Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Bu kötüymüüş

Olan olmuş canım sıkma canını daha dikkatli olmanı tavsiye ederim, yani olacağını hissettiğin günler giyme beyaz benimde düzensiz öyle yapıyorum.

Bi de reklamlarda sanki reglken beyaz pantolon giyip hoplayıp zıplayıp tenis oynuyomuşuz gibi göstermiyorlar mı sinir oluyorum gerçek hayatta öyle olmuyor halbuki cenin pozisyonunda yatıyor oluyoruz

Vay be bnmki hayat değil çöplük resmen, 19 yşndayken ciddi Bi sosyalfobim vardı.. Değil dışarı çıkmak pencerenin önünden bile geçemezdim... Gerçekten n berbat haystım olmuş keşke yok olsanim

Düzensiz değil
Kullandığım bir ilaç neden oldu aslında
Çok dikkat ederim bazende kınardım
Bir kadın nasıl fark etmez dikkat etmez derdim
Kınadığını yaşamadan ölmezsin deme ben dedim kendime

Kadın oldukları için her zaman herşeyi kontrol altında tutmaları gerekiyor çünkü, süper kahramanlar :) Neyse ki artık öyle olmadığını anlamışsınız.

Adet görmek gayet normal bir durum. Utanacak birşey yok, erkekler sünnet olduklarını saklıyor mu? Tamam iki olay birbirine denk değil ama kadınların üreme fonksiyonlarının işliyor olmasından utanması çok üzücü.

Hiç ağrı olmadan geldi heralde, yoksa farkederdiniz. Bence ağrısız olduğu için şanslısınız bile :) Benimki derin uykudan bile uyandırır.

Regl kendini hissettirir aslinda gelmedigi zaman bile olan olmus dogal bisey regl utanilcak bisey degil.

Bir daha nerden gorcen tanımadığın insanlar zaten başlarında o kadar dert var ki iki güne unuturlar belkide bazilari fark etmedi bile. Boşver takma sen bile unutursun arada bi aklina gelir

Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Regl olduğunu fark etmemek... Allah'ım bu lüksü bana da nasip et. Ne güzel ya.Ben 3 gün önceden ağrıdan kıvranıyorum.

teşekkür ederim senin nezninde herkese güzel yorumlarınız için

Bak ben daha fenasini anlatayım, kendinden vazgeçer, benim adıma utanirsin.
Ortaokul zamanlarımda, içimde citcitli badi var.
Badinin arka citcitli kısmı, dışarıda pantolonunun üstünde kalmış ve tabi ki kanlı
O şekilde bir de mahalleyi turlamistim, hani rezillik üstüne rezillik..
Oluyor yani..
Çok şey yapma

Bende bu durumu yaşamış kadar oldum. Birgün üstümde beyaz pantalon var ki reglim biteli 1 hafta olmuştu. Bir delikanlı geldi sağ arkamdan eğildi arkanda kan var dedi kendimi nasıl bir mağazaya attım bilmiyorum elim ayağım kesildi baktım hiç birşey yok dükkandan çıktım 3-4 gerizekalı toplanmış gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…