Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kıızlar kargom geldi benimdekaydirigubbakcemile2
yine secret fantasy çıkmadı müşteriler sabırsızlanıyo yeter ya stokta hiçmi olmaz bu parfümmalsanaalsanasmile

arkadaşlar pc bozuktu özledim forumu ya vede siparşi gelen varmı benim siparişlerim için pazartesiden beri sevkiyata hazırlanıyor diyor ne zaman gelif pöff ( herkes soruyo..

arkadaşlar pc bozuktu özledim forumu ya vede siparşi gelen varmı benim siparişlerim için pazartesiden beri sevkiyata hazırlanıyor diyor ne zaman gelif pöff ( herkes soruyo..

valla bende aynı durumdayım sevkiyata hazırlayıp bitiremdiler bi türlü alt tarafı 20 parça ürün bi türlü yerleştiremediler kutuyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 komşum siparişini cumartesi verdi onun bile gelmedi ben arayıp sorayım avona en iyisi :)

canlar merakta kalmayın diye söylüyorum internet sitesinde hala sevkiyata hazırlanıyor diye görünen siparişim bugün kargoya verilmiş yoldaymış yani sizinde öyle olabilir belki :)

arkadaşlar size çok komik bir olay anlatmak istiyorum bugün kargom geldi kargocu görevliye iadem olduğunu söyledim görevlide sonra sonra iade fişi yok yanımda dedi bende geçende böyle dediler ben ısrar edince iade fişini cebinden çıkarıp iademi aldılar dedim görevlide o bendim demesinmi! bende ona bu iadenin bugün gitmesi gereki lütfen falan filan derken arkamdan kalın sesiyle ve agrasif bir tavırla eşim kafayı uzatıp noluyo orda! birde yalvarsaydın bari kim bu der demez kargocu kafayı bile kaldırmadan iadeyi alıp aynen böyle gitti ay gülmekten öldüm neyse sora kargoyu arayıp olay hakkında bilgi verdim ya bu görevliler yanlarında iade makbuzu getirmiyorlar hep sonra diyorlar sizinde böyle bir olay başınıza gelirse kargoya şikayet edin arkadaşlar ...

Son düzenleme:

bu kocişler işe yarıyo bazen yaniii alkisalkisalkis:jeyyar:

sempatiksalakcinni oh ne güzel olmuş

kızlar kampanya 12deki panaromada olan dantel süslemeli göz farımı ne vardı ya ondan alan oldumu?Alan varsa memnunmu öğrenebilirmiyimopuyorumnanaktan

arkadaşlar k13 katalogta pırıltılı açılıp kapanan göz kalemlerinden varmı varsa fiyat nedir bilen varsa söyleyebilirmi?:asigim:

Son düzenleme:
k13 katalogu elinde olan varsa resmini çekip buraya ekleye bilir mi
sabırsızlanıyorm yaa :)
bende az önce verdim siparişimi yarın elime ulaşır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…