Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

avukathanim

tatil beklesin bizi:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
753
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar. ben 2 sene önce nisan ayında 79 kiloyla diyete başladım ve 11 kilo vererek 68e düştüm. fakat sınavlardı sabahlamalardı derken 4 kilo aldım ve şu anda 72 kilo olarak karşınızdayım.1 haftadır kendime göre dikkat ediyorum yediklerime ama bazen ipin ucu kaçabiliyor. ben de buranın insan üzerinde yarattığı etkiyi bildiğimden bi diyet günlüğü açmaya karar verdim:) artık sizlerleyim. öncelikli hedefim tekrardan 68 olmak. ardından 64:) umarım hep birlikte göndeririz kiloları:) bana yapacağınız tavsiyeler olursa çok çok mutlu olurum:)

vallahi buraya hesap vereceğim diye baklava gözümün önünde duruyordu yemedim:)
sabah: kepekli ekmekle yağsız tost
ara: 1 armut:)+ 500cc su:)

aramıza hoş geldin canım....
günlüğün hayırlı olsun umarım istedin kiloya inersin...

yarın kahvaltıda bende tost yiycem,canım çekti valla

ben dün akşam internetten leslie nin programını indirdim.inşallah yapcam...68 dk

dün 10dk yapabildim.oğlum saolsun.
inan acayip terletiyo....

aramıza hoş geldin canım....
günlüğün hayırlı olsun umarım istedin kiloya inersin...

yarın kahvaltıda bende tost yiycem,canım çekti valla

ben dün akşam internetten leslie nin programını indirdim.inşallah yapcam...68 dk

dün 10dk yapabildim.oğlum saolsun.
inan acayip terletiyo....

aramiza hos geldin basaracagina inandigin dakika olay bitmistir....

ahhh ne güzel bana birilerinin cevap verdiğini görmekkk:) lesliey, ben yaptım fakat vücudum3. günün sonunda su tuttu bünyem bir garip sanırsam:) umarım sonuç alırsın:)

hoş geldin aramıza umarın hedefine en kısa zamanda ulaşırsın boyun kaç bu arada?
boyum 1.69 canım:) hoşbuldummmm.

aramiza hos geldin basaracagina inandigin dakika olay bitmistir....
umarım öyle olur sevgili alaca artık 'dombili' olmak istemiyorum:(

bugün yediklerimm malesef berbattı
sabah: 1 simit yanında yumurta peynir ve biraz da zeytinyağına batırdım (lanet olsun)
öğlen: 1.5 lahmacun bol yeşillik
sonra da snemada sanırım birazdan biraz daha fazla patlamış mısır yedim:S
kızın bana dövün beni

canim sana kendi capimda biraz tuyo vereyim oncelikle sabah simit yemissin yani karbonhitrat degeri yuksek ama diger ogunlerde bunu dengelemek icin keske et tavuk veya sebze yemegi sut urunleri tuketsen dha iyi olurdu diyette daha dogrusu diyet demeyelimde saglikli beslenme diyelim yani diyet yapmadan saglikli beslenerek kilo vermek gercekten cok zzevkli bunun icin proteine ve zebzeye agirlik ver aksamlari ise cok hafif sulu yogurtlu beslen ama en onemlisi muhakak uc ana ogun iki ara ogun yap bol su ic (3litre) ve aksam saat 18'den once yemek olayini bitir yatmadan bir iki saat once bir yesil cay ic gun icindede icebilirsin iki uctaneyi gecirme cayi muhakak sekersiz ic ekmegide yalniz sabah iki dilimi gecirmiyecek sekilde tuket boyle yaparsan inan kendiliginde gidecek kilolar ben bu sekil uyguladigimda veriyorum biraz saldigimda ise duruyor.. insalah yardimci olabilmisimdir.. okurken a ne geveze biri demesin insalah icimden geldi yazdim...

ms tekrarai.............................

