- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.881
arkadaşım kampanya 12 den başka sipariş vereceksen onunla birlikte gelir. siparişin yoksa kampanya 13 te verdiğin siperişlerle birlikte gelirarkadaşlar size bir sorum olacak şimdi benim siparişim geldi 2 adet secret vardı onlar herkes gibi bana da gelmedi stokta yok.faturada siparişinizle gönderilecektir yazıyor ya ben onlar için tekrarmı sipariş verecegim öyle olursa kargo ücretini benmi verecegim yoksa onlar k 13 ten sipariş verdiğimde yolluyorlarmı nasıl oluyor bu durum eyvahedigeldismile
arkadaşım kampanya 12 den başka sipariş vereceksen onunla birlikte gelir. siparişin yoksa kampanya 13 te verdiğin siperişlerle birlikte gelir
alalım canım yüzük bende alayaım hosma gitti küpesi de indirimdemiymiş bende katalog yokta henüz
sagol cnm teşekkür ettim :)
ben de öyle biliyordum 2 ayrı yurtiçi şubesine sordum bugün alıcı ödemeli yollanıyo dediler..benim bildiğim sipariş verdiğin kolin gelince iaden olursa para almıyorlar onun dışında gönderdiğinde alıyorlarmış şimdi deyiştimi yoksa!
canım önceki gelmeyen siparişin bu ay siparişinle birlikte gelirse yansırkızlar acıl cvp ya
benım gecen ay gelmeyen siparişlerim
bu ayın faturasına yansıcakmı yanı sıparıs tutarım 60 diyelim gecen aydanda gelmıyen 40 kusurluk sıparısım var bu aaya yansırmı oeyvahedigeldismile
canım önceki gelmeyen siparişin bu ay siparişinle birlikte gelirse yansır
kızlar şu secretlerden stok yapmştm bittiler yaa 3 tane kaldı keşke 50 tane gireym satardm valla ama geçen ay en az 30 falan sattm harbiden
secrette stok sorunu olmasının tek sebebi ilkşahdelikafadulden
arkadaşlar bende k12 den yonca kolye siparişi verdim ama daha gelmedi merakta ediyorum hiç alan oldu mu güzel mi
arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi benim siparişim geldi 2 adet secret vardı onlar herkes gibi bana da gelmedi stokta yok.faturada siparişinizle gönderilecektir yazıyor ya ben onlar için tekrarmı sipariş verecegim öyle olursa kargo ücretini benmi verecegim yoksa onlar k 13 ten sipariş verdiğimde yolluyorlarmı nasıl oluyor bu durum eyvahedigeldismile
kızlar bi kaç sorum olucak :)
bugn ilk defa faturayı yatırdım bankaya ve son günüydü.paramın yatıp yatmadğını nerden kntrol edebLrm ?
bir de panoramada ilk 15.000 temsilciden biri olunca hediye yollanıyor.ilk 15.000 temsilci olmak derken ?
süper shok rimelden memnun kalmayan bir kişiyi dahi görmedim cok güzel bir rimel süper extend in de o kadar reklamını yaptılar hevesle aldım ama hiç begnmedim süper shoktan menunum ve curl. maskara da cok güzel avonun tavsiye ederimmmmmm......:teytey:kızlar k12 panaramadaki süpershock rimel vardı ondan aldım hosuma gitti yeni katalogtada var süpermagnfy rimelden 10 kat güzel paylaşmak istedim
kızlar k12 panaramadaki süpershock rimel vardı ondan aldım hosuma gitti yeni katalogtada var süpermagnfy rimelden 10 kat güzel paylaşmak istedim
bende sizin yorumlarınızı okudum yeni rimeli bıraktım super shock aldım yanında göz makyaj temizleyici hediyeli :) aynı yere geldi benim için melek sağolsunncanım sen süpermagnfy'i beğenmediğini buraya yazmıştın ama ben beğeni kişiye göre değişir deyip sipariş verdim ve sonuc hüsran beğenmedim :umursamaz: sizlerin fikirlerini önemseyip bişey alacağım zaman bakıyorum foruma ama bunun görünüşüne aldandım.bende k.12 panoramadakini almayı düşünüyordum soracaktım alan varmı diye memnun olduğunu öğrendiğim iyi oldu rahatça k.13 te sipariş verebilirim kaydirigubbakcemile3 teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?