Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu

Utanacak bir şey yok. Olan olmuş. Aslında çok doğal bir olay regl. Biz niye bu kadar ayıp ve saklanilacak bir şey olarak görüyoruz hep hayret ettim. Unutun gitsin. Bir dahaki sefere takviminizi takip edersiniz.

Bence de ya
Hele hasta oldum lafina gicigim
Neden boyle bi sey demisler ki
Hastalik degil dogal bi dongu

Düzensiz mi geliyor regliniz?
Hiç hissetmediniz mi?
Düzenliyse ve tarihi yaklaştıysa beyaz pantolon giymeniz büyük risk olmuş neyse sağlık olsun ne diyelim :)
Düzensiz değil
Kullandığım bir ilaç neden oldu aslında
Çok dikkat ederim bazende kınardım
Bir kadın nasıl fark etmez dikkat etmez derdim
Kınadığını yaşamadan ölmezsin deme ben dedim kendime

Işte kınanacak birşey yokmuş demi?12 13 yaşından sonra bütün kadınlarda olan olağan bir durum sadece insanlar olağan dışı utanılacak birşeymiş gibi gösteriyor.Bence mens kadına verilmiş çok güzel olay her ay rahim duvarı yıkılıyor ve yeniden oluşuyor tabii bebek yoksa.
Tabii kide dikkat etmeliyiz ama bazen kontrolümüzde olmadan gerçekleşebiliyor bazı şeyler bunun için de utanmaya gerek yok.

Kötü olmuş ama yapıcak bısey yok bende cok tedirgin olurum o gunlerde Allahtan farkedıp soylemısler Allah razı olsun.

Seni kimse tanimiyormus.ben 18 19 yasindaydim universiteye gidiyorum.bir eekek arkadas yaptim.yaptim diyorum cunku cok havaliydim o zaman.saclari boyatmisim sariya universiteye basladim diye makyaj vs yapmaya baslamisim.kendimi bi halt saniyorum.goz doktoru erkek arkadasim.beyogli goz hastanesindeydi.okusa hatirlar beni kesin.yeni araba almis lüx bir araba marka vermeyeyim.ama arabaya gosterdigi ozen benden fazla.kapiyi carpmadan bin vs.neyse aksam eve birakti beni eve bi geldim hic de farketmemisim.rezalet pantolonim.regl olmusum.arabanin koltugu da batmis tabio zaman cok utanmistim ama simdi iyi olmua diyorum

Benzer bir hikaye de benden
Yıl 2014... ...1 ay olmuş kızıma tuvalet eğitimi vermeye başlayalı... ..."bir aydır eve hapsoldu kuzum, tuvaletini yapar yapmaz dışarı çıkalım 1 saate döneriz" deyip dışarı çıktığım gün circir olmuşum. Kızımı eve dönmeye ikna edemediğim için altına kaçıran (tuvalet eğitimi verdigim) kızım degil ben olmuştum
Ben de o zaman çok utanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…