adım adım anlatılıyor zaten...yaparım diye düşünüyorum..sositososito
takıldığım bir yer olursa ağrıtırım yine başını..kaydirigubbakcemile3
banada aynı şeyi yaptılar ya
ne yapmamız gerekiyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?