- Konu Sahibi avukathanim
-
5 tahta kaşık makarna haricinde diğerlier güzelde. 2 yk makarna 1 dl ekmeğe eşitmiş tatlım. diyet listemde yazıyor.
bende senin gibiyim canım kendime kıyafet alamıyorum.
çünkü kıyafet denerken göbeğimin piyasaya çıkmasından neffffffffffffret ediyorum
bu yüzden istedim kg inene kadar kendime hiç bişe almıcam
bana kimse yazmamışşşş
neyse bugün sabah kahvaltım(6.30):1 kaşarlı tost
ara(8.55):1 kutu süt 1 kuru incir
ara(11.00):1 paket eti form mısır patlağı
öğlen(13.05): 1 tavuk butu 2 kaşık ıspanak yemeği(yoğurtlu) 1 kepçe mercimek çorbası
ara:yarım paket çubuk kraker
akşam(17.00): mcdonaldsda ızgara tavuklu salata:)
bana kimse yazmamışşşş
öğlen(13.05): 1 tavuk butu 2 kaşık ıspanak yemeği(yoğurtlu) 1 kepçe mercimek çorbası
bana kimse yazmamışşşş
bana kimse yazmamışşşş
ne yalan söyleyeyim mcdonalds'ı görünce neeey diyordum ki gerisini okudum. oh çok şükür dedim.
bugün güzel geçmiş, aferin'i hak ettin.
akşamki ara öğün ne oldu? Bir de gece yatmadan 2 saat önce yemeyi-içmeyi kesmelisin
mısır patlağını bende çok seviyorum ama yemedım hıc bu dıyette. valla menü çok güzel tatlım. dediğin gıbı pide yok lahmacun yok. gayet sağlıklı :) tebrik ederim.
Yok yahu sende oyle cok fazla yememissin tabi su ara ogunlerdeki karbonhidratlari saymazsak. Ben diyetimde misal 1 paket eti form biskuviyi ara ogunde 1 tane tuketerek 1haftada zor bitiriyorum kalori miktarlarinin yaninda istah acip acmadiklarinida goz onunde bulunduruyorum
dünkü menün iyimiş canım bu işi başaracaksın, ben light ürünleri kullanmak istemiyorum çünkü onlarda bağımlılık yapıyorlar, nasıl olsa light diye daha cok yeme ihtiyacı duyuyorsun miktarını azaltsan süper olur :*
akşamı 17 de kapatman çok iyi yalnız şöyle bir konuya dikkat çekmek istiyorm.Önceden her diyete başladığımda ilk işim marketten diyet ürünlerini almak oluyordu.Nasıl olsa light bunlar kilo aldırmaz diye koca pakedi yiyordum.Daha sonra bu ürünlerinde kalorilerinin oldugunu duydum ve kalori miktarlarına baktığımda azımsanamayacak derecede kalorilerinin olduğunu gördüm.Yani light diye alıp hepsini yememk lazım.Ben acıkınca hemen ayran içiyorum dehşet tok tutuyor aklınca bulunsun.Yinede menün güzel.Gitsin yağlar insin bedenler gelsin iltifatlar:)
:18: ah bide o light ürünleri light yapmak için kimbilir hangi kimsayal ürünleri kullanıolar ben light peynir süt bide icetea kullanıyorum bunlar dışında hiçbirşey yemeyeye çalışıyorum
:18: ah bide o light ürünleri light yapmak için kimbilir hangi kimsayal ürünleri kullanıolar ben light peynir süt bide icetea kullanıyorum bunlar dışında hiçbirşey yemeyeye çalışıyorum
bir yerde light sütün kilo bile verdirdiğini okumuştum artık ne kadar doğru bilemem ben bide organik olanından içiyorum tadıda mis gibi deneyin bence sadece pınar var organik light , vücut light sütü yakabilmek için extra yağ harcıyormuş ben kaçıyorum şimdlik canım temizliğe başlim, akşam menülerinize bakcam öpüyorum hepinizi
aynen canım bende öyle light süt light ayran falan önceden derdimki aman bunların kalorisindde nevarki zaten normalinden yerim ama sporcu bi arkadasım bunların metebolizmayı hızlandırdıgını söyledi ayrıca cok saglıklı ve tok tutuyor
anlamadım pembe paltocum peynirin ayranın ve sütün light olanları mı hızlandırıyor metabolizmayı? ona göre alayım ben de:)
Evet durumlar nasıl bakalım? Moraller nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?