Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

O oha'yı ben de çektim; gülmek bir yana sinirlendim yahu bu rahatlığa.
Biz misafir gittiğimiz evin tuvaletinde bile büyük tuvalet yapamama gibi sıkıntıları yaşarken, bunlar patır patır, ortalık yerde, binaların koridorlarına mıçıyor, asansörlere işiyorlar.

İnsan utanma duygusunu kaybetmeye görsün, biyolojik ihtiyaç da der, mçasım geldi napaydım da der. :)

Bu tuhaf davranış biçimini sıradışılık, marjinallik sanmaları ayrıca sinir bozucu..

Bir de gülen surat çizmişmiş. Dışarıdan görenin aklına gelmez kesin..

Mekruh, günah, ayıp laflarıyla büyüdük iyi ki..

Utanacak bir şey yok. Olan olmuş. Aslında çok doğal bir olay regl. Biz niye bu kadar ayıp ve saklanilacak bir şey olarak görüyoruz hep hayret ettim. Unutun gitsin. Bir dahaki sefere takviminizi takip edersiniz.
çünkü öyle büyüttüler , saklan gizlen belli etme ayıp diye diye büyüdük
valla şimdi kızıma hiçte ayıp değil annecim utanma diyorum,

kahkaha attım sayenizde, gününüz güzel olsun
Neye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
utandım aynı cinsten olduğumuza
Ve tüm kalbimle şaka yaptığınızı diledim.

Evet iyi ki... Ama tek başına yaşayıp, ailesiz büyümüş ve kendi kendini yetiştirmiş insanlar da var. Bir de, rezilliği marifetle karıştıran..

O kadar sağlıklı ve hijyenik olduğunu düşünüyorsanız keşke ziyan etmeseydiniz, bardağa yapıp geri içseydiniz.
Bu cevap aklima geldi. Ama yazmak istemedim. Çünkü çok aşırıya kaçan bir mesaj gibime gelmişti.

Sonra fikrim değişti. Aşırıya kacan kendisi bence

Kimse de durup dururken böyle bi şey yazmazdı.
Resmen kaşındı. Laf aradı yani.

Kendince milletin aklı ile dalga geçiyor.

Aslında bende yazmazdım ama yorumları okuyarak geldiğimde arkadaşın biri, annem sizin gibi insanların pisliğini temizliyor diye yazınca çok üzüldüm ve o cevabı yazdım.

3 gr beyni 3 adet beyin hücresi ile nasıl dalga geçerim diye düşüneceğine, kendini geliştirip yetiştirse boş şeylerle hücrelerini öldürmez hiç değilse.

Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar

Bizim asansörde ve apartmanın içinde de oldu birkaç kez.

Apartmanda kamera da var ama hafıza doluymuş , öğrenemedik.

Köpek var apartmanda aklımıza tek o geldi. Aileyi de çok sevdiğimiz için soramadık.

Tuvalet eğitimi daha verilemedi zaman lazım çünkü.

Temizlemeden bırakmamaliydi diye düşündüm.

Aklımıza hep 4 ayaklilar geliyor böyle durumlarda. insan düşünememiştim , olabiliyormuş.

Regl normal birsey ama disariya taşıp oyle dolaşmak normal degil bana gore, basima gelsin istemezdim. İnsan akintiyi hisseder. Pediniz yoksa bile gunluk pediniz de mi olmuyor? Ben tahmin edemedigim zamanlar gunluk pedim oluyor zaten ilk geldiginde o tutuyor, asiri fazla gelse dedigim gibi yine insan hisseder.

Yapcak birsey yok artik. Zamani geri alamiyoruz , dikkat edersiniz.

Nasil insanlar varmis ya. Kimi sifonu çekmez su kirmizi olmuş der, kimi ortaliga işer. Bi de komik oldugunu dusunerek yazmislar, Allah bilir daha neleri vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…