Avukat olan yada bilen yazsın nolur

Nolur düzgün bir sekilde sorun lütfen. Gecici velayet mi 1 sene sürüyor.

Evet kocasında ayrılıp çocuğun geçici velayetini almak istiyormuş dedim ben. O da hemen alamaz hemen alabilmesi için ya tanıdığının olması gerek ya da zenginse çok iyi avukat tutmalı onun dışında bir sene sürer dedi. Mesaj attığımda çalışıyordu doğru anlattım diye düşünüyorum konu yine akşam konuşacağız tekrar bir sorayım emin olmak için

Evet kocasında ayrılıp çocuğun geçici velayetini almak istiyormuş dedim ben. O da hemen alamaz hemen alabilmesi için ya tanıdığının olması gerek ya da zenginse çok iyi avukat tutmalı onun dışında bir sene sürer dedi. Mesaj attığımda çalışıyordu doğru anlattım diye düşünüyorum konu yine akşam konuşacağız tekrar bir sorayım emin olmak için
Peki tamam yine elim boş ya yine

Gecici velayeti mahkeme sonuclanana kadar sana verirler diye dusunuyorum. Sonucta mahkemenin ne zaman sonuclanacagi belli degil. Cekismeli falan olursa senelerce surebilir. Ama cocuk orda kaldiysa sen almamissin gibi dusunulmesine yol acar mi bilmiyorum. Sanki eskiden burda birileri yazmisti oyle biseyler. Cocuk kimin yanindaysa mahkeme ona verir gibi ?!?! Bence sen bir avukattan fikir almadan hemen fevri davranip bu islere bulasma. En azindan pazartesiyi bekle. Burda ki avukatlar konunu gorsun. Gormeyen henuz okumayan avukatlar vardir.

Yengemin yeğeni bir ay içinde aldı gecici velayeti... O belgeyle polis eşliğinde gitti çocukları aldı.

Of ya nasıl canımı sıkıyor bu konu anlatamam. Benim de onbeş aylık kızım var aklıma bu konu geldikçe boğazın dugumleniyor yutkunamiyorum. Bir anneyi evladından nasıl ayirir ya nasıl yapar bunu. Hem çok küçük daha bebek onun bakımını da saglayamaz. Calismiyor mu bu adam bir boşluğunu bulsaniz eve gidip kacırsanız çocuğu ne bileyim. Allah kahretsin kendi egosu için küçücük yavruyu üzen insanimsilari inşallah.
Sorunuza cevap veremiyorum ama size bütün kalbimle dua ediyorum inanın. İnşallah kavuşursunuz en kısa zamanda kuzunuza.

Peki tamam yine elim boş ya yine

Ya kusura bakmayın yanlış bilgi vermek istemezdim anlık dahi olsa 1 sene dediği kalıcı velayetmiş ve çocuğu büyük zannetmiş. Hani dava anca biter diye düşünmüş. Geçici hakkında tam bir bilgisi yokmuş ama emiyorsa emzirmesi için anneye verirler dedi zaten birçok arkadaş da demiş. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz çocuğunuza

Dünkü konuya da yazdım "Riske girilir bazen, illa gidecekseniz en ince ayrıntıya kadar planlayın" diye ki yine de insan bilinmezden korkar, endişelendik. Konuyu bilmeden, salt şu emen çocuğu annesinden ayırmasına bakarak vicdan durumunu irdeledik adamın; ki bugün bir bakayım dedim, nasıl bir adammış bu. Buyurun, bu adamın cinnet getirmeyeceğini garanti(!) edin de kız rahat rahat gitsin, biz de abartıyor olalım.
Darp raporu aldınız mı?

Back
X