Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşım kampanya 12 den başka sipariş vereceksen onunla birlikte gelir. siparişin yoksa kampanya 13 te verdiğin siperişlerle birlikte gelir

alalım canım yüzük bende alayaım hosma gitti küpesi de indirimdemiymiş bende katalog yokta henüz

canım katologta değil, indirim broşüründe.yüzük 7.30,küpe 8.30.eğer stokta kalırsa yüzüğü almak istiyorum beğenmessem yollarım yeniyi sayılırım henüz iadem olmadı ama değişim yaptım.iadede sorun olmuyomuş burada sizler sayesinde öğrendim kaydirigubbakcemile3

kızlar acıl cvp ya
benım gecen ay gelmeyen siparişlerim
bu ayın faturasına yansıcakmı yanı sıparıs tutarım 60 diyelim gecen aydanda gelmıyen 40 kusurluk sıparısım var bu aaya yansırmı oeyvahedigeldismile
kızlarrr

Son düzenleme:
canım önceki gelmeyen siparişin bu ay siparişinle birlikte gelirse yansır

kızlar şu secretlerden stok yapmştm bittiler yaa 3 tane kaldı keşke 50 tane gireym satardm valla ama geçen ay en az 30 falan sattm harbiden

secrette stok sorunu olmasının tek sebebi ilkşahdelikafadulden

kızlar bi kaç sorum olucak :)
bugn ilk defa faturayı yatırdım bankaya ve son günüydü.paramın yatıp yatmadğını nerden kntrol edebLrm ?
bir de panoramada ilk 15.000 temsilciden biri olunca hediye yollanıyor.ilk 15.000 temsilci olmak derken ?

cnm bneim geçen kampanyadan ve bu kampanydan secret parfümler bekliyor..yine gelmedi (
ben şampuanlarnını seviyorum..at şampuanı kulladım kuru saçla riçin olanı..yumuşacık yaptı :)) yıllardır kullanırım ben :)

kızlar k12 panaramadaki süpershock rimel vardı ondan aldım hosuma gitti yeni katalogtada var süpermagnfy rimelden 10 kat güzel paylaşmak istedim

Son düzenleme:

canım avon temsilci girişinden temsilciye özel/ cari hesap özetinden anlayabilirsiniz paranın ödenip ödenmedigini ayrıca temsilci sayfandan dönem borcu sıfırlanmıssa ordandaanlayabilirsin.

canım kapanya basladıgı tarihten itibaren k13ten siparis giren ilk 15,000 kişi demektir.

kızlar k12 panaramadaki süpershock rimel vardı ondan aldım hosuma gitti yeni katalogtada var süpermagnfy rimelden 10 kat güzel paylaşmak istedim
süper shok rimelden memnun kalmayan bir kişiyi dahi görmedim cok güzel bir rimel süper extend in de o kadar reklamını yaptılar hevesle aldım ama hiç begnmedim süper shoktan menunum ve curl. maskara da cok güzel avonun tavsiye ederimmmmmm......:teytey:

canım sen süpermagnfy'i beğenmediğini buraya yazmıştın ama ben beğeni kişiye göre değişir deyip sipariş verdim ve sonuc hüsran beğenmedim :umursamaz: sizlerin fikirlerini önemseyip bişey alacağım zaman bakıyorum foruma ama bunun görünüşüne aldandım.bende k.12 panoramadakini almayı düşünüyordum soracaktım alan varmı diye memnun olduğunu öğrendiğim iyi oldu rahatça k.13 te sipariş verebilirim kaydirigubbakcemile3 teşekkürler a.s.

bende sizin yorumlarınızı okudum yeni rimeli bıraktım super shock aldım yanında göz makyaj temizleyici hediyeli :) aynı yere geldi benim için melek sağolsunn
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…