Kedi bile pis kumuna yapmıyor diyeceğim bu kadar
Ben fake diye sikayet etmistim banlandi. Boyle bir sey olamaz ya komik te degil itiraf ta degil milletle dalga geciyor. Umarim ban sebebi fake sebebiyledirAslında insan utanır böyle bir durumd, ne kadar doğal bir durum.olursa olsun utanır.
Utanma duygusu varsa insanda iyidir.
Ama bu konuda daha utanmaz bir şey okuyunca hiç utanmaniza gerek yokmuş bunu anladım.
Keşke kamera olsaydı yayinlansaydi.
Sanırım kafası güzelken yazdı.
Bir daha görüştün mü kızlaGulsek hosuna gitmezdi.
Cok samimi bir ortamda degildi. Herkes birbirinin bir yerden arkadasi oldugu bir ortamdi.
Bizim kizla esini 2. gorusumuzdu mesela
Erkekler cikinca yakin arkadasim ve ben gulduk diye gulmeyin lutfen ya diye trip atmisti bize.
Icine kapanikdi biraz. Esimede rezil oldum ya diye uzulmüstu.
Teselliyle ugrasmistik birde dalga gecsek olayi hafifletelim diye valla sinir olurdu bize.
Olabilir insanlık hali ne var bunda abartacak ve utanacak bir durum yok rahat olun lütfen.Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Sifonu çekmediğimi kim söyledi bayan mükemmelNasil insanlar varmis ya. Kimi sifonu çekmez su kirmizi olmuş der, kimi ortaliga işer. Bi de komik oldugunu dusunerek yazmislar, Allah bilir daha neleri vardir.
Ayrıca 13 14 yaşında yaşadığım olayı anlattımNasil insanlar varmis ya. Kimi sifonu çekmez su kirmizi olmuş der, kimi ortaliga işer. Bi de komik oldugunu dusunerek yazmislar, Allah bilir daha neleri vardir.
Erkekler regl olsaydı bunu o gün gururla ilan edip, sen regl olmak nedir biliyor musun sen rahatsın tabi!!! diye çemkirip lekeli don ve pantolonlarla gezerlerdi ped değiştirmeyi unutup...her tarafta kırmızı leke görürdük artık.. Suçlusu da karıları olurdu hatırlatmıo die
Sifonu çekmediğimi kim söyledi bayan mükemmel
Hiç hissetmedimRegl normal birsey ama disariya taşıp oyle dolaşmak normal degil bana gore, basima gelsin istemezdim. İnsan akintiyi hisseder. Pediniz yoksa bile gunluk pediniz de mi olmuyor? Ben tahmin edemedigim zamanlar gunluk pedim oluyor zaten ilk geldiginde o tutuyor, asiri fazla gelse dedigim gibi yine insan hisseder.
Yapcak birsey yok artik. Zamani geri alamiyoruz , dikkat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?