- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.861
arkadaşlar kampanya 13 indirim broşüründeki rosie yüzük ve küpe varya nasıl görünüyor lar alan,yakından gören varmı?önceki kataloglarda görüp beğenmiştim almaya cesaret edememiştim.şimdi broşürde indirimede girmiş almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum çünkü fikirlerinize güveniyorum.opuyorumnanaktan
resmini yayınlamak istedim ama resim için 100 mesaj yazmalıymışım bu yüzden olmadı :umursamaz:
canlarım benim bi müsterim k11de bunu almıştı. ama parası yokmus iade etmk istiyor. benimde bunu iade edersem gün hediyesini de yollamam gerekiyor katalog fiyatı 22 tl kendime alsam mı yoksa iade mi etsem çok karasız kaldım yaa
ya sormak istediğim bi kaç bişey var yardım ederseniz çok mutlu olurum.
ablam avon temsilcisi.dün beni tavsiye etti. şimdi napıcaz????
bide şu alıcı ödemeli kargo olayı doğru mu? doğru değilse kaç tl üstü siparişlerde ücretsiz???
lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn....bilmiyorumkismile
aynısı arkadaşımda da var ve çok şık duruyor kıyafete uygun olduğunda iade etme bence
baktım canım simdi yüzügü cok hos bende almayı düsünüyorum kendime ama parmaklarım cok ince yaaaa size 8 bile bol geliyor bu sanırım ayarlanabilir demi??
çoooookk çok teşekkür ederim...son bi soru bilmiyorumkismile çok beklermiyim acaba ne zaman olcak?:kedi:
evet bu ayarlanabilir o yüzden sıkın yok.
takı setide hoş duruyor ama içine sinmediyse de etkilemek istemem yakından görmedim.
secret ne zaman gelirki stoklara ?? kızlarr
ya sormak istediğim bi kaç bişey var yardım ederseniz çok mutlu olurum.
ablam avon temsilcisi.dün beni tavsiye etti. şimdi napıcaz????
bide şu alıcı ödemeli kargo olayı doğru mu? doğru değilse kaç tl üstü siparişlerde ücretsiz???
lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn....bilmiyorumkismile
ben avonu en son cıkan sapmpuanlarını aldım sacları hıc hoş yapmadı
daha once uc yıl sampuanlarını kullandım cok memnundum
neden oyle oldu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?