Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

baktım canım simdi yüzügü cok hos bende almayı düsünüyorum kendime ama parmaklarım cok ince yaaaa size 8 bile bol geliyor bu sanırım ayarlanabilir demi??

aynısı arkadaşımda da var ve çok şık duruyor kıyafete uygun olduğunda iade etme bence

canım takım öncüsü seninle görüsecek seni üye yapıcak.. ilk siparsinde 7.5tl üyelik ücreti ödeyeceksin...

kargo ücreti ödememek icin temsilci fiyatıyla 75tl yapman gerekiyor yaz aylarında 25tl ye bile düsüyor..

bunun dısında iadelerin oldugunda eger kargonu teslim alırken iadelerini kargocuya verirsen kargo parası ödemiyorsun. diger zamanlarda kolinin büyüklügüne göre kargo ücreti sen ödüyorsun. fakat degismis diyen arkadslar var bu sistem yeni galiba bunun icin pek bir fikrim yok genelde herkes kargo alırken iade yapıyor kolay olanı bu cünkü...:lepi:

çoooookk çok teşekkür ederim...son bi soru bilmiyorumkismile çok beklermiyim acaba ne zaman olcak?:kedi:

canım tam bilmiyorum ama cok beklemezsin yani pazartesi aktif olur sanırım.. hem eskiden ilk siparsini takım öncüsü veriyordu artık onu da kendin yapıyorsun.. ve telefonunna temsilci numarası mesaj gelecek ozman anlarsın canım aktifleştigini...:teytey:

kızlar nasılsınz ayyh dünden beri yokum çok yoğunum ama sizde fazla mesajlaşıosn anam bakamıorm sayfalara

kızlar şu secretlerden stok yapmştm bittiler yaa 3 tane kaldı keşke 50 tane gireym satardm valla ama geçen ay en az 30 falan sattm harbiden

tatlım meraba ben seni avona temsilci olarak öneriyim mi hediye almış olurum sayende naniknanik:asigim:

vallahi hem temsilcilerim hem ben defalarca farklı zamanlarda sipariş vermemize ragmen hiç gelmedi.. her dafasında müşterilere mahcup oluyorum ya pazartesiye inşaALLAh şu ev botu panço ve secretler stoklara girer!

ben avonu en son cıkan sapmpuanlarını aldım sacları hıc hoş yapmadı

daha once uc yıl sampuanlarını kullandım cok memnundum

neden oyle oldu kı

ben avonu en son cıkan sapmpuanlarını aldım sacları hıc hoş yapmadı

daha once uc yıl sampuanlarını kullandım cok memnundum

neden oyle oldu kı

bende naturalsdan memnunum mango ve zencefil.. at serisinden kullandım ilk bir buçuk ay iyiydi ama şimdi saçımda dökülme olmaya başladı .. at şampuandan mı yoksa mevsim değişikliğinden mi anlayamadım..

arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi benim siparişim geldi 2 adet secret vardı onlar herkes gibi bana da gelmedi stokta yok.faturada siparişinizle gönderilecektir yazıyor ya ben onlar için tekrarmı sipariş verecegim öyle olursa kargo ücretini benmi verecegim yoksa onlar k 13 ten sipariş verdiğimde yolluyorlarmı nasıl oluyor bu durum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…