Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım o sistem değişmiş. artık ilk siparişleri kendileri verebiliyolar.

temsilci numaram benim cep telefonuma geldi...bende avonun sitesine girip,şifre istedim şifremide telime yolladılar..sonra giriş yapınca müşteri girişinden kendi bilgilerime ulaştım zaten kaydirigubbakcemile2

canım kaş jeli geldi. gerçekten çok işe yarıyo. kaşlarımın arasındaki boşlukları kalemle doldurmaya çalışıyodum. başarılı olamıyodum. sayende son anda sipariş verdim ve dün geldi. tavsiyen için çok teşekkür ederim.

evet peteğim ya bir türlü istediğim gibi olmuyor.artık becerip süremiyommu renkmi koyu yada ne bilim benim gözlerin tipimi bozuk bir problem var ya anlayamadım valla!bir süre daha denicem bide kahve siyahı alıcam oda olmazsa artık eyeliner kullananlara uzaktan bakıp iç çekicem:gitme:

temsilci numaram benim cep telefonuma geldi...bende avonun sitesine girip,şifre istedim şifremide telime yolladılar..sonra giriş yapınca müşteri girişinden kendi bilgilerime ulaştım zaten kaydirigubbakcemile2

işte canım eskiden öyle değildi. fatura numarası olmadan giriş yapamıyoduk. bunun içinde ilk siparişi takım öncümüz veriyodu.değişti iyiki

Evet Canım Bende Severek Kullanıyorum Ama Yüzümü Yıkarken Sorun Çıkarıyo Az
Memnun Kalmana Çok Sevindim Canım Rica ederim Ne Demek opuyorumnanaktan

Likiti Kullanmaya Başladıgın İlk Dönemlerde Öyle Olur Canım Sıkma Canını :)
Zamanla Alışırsın Sürmeye Ben İlk Aldıgımda Deneye Deneye Bi Likiti Bitirmiş Öyle Alıştım Sürmeye kaydirigubbakcemile3

canım fondoten için diğer arkadaşlar anew en güzeli diyor ışıltılı da güzel deniyor hangisini tercih etmeliyim?

Mavişim Anewin Ürünleri Gerçekten Çok Kaliteli Gözün Kapalı Güvenebilirsin..Ama Bence O Seriler Belli Yaş Gruplarından Sonrası İçin Diye Düşünüyorum O Yüzden Tercih Etmiyorum.. Işıltılı Fondoteni Alacam Çok Övdüler Kullanan Herkes Dogallıgından Söz etti Hazır İndirime Girmişken Alıp Deneyim Dedim.. Ama İkisini de Hala Kullanmadıgım İçin Kesin Şunu Al Diyemicem.. Aldıgım Yorumlara Göre İkisini de Kullana Müşteriler Memnun Canım..

ha o fena değil ama daha iyisini bulabilirmiyim diyordum en iyisi birde anew fondöteni deneyim karşılaştırayım sağolun kızlar öpüyorum sizizemuszemus

bu avon kataloğundaki 20.sayfada pembe şişeli bir parfüm var 18 tl.ye
Secret Fantasy diye acaba onun kokusu nasıl
ağır mı yoksa pur blanka,little black dress,celebre gibi hafif kokulu mu?
kullanan var mı acaba?

bu avon kataloğundaki 20.sayfada pembe şişeli bir parfüm var 18 tl.ye
Secret Fantasy diye acaba onun kokusu nasıl
ağır mı yoksa pur blanka,little black dress,celebre gibi hafif kokulu mu?
kullanan var mı acaba?

güzel cnm o parfüm geçen kampanya yok sattı .stok yapanlar çok o parfümden alırsan pişman olmazsın emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…