Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

rengii farklı gelen iki rujum var nasıl değişim yapabilirim?iki ruj için kargo parası mı ödemem gerekiyor nasıl olacak?

Son düzenleme:
ya kızlar ben dün öğle sipariş vermiştim saat 12 qibi
şimdi baktım karqo takibine
sevkiyata hazırlanıyor yazıyo henüz karqoya verilmemiş
acaba neden bilmiyorumkismile

kızlar bu 17,500 luk paketlerdeki rimeli alınca göz makyaj temizleyicide gelcekmi...

cnm mesajıma bakarsan ben supermagnfy i hiç begenmediğimi dile getirmiştim hatta birazdan mesajı bulup yayınlayacagım :)

k12 nin panoramasında k12 den sonra kalcak ürünler diyor orda süper shock maskara var..bir kaç sayfa sonra dışı dantel gibi işli bir seri var ismi aklıma gelmyor ordada süper shock maskara var 8 tl yazıyor..kafam karıştı kalkıyormu kalkmıyormu satıştan fisfisfis kalkmasın lütfen süper bir rimel kaydirigubbakcemile2

Kızlar bende avona üyeyim, ancak dışarıya satış yapmıyorum kendim ablalarım için sipariş veriyorum, her ayda alacak bişe olmuyo haliye, şipariş vermediğim ayda hemen müşteri temsilcisi arıyo sipariş girmemişsinnn, evet girmedim:)) ben o zaman gireim de sen gelip alırsın parasını diyo Allahım ya nasıl sinir oluyorum yarın bi gün gircek siparişi yok efendim benim değil dicek al başına belayı,
sipariş vermezsem nolur, üyeliğim düşermi

zannedersem yanlış anlamışsın mesajımı ben iyi olmadığını belirtmiiştim cnm

bildiğim kadarıyla 3 ayda bir sipariş vermen gerekiyor cnm

k12 nin panoramadaaki supershock suya dayanıklı olanı.yani o kalkıyor..diğer katalogtaki normal olanı

3 taş ismi saymışsın ama zaten amberin diğer adı kehribar,yani ayrı bir taş değil :1no2:

avonun rimelleri benim gözüme dokunuyo maalesef.. hafif kaşınma yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…