Avukat olan yada bilen yazsın nolur

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Bosanma davası açıcam yarın. Ben bekliyemiyotum artık. Geçici velayet davası ne kadar sürer yardımcı olun lütfen yarın avukat bulcam kendime. Birikimi hiç yok. Napcam bilmiyorum ama birseyler yazın lütfen

Dava açtıktan sonra geçici velayeti talep ediyorsun.Çocuğun çıkarları doğrultusunda veriyor hakim.Şu durumda sana verir.Emziriyordun sanıyorum birde.Yine de sağlıklı bilgi için bir avukat cevap verecektir.Senin avukatın yok mu.Konuşmadınmı bu konuyu.

Geri dönmüş gibi yapıp çocugu aldıgınız gibi evden çıksanız olmaz mı ?
Politik davranmak lazım diye düşünüyorum.
Doktorcum ben kızımızın can güvenliğinin llacağından emin değilim o evde.Kocası da kurnaz.Sanmıyorum kolayca kanacağını.Şüphelenir gibi geliyor.

Geri dönmüş gibi yapıp çocugu aldıgınız gibi evden çıksanız olmaz mı ?
Politik davranmak lazım diye düşünüyorum.
Katiliyorum oteki turlu cok yipranirsiniz adam dengesiz kalkar baska sehire falan goturur donmus gibi yap bir hafta 10 gun sonra al cocugunu don ac davani dava sonuclanana kadarda tek gosterme baban abin biriyle beraberken gelsin cocugu yaninda gorsun gitsin

Katiliyorum oteki turlu cok yipranirsiniz adam dengesiz kalkar baska sehire falan goturur donmus gibi yap bir hafta 10 gun sonra al cocugunu don ac davani dava sonuclanana kadarda tek gosterme baban abin biriyle beraberken gelsin cocugu yaninda gorsun gitsin
Polise sorduğumda gecicek velayet davası açarsın bize kararı getirirsin bizde direk alır veririz çocugu dedi

Polise sorduğumda gecicek velayet davası açarsın bize kararı getirirsin bizde direk alır veririz çocugu dedi
Ya o islerde bazen oyle olmuyor iste senin kocanda ariza ugrasacak bir adam gibi baska sehire goturunce kararin oradaki polise bildirilmesi onlar gidene kadar ordan alip baska yere falan gecmesi soz konusu olursa prosudur diye ugrasip durmakta var haberlerde denk geliyoruz mahkemenin verdigi cocugu gostermeyip kadin veya adam elinde belgelerle kapi kapi dolaniyor ver bir danismanlik ucreti avukata git otur detayiyla anlat en guzel o yonlendirir seni bak daha once acmissin konu millet yazmis ters tepmis en sagliklisi o gibi
Allah yardimcin olsun

Back
X