Son düzenleme:

tatlım ben bayılırım uzun mesajları okumaya iyi yapmışsın:) bak bu karbonhidrat protein dengesini falan bilmiyordum ben çok iyi oldu:) ayrıca ben de 11 kilo verdiğim dönemde(şimdi 4ünü aldım) sadece sabahları ekmek yiyordum aynı dediğin gibi şimdi tekrar tutturmaya çalışacağımmm çok sağol önerilerin için:)

bugünkü yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek 1 kk peynir 5 adet zeytin bol domates
öğlen:1 kase mercimek çorbası
ara:küçük dilim ıspanaklı börek.
akşam:1 adet kıymalı pide bol salata ayran.(akşam berbatttt)

çok güzel başlamışsın güne, ama akşam hakikaten kötü olmuş. akşamları çorba + sebze yaparsan diyetine daha faydalı olur.

seni yemekten alıkoyacak ne var?

şöyle ki, ben kendime ceza verdim, kıyafet almıyorum. ama eski kıyafetlerimi de atmıyorum. böylelikle her gün aynı (ve eski) kıyafetleri giyerek insanlara rezil oluyorum.. :)

Yeni kıyafetler alabilmek için zayıflamam gerekiyor, yani kendime boğazımı tutmak için bir sebep verdim.

Seninkisi nedir? Belki onu bulursak, bu tarz kaçırmaları önleyebiliriz.

Tabi benimkisi sadece dostça bir öneri, yanlış anlama lütfen.

canım burada herkes çok mu alıngan herkes çok güzel önerilerde bulunup yanlış anlama diye belirtiyor ama ben çok mutlu oluyorum sizin bu önerilerinizle:) o yüzden yanlış anlamam kızın bana dövün beni:)
genelde güne güzel başlayıp akşamları sapıtıyorum acaba diyorum öğlen yediklerimde et falan olmadığı için mi böyle oluyor az mı geliyor yediklerim:S beni yemek yemekten alıkoyacak tek şey buraya yediklerimi yazdığımda beğenilmemesi şöyle yapsan daha iyi denmesi tatlım. çünkü anladım ki temelde sanırım hiç bişeyi umursamıyorum bunun dışında o yüzden burası nefis kontrol yeri benim için:)
şimdi 500cc su içip ardından 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 büyük domates 1 kk peynir yiyeceğimmmmm:)

haa bu arada dün gece yatmadan önce bir bardak süt de içtim:)

arkadaşlar ara öğün olarak 1 bardak süt + 1 kuru incir yedim.
öğlen: 5 tahta kaşık yağsız makarna+ karnıbahar kabak bezelye biber i yağsız haşladım sarımsaklı yoğurdun içine koydum içine karabiber ve nane de ekleyip yedim:)

bugün kötü değil menün :) amma velakin, akşamını merakla bekliyorum :)

su durumun nasıl? ben 1.5 lt su içtim, çayları saçmıyorum bile :) akşama kadar bi 0.5 lt daha içsem, bugünü kapatmış olurum. =)

güne güzel başlamışsın cidden bakalım akşam ne yiyeceksin sakın pide deme gene

bu akşam taze fasülye yiyeceğim:) belki önden de bi tarhana çorbası olabilir:) bugün hakikaten rahat ve güzel geçti :) su 1 litre içtim canım birazdan devireceğim yine 500cc:)

güne güzel başlamışsın cidden bakalım akşam ne yiyeceksin sakın pide deme gene

ahh bennnn ah ben:) tamam söz bu akşam pide yok:) taze fasülye var:) yatmadan önce de tarçınlı süt:)

bende senin gibiyim canım kendime kıyafet alamıyorum.
çünkü kıyafet denerken göbeğimin piyasaya çıkmasından neffffffffffffret ediyorum
bu yüzden istedim kg inene kadar kendime hiç bişe almıcam

5 tahta kaşık makarna haricinde diğerlier güzelde. 2 yk makarna 1 dl ekmeğe eşitmiş tatlım. diyet listemde yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…