Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Burdan bir çok kişi ne şaşırtıyor beni..Böyle hayatlarına dair küçük ip uçlar verince...
Bir de marjinal marjinal yazmiyorlar mi te Allahım ya..Ne hayatlar var diyorsun.

Valla akıl almıyor bazen, koca koca insanlar, tuvalet eğitimi el kadar bebelere veriliyor, 2 yaşında yeğenim var, bezi kirlendiğinde haber veriyor ya, annesi değişince çöpe atmak için aldım bezi piii dedi, kaptı elimden götürüp kendi attı. Asansöre işedim diye bir de utanmadan anlatan zihniyeti çözemiyorum

Utanacak bir şey yok. Olan olmuş. Aslında çok doğal bir olay regl. Biz niye bu kadar ayıp ve saklanilacak bir şey olarak görüyoruz hep hayret ettim. Unutun gitsin. Bir dahaki sefere takviminizi takip edersiniz.
Kesinlikle öyle.
Ben de ilk regl olduğum zaman 13 yaşındaydım. Okulda farketmeden regl olmuşum oturduğum sıraya da bulaşmış.
Bi erkek arkadaş da o sıraya oturmuştu teneffüste. Mezun olana kadar çocukla dalga geçtiler

Bir mecburiyet oldu yapıldı diyelim, temizlemeniz gerekiyordu? Gerçi yürümeye üşenen siler mi? Kurusa sorun yok yani, çişli yere tel toka düşse ağzınıza sokarmısınız tokayı? KK bugün de şaşırttı beni. Hijyenik olmanıza sevindim. Hijyenik haliniz böyle ise aksi durumda ne olurdu hayal edemedim. Çoluk çocuk elini sürüyor yaaa

Oyy kuzuya maşallah. .Ağaç yaşken eğilir boşa dememişler.
Benim oğlum da 3 yaşındayken dışarıya çıkmadan muhakkak tuvaletini yaptırıp çikmamiza rağmen dışarda mutlaka sıkışırdı bende yanıma her zaman tuvalet bulamazsam diye küçük boş Pet şişe taşırdım kuytu bir yerde yaptırırım diye..ama mümkün değil ne şişeye ne altına asla yapmazdı evimize gidelim diye tuttururdu. İnan ki eve kadar tutardı yavrum kendini. .Bir arkadaş ta yazmış.. Kedim kumu pis olsun temizlemeden gidip yapmıyor beni bekliyor .Düşünün bir de hayvanların aklı mi var derler.

Utanacak onca şey varken bu hafif kalır bence.
Eskiden ilk regl olduğumuz zamanlar,kızlarla arkama bak derdik o geldi aklıma. Birbirimizi kontrol ederdik
Giysimize geçmiş mi diye

Boşverin üzülmeyin,olan olmus yapacak birşey yok.
O reklamlarda beyaz pantalon giyip ped reklamı yapanlar utansın zira mümkün değil onca harekete pantalona geçmemesi,bu sıcakta.

Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar
Ben yaz kış çişim gelir de tutamam korkusu ile idrar pedi ile dolaşıyorum.

Ne gamsız insanlar var.

Evinizin odalarını da asansör kullandığınız gibi mi kullanıyorsunuz

Valla kediler inanılmaz o konuda, benim de var kedim, kumunda pislik varsa kutunun başında durup bağırıyor, temizliyoruz ondan sonra yapıyor, örtmek içinde bir saat uğraşıyor, örtüyor içine sinmiyor bir daha gidip düzeltiyor. Şu an yazlıktayız, dün yağmurda bahçeye çıktı, eve gelince bana ayaklarını gösteriyo kirlenmiş:)) yıkadım rahat etti kuzu, sonra yalandı. Kediler bir çok insandan temiz

Konudan bağımsız ama merak ettim süveter kolsuz değil mi ya?nasıl sardı ki

Allahım patilerini nasil gösteriyor ya :))Yerim onu.
Kesinlikle katılıyorum insanlar artık beni şaşırtmıyor. Hele burda ki cevapları okudukça..

Neye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Haberlerde gördüğümüz,hastanede çömelip büyük tuvaletini salıveren teyze siz misiniz?
Şaka bir yana tabiki ihtiyaç ama herkes sizin gibi düşünüp,geldiği an bıraksaydı çişini, kakasını sokaklar pislikten geçilmezdi.

Aynı anda aynı şeyi mi düşünmüşüz, yalnız olmadığıma sevindim
Yalnız kadın ayakta yapmıştı, ay hala gözümün önünden gitmiyor o video.

Aynı anda aynı şeyi mi düşünmüşüz, yalnız olmadığıma sevindim
Yalnız kadın ayakta yapmıştı, ay hala gözümün önünden gitmiyor o video.
Haha evet ya.
Hayli gülmüştüm bende,düşünsenize her cişi kakası gelen olduğu yere,biyolojik ihtiyaç yeaa diye salsaydı,nasil bir hayat yaşardık.
Cidden hayretle okuyorum. Tutamadım falan dese anlayacağım ama yok ,diyor ki sağlıklı besleniyorum. Şaka gibi.
Kızıma tuvalet eğitimi verdiğim ilk günler dışında,o bile yapmadı sağa sola çişini kakasını ki 29-30 aylıktı ,kocaman kız yapınca oha dedim.

Kız eski nişanlını bidaha düşün bence gideri olabilir

Erkekler regl olsaydı bunu o gün gururla ilan edip, sen regl olmak nedir biliyor musun sen rahatsın tabi!!! diye çemkirip lekeli don ve pantolonlarla gezerlerdi ped değiştirmeyi unutup...her tarafta kırmızı leke görürdük artık.. Suçlusu da karıları olurdu hatırlatmıo die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…