Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

K13e bayıldımmmmm :teytey:
inşallah hepimiz qüzel satışlar yaparız
hediyeler iyiymiş

arkadaşlar kampanya 13 indirim broşüründeki rosie yüzük ve küpe varya nasıl görünüyor lar alan,yakından gören varmı?önceki kataloglarda görüp beğenmiştim almaya cesaret edememiştim.şimdi broşürde indirimede girmiş almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum çünkü fikirlerinize güveniyorum.opuyorumnanaktan
resmini yayınlamak istedim ama resim için 100 mesaj yazmalıymışım bu yüzden olmadı :umursamaz:

valla tatlım fikrim olsa yardım etmek isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda :S

canım o sorduğun takıyı bilmiyorum ama avonun bir çok takısı güzel zaten ben kullanıyorum ve memnunum indirimde de zaten

Kızlar size bikaç sorum olcaktı.
Avonun ücretsiz danışma hattını cep telefonuyla nasıl arıyoruz :) bir türlü beceremedim,yanlış numara diyor.
Avon temsilcisi olmak için ne yapmak gerekiyor,ne kadar ücret ödememiz lazım temsilci olmak için? cvplarsanız sevinirim.

valla tatlım fikrim olsa yardım etmek isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda :S

teşekkürler.hatırlatmak adına şöyle söyleyebilirim
Üstüste geçmiş üç adet kare
parçadan oluşan
parlak pirinç kaplama küpe ve yüzük
şeffaf renkli camlar ile dekore edilmiştir.
Birer adet Amber, Kehribar ve Ametist taş ile süslenmiştir

canlarım benim bi müsterim k11de bunu almıştı. ama parası yokmus iade etmk istiyor. benimde bunu iade edersem gün hediyesini de yollamam gerekiyor katalog fiyatı 22 tl kendime alsam mı yoksa iade mi etsem çok karasız kaldım yaa

Eklentiler

• $idina takı.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
ya sormak istediğim bi kaç bişey var yardım ederseniz çok mutlu olurum.
ablam avon temsilcisi.dün beni tavsiye etti. şimdi napıcaz????

bide şu alıcı ödemeli kargo olayı doğru mu? doğru değilse kaç tl üstü siparişlerde ücretsiz???

lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…