- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.921
p.tesi iademi yolladım,perşembe faturadan düşmüşler hemen çok sevindimzemuszemus
bende salı gönderdim perşembe düşmüşler hep böylemi oluyor 2 günde süper valla hihoyyyt
ewet ya bende şaşırdım ilkşh bize 10 gün içinde düşüyor demişti ama avonda ilerleme var
kızlar secret fantasy parfümü bayağı satmışsınız burdan okuduğum kadarıyla peki siz nasıl buluyorsunuz o kokuyu ? bende aldım kızım kullanıyor ama bana göre deyil biraz gelişmiş çocuk parfümü gibi bon bon şekerler gibi kokuyor şişeside katologta göründüğü gibi deyil fisfisfis
o konuda ilerliyolar ama şu stok sorununa hala bi çözüm bulamıyolar sinir ediyolar insanıklava:
bu akşam kargoya verildi yazar ve yarın gelir merak etme yerimseniben
Kızlar bişey sormak istiyorum .
İnternet katoloğundan bakıyorumda sayfa 10'da 3 tane ürün var ve paket fiyatı 29 TL diyor.Şimdi bu üçü mü 29 TL oluyor ve o şekilde paket fiyatı yazanların hepsi mi aynı
Birine hediye erkek parfümü almak istiyorum ama sayfa 26 da 3 lü erkek parfüm paketi var 43 TL yazıyor.Şimdi 43 TL ye üç tane mi almış oluyorum
evet canım paket fiyatına o ürünlerin hepsi giriyor.üç ürünü belirtilen fiyata alıosun.. zemuszemus
tşkler canım süpermiş o zaman
rica ederim canım bayanssulusmile
bişey daha sorsam
Erkek parfümlerinden yaş 40 üstü bi erkek için tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ?
Birde kendim için parfüm ürünlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?