Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Benim de başıma gelmişti. Öğretmen arkadaşlarla okuldan çıktık. Servisle bir saat yoldan sonra şehre geldik. İner inmez akıntıyı hissettim, arkadaşıma sordum bingoo hemen yakında çok samimi bir arkadaşım ailesiyle dükkan işletiyordu. Yanımdaki arkadaşların eskortluğunda dükkana geldim.normalde yaz mevsimiydi ama Sabah hava soğuk olduğu için dükkanda çalışan kız hırkayla gelmiş :)) belime bağladım minibüsle eve geçtim. Hırka temizdi ama kuzcağız huylanmasın diye makineye atıp yıkadım :) akşam zaten dükkanda buluşacaktık arkadaşlarımla. Kuruyunca da alıp gitmiştim. Şansımın yaver gittiği ender zamanlardan biriydi

Bence de ya
Hele hasta oldum lafina gicigim
Neden boyle bi sey demisler ki
Hastalik degil dogal bi dongu
Hiç kullanmam hasta lafını
Yetiştirilme şekili belki bu kadar hassas olmam
Birde benim yaşımda biri daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum
Hanı daha ilk yıllarda olurda 38 yaşında biri için acemice

Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Olan olmuş adet tarihini belli değil mi yanı düzensiz mı bilmiyom mu her ayın kaçına denk geldini

Benim de okuldayken olmuştu
Son dersler ama artık oturmak rahatsız ediyor.. Tabi bilmiyorum regl olduğumu
Zil çaldı kalktım döndüm çantamı alıcam ki baktım sandalye kıpkırmızı elimi eteğime attım ıslak..
İkinci regl oluşumdu biraz zaman aldı regl olduğumu anlamam
Allahtan hırkam vardı belime sardım geldim eve..

Bi kere de yeni evlendiğimde.. Gece adet olmuşum tüm yatak çarşaf hep batmış.. Eşime rezil olduğumu düşünmüştüm ama o hiç bir şey demeyip aksine bana temiz çamaşır çıkarınca mutlu olmuştum

Ne denebilir ki? Kanadığınızı hissedememiş olmanız talihsizlik. Çıt çıtlı atlet giyen ama pantolunun üzerinde açık unutan bir kadını uyarmıştım ben de, ya da ruju dişine bulaşanı, ya da fermuarını açık unutanı. Olabiliyor istenmeyen durumlar da asansöre tuvalet yapmak nedir yahu

Son düzenleme:
utanacak bırsey yok ya alemsınız :)
regl utanılacak bırsey degıl ısteyerek yaptıgınız bır leke de degıl sankı boyaya cıkolataya sekere oturmussunuz gıbı olmustur bırsey olmaz saolsun uyarmıslar ben tum gun fermuarım acık gezmısım olabılır yanı

Bu benim kabusum. Bugün adetimin ikinci günüydü. İlk üç gün benim çok yoğun geçer sürekli aklım lavaboya gitmektedir, elim yedek pettedir falan. Eve otobüsle döndüm. İşin trajikomik kısmı otobüslerin başlangıç durağı benim iş yerimin önü. Bir otobüs geldi ama bomboş. Bir şoför var bir de ben oturmadım, başka zaman yer veren olmaz dolduktan sonra ısrarla yer vermeye çalışanlar, ilk binenlerin bu ne yapıyor ayakta bakışları sırf böyle birşey yaşamamak adına her ayın birkaç günü yaşadığım bir trajedi

İs arkadasimi avm ye yollayip, ped, kulot ve pantolon aldirdim ben, daha ne olabilir ki. İs arkadasimin yasitim bir erkek oldugunu soylemis miydim
hıc sorun degıl oyle rahatsız durmaktansa nolcak kı
kadınlar arasında sır gıbı erkekler bılmıyor gıbı davranıyoruz bazen bız kadınlar sanırım ayıbı da yok utanılacak bırseyde yok hıc

o degılde benım etegım basıma gecmıstı anlatım da gulun bıraz ben bazen aklıma geldıkce guluyorum :)

gıymısım pileli etegı efıl efıl antebın en sıcagı hıc olacak sey degıl yaz ortası bır fırtına cıktı etegı tutamıyorum onden tutsam arkamdan acılıyor
yamuk yumuk altıma yapcak gıbı yuruye yuruye bır gozlukcu gordum ıcerı gırıcem guya oyle bır ruzgar yok kıpırdayamıyorum kendımı cam mekanına yapıstırdım meger arkam acık yapıstırmısım totom acıkta allahtan etek gıyındım mı kısa tayt boxer tarzı camasır gıyerım dusersem takılırsam falan dıye ama yınede tabı kımse totomu gormek ıstemezdı
ıcerden calısan geldı mutfak onlugu getırdı sunu sarın dıye artık herkes nasıl acıdıysa halıme , ıcerı gırdım beklıyorum yok dınecek gıbı degıl toz fırtınası
mutfak onluguyle eve geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…