- 1 Nisan 2018
- 9
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi CokUmutsuzVaka
-
Bel fitigi omurgadaki sinirlere baski yaptigindan ayakta his kaybi yapabilir doktor ameliyag dediyse bence olun cunku his kayıpları basladiginda ameliyat olsaniz da eski haline donmezKizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
Yalniz belimde hic agri yok yani hicBel fıtığı tabiki ayağa vurur.
Sarimsaktan midem bulaniyor ve evde hapis gibi kaldim sabah sabah banyo bile oyle kokuyor zaten ilaclardan midem kötü, bi de bu halde kusuyorumİtalyan komşu detayını anlamadım ben. Sarımsaklı yemek kokusu? Konuyla ilgisi?
Geçmiş olsun canım, ameliyat derler fakat sakın olma. Benimde bacağıma vuruyordu, ağrıdan duramıyordum. Fizik tedavi merkezine git bir muayene ol ve hemen fizik tedavisine başla bir ay gittim. Çok faydasını gördüm, sende hiç durma ilaçlar sadece uyuşturuyor. Fizik tedavisi fıtığı olduğu bölgedeki kasları güçlendiriyor, rahatlatıyor.Kizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
annem bel fıtığı bazen yürürken olduğu yere çakılı kalır ayağımı hissettmiyorum der çoğu zaman da boynuna vurduğunu söylüyor acının ayrıca böyle kendinizi sakatlamak yerine 3 4 doktora danışın sonra ameliyat olun doktora güveniniz yok ama bizim lafımıza mi var anlamadım kiKizlar o kadar dertliyim ki bir haftadır evde robot gibi yatıyorum, italyan komşumun sarimsakli yemek kokularuna maruz bir şekilde hem de. Neyse derdim su sag ayagimi hissetmiyorum, bel fitigi dediler ameliyat dediler. Allah askina bel fitiginda insanin beli agrimaz mi. Bu cok sacma degil mi. Hicbi doktora güvenim kalmadı. Bosa ameliyat olmak istemiyorum. Bana yardim edin lütfen, psikolojim boZuldu, onlarca ilaç iciyorum, midem delinecek yakinda.
annem bel fıtığı bazen yürürken olduğu yere çakılı kalır ayağımı hissettmiyorum der çoğu zaman da boynuna vurduğunu söylüyor acının ayrıca böyle kendinizi sakatlamak yerine 3 4 doktora danışın sonra ameliyat olun doktora güveniniz yok ama bizim lafımıza mi var anlamadım ki
Ne bileyim filmlerde Hintli komşunun körili yemeklerinden rahatsız olanları görmüştüm de, Türk mutfağına aşina olup İtalyan komşuyu sarımsaktan vurmak enteresan geldi :) 30 yıldır Türk yemekleri yiyen biri olarak şunu düşündüm, bi İtalyan yemeğe ne kadar sarımsak koyuyor olabilir ki? :)Sarimsaktan midem bulaniyor ve evde hapis gibi kaldim sabah sabah banyo bile oyle kokuyor zaten ilaclardan midem kötü, bi de bu halde kusuyorum(
Beli hiç ağrımayan var mı görmedim ben ama şöyle diyebilirim annem önce boynum ağrıyor galiba tansiyonum çıktı diye gitti bel fıtığı diye geldi sonra sürekli tek taraflı bacağımı hissetmiyorum diyordu karıncalanıyormuş sürekli bel ağrısı da genelde ev isi yaptığı zaman iş yerinde çok yorulduğu zaman oluyordu ama bahsettiğim kadın tam 60 yaşında o yüzden annemin her yeri ağrıması normal de olabilrBen beli agrimayan bel fıtığı duymadım ki hic, tecrubesi olan vardır diye yazdim
Fıtık ilk dönem ağrı yapar. İlerlemiş vakalarda sinirler zarar görmeye başlayınca ağrı ortadan kalkar. Hasta kendinin iyi olduğunu düşünürken böyle bir anda yarı felç kalır. Hastalığın seyri bu.Ben beli agrimayan bel fıtığı duymadım ki hic, tecrubesi olan vardır diye yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?