Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

5 tahta kaşık makarna haricinde diğerlier güzelde. 2 yk makarna 1 dl ekmeğe eşitmiş tatlım. diyet listemde yazıyor.

oyyy ama tatlım bi çok yerde okuduğuma göre yağsız makarna diyet süresinde yenildiğinde sıkıntı yapmıyormuş falan :S ben şimdi 2.5 dilim mi yemiş oldum off off of
bu aradaaaa akşam yemekte taze fasülye ve salata yedim:)) çok şaşırdınız biliyorum evett pide yemedim lahmacun da yemedim:) artık böyle sağlıklı ve güzel besleneceğim kilolar gidecek o zaman da herşeyden az ve öz yiyeceğimm:)

bende senin gibiyim canım kendime kıyafet alamıyorum.
çünkü kıyafet denerken göbeğimin piyasaya çıkmasından neffffffffffffret ediyorum
bu yüzden istedim kg inene kadar kendime hiç bişe almıcam

e tamam o zaman siz kıyafet almayarak frenleyin kendinizi:) beni de sizin eleştrileriniz frenlesin nasıl olurr?? :)

bana kimse yazmamışşşş

neyse bugün sabah kahvaltım(6.30):1 kaşarlı tost
ara(8.55):1 kutu süt 1 kuru incir
ara(11.00):1 paket eti form mısır patlağı
öğlen(13.05): 1 tavuk butu 2 kaşık ıspanak yemeği(yoğurtlu) 1 kepçe mercimek çorbası
ara:yarım paket çubuk kraker
akşam(17.00): mcdonaldsda ızgara tavuklu salata:)

ne yalan söyleyeyim mcdonalds'ı görünce neeey diyordum ki gerisini okudum. oh çok şükür dedim.

bugün güzel geçmiş, aferin'i hak ettin.

akşamki ara öğün ne oldu? Bir de gece yatmadan 2 saat önce yemeyi-içmeyi kesmelisin

mısır patlağını bende çok seviyorum ama yemedım hıc bu dıyette. valla menü çok güzel tatlım. dediğin gıbı pide yok lahmacun yok. gayet sağlıklı :) tebrik ederim.

Yok yahu sende oyle cok fazla yememissin tabi su ara ogunlerdeki karbonhidratlari saymazsak. Ben diyetimde misal 1 paket eti form biskuviyi ara ogunde 1 tane tuketerek 1haftada zor bitiriyorum kalori miktarlarinin yaninda istah acip acmadiklarinida goz onunde bulunduruyorum

dünkü menün iyimiş canım bu işi başaracaksın, ben light ürünleri kullanmak istemiyorum çünkü onlarda bağımlılık yapıyorlar, nasıl olsa light diye daha cok yeme ihtiyacı duyuyorsun miktarını azaltsan süper olur :*

akşamı 17 de kapatman çok iyi yalnız şöyle bir konuya dikkat çekmek istiyorm.Önceden her diyete başladığımda ilk işim marketten diyet ürünlerini almak oluyordu.Nasıl olsa light bunlar kilo aldırmaz diye koca pakedi yiyordum.Daha sonra bu ürünlerinde kalorilerinin oldugunu duydum ve kalori miktarlarına baktığımda azımsanamayacak derecede kalorilerinin olduğunu gördüm.Yani light diye alıp hepsini yememk lazım.Ben acıkınca hemen ayran içiyorum dehşet tok tutuyor aklınca bulunsun.Yinede menün güzel.Gitsin yağlar insin bedenler gelsin iltifatlar:)

:18: ah bide o light ürünleri light yapmak için kimbilir hangi kimsayal ürünleri kullanıolar ben light peynir süt bide icetea kullanıyorum bunlar dışında hiçbirşey yemeyeye çalışıyorum

akşam yine 1 bardak yağsız süt içtim canım. süt kabızlığı engelliyor bende çok garip:) aferin içn teşekkürler bugün daha azimli olacağımmm:)

mısır patlağını bende çok seviyorum ama yemedım hıc bu dıyette. valla menü çok güzel tatlım. dediğin gıbı pide yok lahmacun yok. gayet sağlıklı :) tebrik ederim.

135 kalori tatlım bir pakette 6 tane var ben 1 tanesini birilerine satıyorum:) 115 kalori falan kalıyor geriye:) üzerine de su içince şişiyor sanırım midede çok güzel idare ediyor:)

henüz güzel bi tutturamadım o dengeyi akapella bu mısır patlağının lif oranı yüksek olduğu için çok tok tutuyor beni o yüzden yedim okulda yoğurt falan tüketme ihtimalim yok ondan yai

genel kanı azaltmam gerektiği yönünde o zaman ben de yarım pakete düşürürüm:))) hem daha az hem de daha sağlıklı olur ilgine çok teşekkür ederim:)

aynen tatlım slogan süper gitsin yağlar gelsin iltifatlaR:) şimdiden bile kendimi sanki küçülmüş hissediyorum halbuki daha 3. günümdeyim:) light ürünlere de dikkat edeceğim dediğiniz gibi:)

şimddiiii bugünkü menüüüüm:
sabah 500cc su.
kahvaltı: yağsız yumurta 1 büyük domates 1 kk peynir 1 dilim ekmek:)

:18: ah bide o light ürünleri light yapmak için kimbilir hangi kimsayal ürünleri kullanıolar ben light peynir süt bide icetea kullanıyorum bunlar dışında hiçbirşey yemeyeye çalışıyorum

di mi ya doğru bak şimdi uzaklaştım:) yanımda götürebildiğim zamanlar meyva götürüyorum ama bazen mümkün olmuyor. mesela geçen gün marketten aktivia almıştım kayısılı onu yemiştim o da tok tutuyor güzel:) ama tabi içeriğinde ne var bilemiyorum:S

aynen canım bende öyle light süt light ayran falan önceden derdimki aman bunların kalorisindde nevarki zaten normalinden yerim ama sporcu bi arkadasım bunların metebolizmayı hızlandırdıgını söyledi ayrıca cok saglıklı ve tok tutuyor

bir yerde light sütün kilo bile verdirdiğini okumuştum artık ne kadar doğru bilemem ben bide organik olanından içiyorum tadıda mis gibi deneyin bence sadece pınar var organik light , vücut light sütü yakabilmek için extra yağ harcıyormuş ben kaçıyorum şimdlik canım temizliğe başlim, akşam menülerinize bakcam öpüyorum hepinizi

uvv kontrol var akşama oleeey:) tamam tatlım kolay gelsin çok yorma kendini:)

anlamadım pembe paltocum peynirin ayranın ve sütün light olanları mı hızlandırıyor metabolizmayı? ona göre alayım ben de:)

anlamadım pembe paltocum peynirin ayranın ve sütün light olanları mı hızlandırıyor metabolizmayı? ona göre alayım ben de:)

Valla peyniri tam bilmiyorumda light yoğurt ve light ayran metebolizmayı hızlandırıp yağ yakımını sağlıyormuş.Ben genelde öğünlerime katıyorum bunları Ya da yenmicek tatsız tuzsuz şeyleri yoğurtla karıştırınca tadı harika oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…