- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.821
arkadaşlar pc bozuktu özledim forumu ya vede siparşi gelen varmı benim siparişlerim için pazartesiden beri sevkiyata hazırlanıyor diyor ne zaman gelif pöff( herkes soruyo..
kızlar k13 de indirim broşürü var mı yoksa sadece panorama ve kataloğmu var ?
bana bir cevap kzılar eline k13 geçenlerden ..
arkadaşlar size çok komik bir olay anlatmak istiyorum bugün kargom geldi kargocu görevliye iadem olduğunu söyledim görevlide sonra sonra iade fişi yok yanımda dedi bende geçende böyle dediler ben ısrar edince iade fişini cebinden çıkarıp iademi aldılar dedim görevlide o bendim demesinmi! bende ona bu iadenin bugün gitmesi gereki lütfen falan filan derken arkamdan kalın sesiyle ve agrasif bir tavırla eşim kafayı uzatıp noluyo orda! birde yalvarsaydın bari kim bu der demez kargocu kafayı bile kaldırmadan iadeyi alıp aynenböyle gitti ay gülmekten öldüm neyse sora kargoyu arayıp olay hakkında bilgi verdim ya bu görevliler yanlarında iade makbuzu getirmiyorlar hep sonra diyorlar sizinde böyle bir olay başınıza gelirse kargoya şikayet edin arkadaşlar ...
bu kocişler işe yarıyo bazen yaniii alkisalkisalkis:jeyyar:
indirim broşürü var canım k13de:1rolleyes:
arkadaşlar size çok komik bir olay anlatmak istiyorum bugün kargom geldi kargocu görevliye iadem olduğunu söyledim görevlide sonra sonra iade fişi yok yanımda dedi bende geçende böyle dediler ben ısrar edince iade fişini cebinden çıkarıp iademi aldılar dedim görevlide o bendim demesinmi! bende ona bu iadenin bugün gitmesi gereki lütfen falan filan derken arkamdan kalın sesiyle ve agrasif bir tavırla eşim kafayı uzatıp noluyo orda! birde yalvarsaydın bari kim bu der demez kargocu kafayı bile kaldırmadan iadeyi alıp aynenböyle gitti ay gülmekten öldüm neyse sora kargoyu arayıp olay hakkında bilgi verdim ya bu görevliler yanlarında iade makbuzu getirmiyorlar hep sonra diyorlar sizinde böyle bir olay başınıza gelirse kargoya şikayet edin arkadaşlar ...
arkadaşlar k13 katalogta pırıltılı açılıp kapanan göz kalemlerinden varmı varsa fiyat nedir bilen varsa söyleyebilirmi?:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?