- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.841
kızlar kampanya 12deki panaromada olan dantel süslemeli göz farımı ne vardı ya ondan alan oldumu?Alan varsa memnunmu öğrenebilirmiyimopuyorumnanaktan
kızlar arada kaynadı sanırım sorumkaydirigubbakcemile3
kızlar artık avon iadede kargo parası almıyomuş alıcı ödemeli gönderiliyomuşş
arkadaşlar kampanya 13 indirim broşüründeki rosie yüzük ve küpe varya nasıl görünüyor lar alan,yakından gören varmı?önceki kataloglarda görüp beğenmiştim almaya cesaret edememiştim.şimdi broşürde indirimede girmiş almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum çünkü fikirlerinize güveniyorum.opuyorumnanaktan
resmini yayınlamak istedim ama resim için 100 mesaj yazmalıymışım bu yüzden olmadı :umursamaz:
arkadaşlar kampanya 13 indirim broşüründeki rosie yüzük ve küpe varya nasıl görünüyor lar alan,yakından gören varmı?önceki kataloglarda görüp beğenmiştim almaya cesaret edememiştim.şimdi broşürde indirimede girmiş almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum çünkü fikirlerinize güveniyorum.opuyorumnanaktan
resmini yayınlamak istedim ama resim için 100 mesaj yazmalıymışım bu yüzden olmadı :umursamaz:
valla tatlım fikrim olsa yardım etmek isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda :S
teşekkürler arkadaşım..canım o sorduğun takıyı bilmiyorum ama avonun bir çok takısı güzel zaten ben kullanıyorum ve memnunum indirimde de zaten
arkadaşlar bende k12 den yonca kolye siparişi verdim ama daha gelmedi merakta ediyorum hiç alan oldu mu güzel mi
almadım ama avon toplantısında gördüm çok hoş ve zarif bir kolye..güzel seçim iyi günlerde kullan :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?