- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Haha evet ya.
Hayli gülmüştüm bende,düşünsenize her cişi kakası gelen olduğu yere,biyolojik ihtiyaç yeaa diye salsaydı,nasil bir hayat yaşardık.
Cidden hayretle okuyorum. Tutamadım falan dese anlayacağım ama yok ,diyor ki sağlıklı besleniyorum. Şaka gibi.
Kızıma tuvalet eğitimi verdiğim ilk günler dışında,o bile yapmadı sağa sola çişini kakasını ki 29-30 aylıktı ,kocaman kız yapınca oha dedim.
Konu sahibinin eski nişanlısı diye anladım ben. Eski olduğuna göre ayrılmış.Ooo .. O kız Evliymış hatta kocama rezil oldum diye çok üzülmüş :)))
Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Bu kafayla, bunu da normalleştirip uygular, hatta bardağa gülen yüz çizerO kadar sağlıklı ve hijyenik olduğunu düşünüyorsanız keşke ziyan etmeseydiniz, bardağa yapıp geri içseydiniz.
Bu kafayla, bunu da normalleştirip uygular, hatta bardağa gülen yüz çizer
Her okumuşu alim, her okumamışı da cahil görmemeli. Canlı örneği, gülerek hatırlayacağı bir anısıymış. Regl olup farkında olamayan konu sahibini, asansöre çövdürüp, üstüne karton atılıp, asansöre işenmemesinin ibrazını yapan bir kağıt astıracak kadar idrarını salip,yaptığı iğrençlikle konu sahibini teselli ediyor.
Açıklamaları daha da insanlık dışı, hijyenikmiş idrarı. İçimden geçenleri yazamıyorum ama ban korkusundan değil. Tesirinden şüpheliyim.
Evet, çocuklar konusunda her yere dikkat etmek farz. Ne kadar haklıymışım. Pimpirikli olmakla suçlanıyordum ama değilmişim. Mikrop!
Aynen bende beğenmiştim ama ayrılmışlar:)Konu sahibinin eski nişanlısı diye anladım ben. Eski olduğuna göre ayrılmış.
Ama krizi balkonda sigara içme bahanesi ile iyi yönettiği icin benden tam not aldı
çünkü öyle büyüttüler , saklan gizlen belli etme ayıp diye diye büyüdükUtanacak bir şey yok. Olan olmuş. Aslında çok doğal bir olay regl. Biz niye bu kadar ayıp ve saklanilacak bir şey olarak görüyoruz hep hayret ettim. Unutun gitsin. Bir dahaki sefere takviminizi takip edersiniz.
kahkaha attım sayenizde, gününüz güzel olsuno degılde benım etegım basıma gecmıstı anlatım da gulun bıraz ben bazen aklıma geldıkce guluyorum :)
gıymısım pileli etegı efıl efıl antebın en sıcagı hıc olacak sey degıl yaz ortası bır fırtına cıktı etegı tutamıyorum onden tutsam arkamdan acılıyor
yamuk yumuk altıma yapcak gıbı yuruye yuruye bır gozlukcu gordum ıcerı gırıcem guya oyle bır ruzgar yok kıpırdayamıyorum kendımı cam mekanına yapıstırdım meger arkam acık yapıstırmısım totom acıktaallahtan etek gıyındım mı kısa tayt boxer tarzı camasır gıyerım dusersem takılırsam falan dıye ama yınede tabı kımse totomu gormek ıstemezdı
ıcerden calısan geldı mutfak onlugu getırdı sunu sarın dıyeartık herkes nasıl acıdıysa halıme , ıcerı gırdım beklıyorum yok dınecek gıbı degıl toz fırtınası
mutfak onluguyle eve geldım
Neye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Ya ben yaptıktan sonra pişman oldum çünkü kurumadı bir saat geçti hala ıslaktı eve gitmek zorunda kaldım rahatsız etti. Parfüm de sıkamadım kokusu karışır çirkin olur belki tepkimeye girer diye. Kamerayı hiç düşünemedim ama olsaydı uyarırlardı belki sadece yazı asmışlar temiz tutalım diye ben de altına gülen surat çizdim
utandım aynı cinsten olduğumuzaBen çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Evet iyi ki... Ama tek başına yaşayıp, ailesiz büyümüş ve kendi kendini yetiştirmiş insanlar da var. Bir de, rezilliği marifetle karıştıran..Bu tuhaf davranış biçimini sıradışılık, marjinallik sanmaları ayrıca sinir bozucu..
Bir de gülen surat çizmişmiş. Dışarıdan görenin aklına gelmez kesin..
Mekruh, günah, ayıp laflarıyla büyüdük iyi ki..
Bu cevap aklima geldi. Ama yazmak istemedim. Çünkü çok aşırıya kaçan bir mesaj gibime gelmişti.O kadar sağlıklı ve hijyenik olduğunu düşünüyorsanız keşke ziyan etmeseydiniz, bardağa yapıp geri içseydiniz.
Kız eski nişanlını bidaha düşün bence gideri olabilir
Yeminle aynı şeyi düşündüm
Bu cevap aklima geldi. Ama yazmak istemedim. Çünkü çok aşırıya kaçan bir mesaj gibime gelmişti.
Sonra fikrim değişti. Aşırıya kacan kendisi bence
Kimse de durup dururken böyle bi şey yazmazdı.
Resmen kaşındı. Laf aradı yani.
Kendince milletin aklı ile dalga geçiyor.
Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?