- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.901
rengii farklı gelen iki rujum var nasıl değişim yapabilirim?iki ruj için kargo parası mı ödemem gerekiyor nasıl olacak?
biraz küçük katalogtakinden ama çok şık :)
kızlar bu 17,500 luk paketlerdeki rimeli alınca göz makyaj temizleyicide gelcekmi...
canım sen süpermagnfy'i beğenmediğini buraya yazmıştın ama ben beğeni kişiye göre değişir deyip sipariş verdim ve sonuc hüsran beğenmedim :umursamaz: sizlerin fikirlerini önemseyip bişey alacağım zaman bakıyorum foruma ama bunun görünüşüne aldandım.bende k.12 panoramadakini almayı düşünüyordum soracaktım alan varmı diye memnun olduğunu öğrendiğim iyi oldu rahatça k.13 te sipariş verebilirim kaydirigubbakcemile3 teşekkürler a.s.
olabilir dediğin gibi ama artık siparişimi kendim vericem netten kzılar iyiki varsınız çok yardımlarınız oldu bana sagolun ayrıca hepinize önerim sakım süpermagnfy yeni çıkan maskarayı almayın dolgunluk falan yok :s
k12 nin panoramasında k12 den sonra kalcak ürünler diyor orda süper shock maskara var..bir kaç sayfa sonra dışı dantel gibi işli bir seri var ismi aklıma gelmyor ordada süper shock maskara var 8 tl yazıyor..kafam karıştı kalkıyormu kalkmıyormu satıştan fisfisfis kalkmasın lütfen süper bir rimel kaydirigubbakcemile2
k12 nin panoramasında k12 den sonra kalcak ürünler diyor orda süper shock maskara var..bir kaç sayfa sonra dışı dantel gibi işli bir seri var ismi aklıma gelmyor ordada süper shock maskara var 8 tl yazıyor..kafam karıştı kalkıyormu kalkmıyormu satıştan fisfisfis kalkmasın lütfen süper bir rimel kaydirigubbakcemile2
ya kızlar ben dün öğle sipariş vermiştim saat 12 qibi
şimdi baktım karqo takibine
sevkiyata hazırlanıyor yazıyo henüz karqoya verilmemiş
acaba neden bilmiyorumkismile
teşekkürler.hatırlatmak adına şöyle söyleyebilirim
Üstüste geçmiş üç adet kare
parçadan oluşan
parlak pirinç kaplama küpe ve yüzük
şeffaf renkli camlar ile dekore edilmiştir.
Birer adet Amber, Kehribar ve Ametist taş ile süslenmiştir
avonun rimelleri benim gözüme dokunuyo maalesef.. hafif kaşınma yapıyor..süper shok rimelden memnun kalmayan bir kişiyi dahi görmedim cok güzel bir rimel süper extend in de o kadar reklamını yaptılar hevesle aldım ama hiç begnmedim süper shoktan menunum ve curl. maskara da cok güzel avonun tavsiye ederimmmmmm......:teytey:
bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?:uhm:
avonun rimelleri benim gözüme dokunuyo maalesef.. hafif kaşınma yapıyor..
kızlar bu 17,500 luk paketlerdeki rimeli alınca göz makyaj temizleyicide gelcekmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?