- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Seni kimse tanimiyormus.ben 18 19 yasindaydim universiteye gidiyorum.bir eekek arkadas yaptim.yaptim diyorum cunku cok havaliydim o zaman.saclari boyatmisim sariya universiteye basladim diye makyaj vs yapmaya baslamisim.kendimi bi halt saniyorum.goz doktoru erkek arkadasim.beyogli goz hastanesindeydi.okusa hatirlar beni kesin.yeni araba almis lüx bir araba marka vermeyeyim.ama arabaya gosterdigi ozen benden fazla.kapiyi carpmadan bin vs.neyse aksam eve birakti beni eve bi geldim hic de farketmemisim.rezalet pantolonim.regl olmusum.arabanin koltugu da batmis tabi o zaman cok utanmistim ama simdi iyi olmua diyorum
Seni kimse tanimiyormus.ben 18 19 yasindaydim universiteye gidiyorum.bir eekek arkadas yaptim.yaptim diyorum cunku cok havaliydim o zaman.saclari boyatmisim sariya universiteye basladim diye makyaj vs yapmaya baslamisim.kendimi bi halt saniyorum.goz doktoru erkek arkadasim.beyogli goz hastanesindeydi.okusa hatirlar beni kesin.yeni araba almis lüx bir araba marka vermeyeyim.ama arabaya gosterdigi ozen benden fazla.kapiyi carpmadan bin vs.neyse aksam eve birakti beni eve bi geldim hic de farketmemisim.rezalet pantolonim.regl olmusum.arabanin koltugu da batmis tabi o zaman cok utanmistim ama simdi iyi olmua diyorum
Düzensiz değil
Kullandığım bir ilaç neden oldu aslında
Çok dikkat ederim bazende kınardım
Bir kadın nasıl fark etmez dikkat etmez derdim
Kınadığını yaşamadan ölmezsin deme ben dedim kendime
Regl olduğunu fark etmemek... Allah'ım bu lüksü bana da nasip et.Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Yapıcak birsey yok geçmiş olsun ☺ benimde okuldayken arkama geçmişti, erkek arkadaşım suveterini çıkarıp belime sarmıştıinsanlık hali dert etme. Kadınız sonuçta o kan çıkmasa insanlık kurur, böyle düşün ☺
Şaka değil miBen de asansöre tuvaletimi yapmıştım ertesi gün yazı asmışlar asansörü temiz tutalım diye
Şaka değilŞaka değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?