Burdan bir çok kişi ne şaşırtıyor beni..Böyle hayatlarına dair küçük ip uçlar verince...
Bir de marjinal marjinal yazmiyorlar mi te Allahım ya..Ne hayatlar var diyorsun.
Kesinlikle öyle.Utanacak bir şey yok. Olan olmuş. Aslında çok doğal bir olay regl. Biz niye bu kadar ayıp ve saklanilacak bir şey olarak görüyoruz hep hayret ettim. Unutun gitsin. Bir dahaki sefere takviminizi takip edersiniz.
Bir mecburiyet oldu yapıldı diyelim, temizlemeniz gerekiyordu? Gerçi yürümeye üşenen siler mi? Kurusa sorun yok yani, çişli yere tel toka düşse ağzınıza sokarmısınız tokayı? KK bugün de şaşırttı beni. Hijyenik olmanıza sevindim. Hijyenik haliniz böyle ise aksi durumda ne olurdu hayal edemedim. Çoluk çocuk elini sürüyor yaaaYa ben yaptıktan sonra pişman oldum çünkü kurumadı bir saat geçti hala ıslaktı eve gitmek zorunda kaldım rahatsız etti. Parfüm de sıkamadım kokusu karışır çirkin olur belki tepkimeye girer diye. Kamerayı hiç düşünemedim ama olsaydı uyarırlardı belki sadece yazı asmışlar temiz tutalım diye ben de altına gülen surat çizdim
Oyy kuzuya maşallah. .Ağaç yaşken eğilir boşa dememişler.Valla akıl almıyor bazen, koca koca insanlar, tuvalet eğitimi el kadar bebelere veriliyor, 2 yaşında yeğenim var, bezi kirlendiğinde haber veriyor ya, annesi değişince çöpe atmak için aldım bezi piii dedi, kaptı elimden götürüp kendi attı. Asansöre işedim diye bir de utanmadan anlatan zihniyeti çözemiyorum
Ben yaz kış çişim gelir de tutamam korkusu ile idrar pedi ile dolaşıyorum.Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar
olsun canım insanlık hali sonuçta, yapacak birşey yok olan olmuş.Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Oyy kuzuya maşallah. .Ağaç yaşken eğilir boşa dememişler.
Benim oğlum da 3 yaşındayken dışarıya çıkmadan muhakkak tuvaletini yaptırıp çikmamiza rağmen dışarda mutlaka sıkışırdı bende yanıma her zaman tuvalet bulamazsam diye küçük boş Pet şişe taşırdım kuytu bir yerde yaptırırım diye..ama mümkün değil ne şişeye ne altına asla yapmazdı evimize gidelim diye tuttururdu. İnan ki eve kadar tutardı yavrum kendini. .Bir arkadaş ta yazmış.. Kedim kumu pis olsun temizlemeden gidip yapmıyor beni bekliyor .Düşünün bir de hayvanların aklı mi var derler.
Konudan bağımsız ama merak ettim süveter kolsuz değil mi ya?nasıl sardı kiYapıcak birsey yok geçmiş olsun ☺ benimde okuldayken arkama geçmişti, erkek arkadaşım suveterini çıkarıp belime sarmıştıinsanlık hali dert etme. Kadınız sonuçta o kan çıkmasa insanlık kurur, böyle düşün ☺
Allahım patilerini nasil gösteriyor ya :))Yerim onu.Valla kediler inanılmaz o konuda, benim de var kedim, kumunda pislik varsa kutunun başında durup bağırıyor, temizliyoruz ondan sonra yapıyor, örtmek içinde bir saat uğraşıyor, örtüyor içine sinmiyor bir daha gidip düzeltiyor. Şu an yazlıktayız, dün yağmurda bahçeye çıktı, eve gelince bana ayaklarını gösteriyo kirlenmiş:)) yıkadım rahat etti kuzu, sonra yalandı. Kediler bir çok insandan temiz
Haberlerde gördüğümüz,hastanede çömelip büyük tuvaletini salıveren teyze siz misiniz?Neye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Haberlerde gördüğümüz,hastanede çömelip büyük tuvaletini salıveren teyze siz misiniz?
Şaka bir yana tabiki ihtiyaç ama herkes sizin gibi düşünüp,geldiği an bıraksaydı çişini, kakasını sokaklar pislikten geçilmezdi.
Su okul üniformalarinin üzerine giyilen v yaka uzun kollu ustler var ya onlardan bahsediyordum. Kazak denmeyecek kadar ince değil mi onlarKonudan bağımsız ama merak ettim süveter kolsuz değil mi ya?nasıl sardı ki
Haha evet ya.Aynı anda aynı şeyi mi düşünmüşüz, yalnız olmadığıma sevindim
Yalnız kadın ayakta yapmıştı, ay hala gözümün önünden gitmiyor o video.
Kız eski nişanlını bidaha düşün bence gideri olabilirBizde arkadaslarla toplanmistik.
Erkek kadin gruplara ayrildik.
Tabu oynuyorduk.
Kizlardan biri regl olmus koltuga gecmis.
Kalkti ama, altindaki koyu renkti farketmedik hic birimiz.
Koltuk beyazdi. Kadin kalkinca, oraya gecmis tabi artik kalkmista bulundu.
Cocuklardan biri aa buraya visne suyu dökulmus demisti.
Eski nisanlim, beyler bir sigara icelim biraz dinlenelim sonra devam ederiz diye kibarlik gosterip hepsini balkona aldi.
Kiz , bu olay unutulana kadar beni 6 ay falan esli bir yere cagirmayin lutfen demisti.
2 , 2 .5 ay falan bulusmadi cidden bizimle.
Yeminle aynı şeyi düşündümKız eski nişanlını bidaha düşün bence gideri olabilir
Ooo .. O kız Evliymış hatta kocama rezil oldum diye çok üzülmüş :)))Yeminle aynı şeyi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?