- Konu Sahibi avukathanim
-
Valla light süt bir kere içtim. Bir daha asla içmeyi düşünmüyorum. Hayatımda okadar iğrenç bişry içtiğimi hatırlamıyorum.
Size birşey söyliym mi? Zaten kutu süter süt değil kızlar. Nerde inek sütü? Nerde kutu süt? Zaten onun yağını çıkara çıkara bişey bırakmıyolar. Bide light olunca su oranının ne bılıym % 90 a falan cıkarmıs herhalde.
Ben normal kutu süt içiyorum valla.yogurduda light almıyorum. Annem ne alırsa, tava alırsa tava, kaymaksız alırsa kaymaksız. Ama asla kaymagını yıyemem ben.
aoçnin günlük sütünün tadı inanılmaz güzel ben böyle bi süt içmedim. Ama gerekirse alırım lightsa light yağsızsa yağsız yeter ki artık zayıf olayım ben de indirimde hemen smalları deneyeyim incecik belim olsun kemer takayım kabinden çıkıp bunun büyüğü var mıaaaaaa demeyeyim
bana kimse yazmamışşşş
neyse bugün sabah kahvaltım(6.30):1 kaşarlı tost
ara(8.55):1 kutu süt 1 kuru incir
ara(11.00):1 paket eti form mısır patlağı
öğlen(13.05): 1 tavuk butu 2 kaşık ıspanak yemeği(yoğurtlu) 1 kepçe mercimek çorbası
ara:yarım paket çubuk kraker
akşam(17.00): mcdonaldsda ızgara tavuklu salata:)
arkadaşler bu yolda hepinize başarılar diliyorum.bayramdan sonra bende katılcam aranıza inşallah:))
Arkadaşler bu yolda hepinize başarılar diliyorum.Bayramdan sonra bende katılcam aranıza inşallah:))
hoşbulduk minikkcim:)
evet şekerim bayramda yemeye tam gaz devam
Arkadaşler bu yolda hepinize başarılar diliyorum.Bayramdan sonra bende katılcam aranıza inşallah:))
nası gidiyo avukatcım....
akşama kontrole gelcem....
çok geç kaldım...
temizlik vakti....:18:
evet bundan sonra şey diceeez. Lütfen en küçüğünü getirin. :))
zaten bazı tezgahtar kadınlar çekemiyor zayıf hemcinslerini. Bana gecen gun bi kadın large olur size dedi. şöle bi baktım. Xsmall zorlar. Small tam olur dedim.
Sonuç kadına kapaaaaaak. Small cuk diye oturdu :)
zaten 36 bedensin bi de large olur demiş manyak mı ne! Ben de olur muyum acaba şöööyle bi 36*38:))
ara öğünüm : 1 bardak tarçınlı süt:)
avukatcım şimdi başlarsam bayramda dayanamıycam biliyorum.başlayıpda sonra hüsrana uğramayı tekrar istemiyorum.o yüzden bayramdan sonra sistemli davranmaya adapte ediyorum canım.sizi takip etmek bana iyi geldi.yanlız olmayacagımı bilmek.
günün sonunda tüm yediklerini de yaz ki, genel değerlendirme de yapalım.
dahaa evvel bi arkadaş uyarmış, ona katılıyorum. light ürünler yerine meyva veya kuru kayısı da yiyebilirsin. bi de light süt/yoğurt hiçbir anlamı yokmuş. Ben herşeyin yağlısını yiyorum içiyorum :) Bi tek yoğurt kaymaksız olmalı.
inşallah hepimiz 36 beden olacağızzzz
avukatcım şimdi başlarsam bayramda dayanamıycam biliyorum.başlayıpda sonra hüsrana uğramayı tekrar istemiyorum.o yüzden bayramdan sonra sistemli davranmaya adapte ediyorum canım.sizi takip etmek bana iyi geldi.yanlız olmayacagımı bilmek.
valla kızlar önemli olan bitiş çizgisi değil, bittikten sonra korumaaaaak. asıl ozmanadesteğe ihtiyaç var. zayıfladık diyerek vur patlasın çal oynasın yapamayız. dikkat etmemiz lazım.
herşey paylaşınca güzel...desteginiz için tşk ederim.şimdi sadece kendime karşı değil sizlere karşıda sorumlu hissediyorum:)
valla kızlar önemli olan bitiş çizgisi değil, bittikten sonra korumaaaaak. asıl ozmanadesteğe ihtiyaç var. zayıfladık diyerek vur patlasın çal oynasın yapamayız. dikkat etmemiz lazım.
Aynen mesela ben zayıflayıp şımarıp tekrar kilo alanlardanım.Ama artık dur demenin vakti geldi yaşım 24 oldu metebolizmam zaten yavaş iyice yavaşlıcak.Bide annem bile benden zayıf hatta evdeki en şişman benim ablam desen 43 44 kilo bişey insan bunalıma giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?