Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Saç diplerime mecitefendi saç bakım kürü, boy ve uçlarına ise hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım. Kısmetse yarın yıkayacağım.

Saç diplerime mecitefendi saç bakım kürü, boy ve uçlarına ise hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım. Artık akşamları yağ bakımı yapıp ertesi gün yıkamayı düşünmüyorum, en azından yorganları kaldırana kadar. Çünkü yorganıma yağ bulaşıyor, sık sık yıkamakta zor.

Saç diplerime mecitefendi saç bakım kürü, boy ve uçlarına ise bol bol hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım.

Saçlarımın ıslak hali bu şekilde :mad: 2 yıl önce yıpranmış saçlarımı düzelteyim derken ara makas yöntemi ve usturayla saçlarımı mahveden kuaförün hatıraları hala geçmedi, ensemden saç uçlarıma kadar saçlarımın yarısından fazlası yok, bu nedenle aşırı ince duruyor. Zaten saçlarım aşırı yavaş uzuyor bir de uzadıktan sonra kestirmem gerekecek :mad: Yani ne kadar uzarsa uzasın yine en başa döneceğim :KK61: seyda586 seyda586 Saricik3 Saricik3 athena athena sevdabuzer sevdabuzer S siir H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1

Eklentiler

• 53C39896-B78A-4DD5-A2F1-1034C84F9744.webp
    53C39896-B78A-4DD5-A2F1-1034C84F9744.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 86
Saçlarımın ıslak hali bu şekilde :mad: 2 yıl önce yıpranmış saçları temizleyim derken ara makas yöntemi ve usturayla saçlarımı mahveden kuaförün hatıraları hala geçmedi, ensemden saç uçlarıma kadar saçlarımın yarısından fazlası yok, bu nedenle saçlarım aşırı ince duruyor. Zaten saçlarım aşırı yavaş uzuyor bir de uzadıktan sonra kestirmem gerekecek :mad: Yani ne kadar uzarsa uzasın yine en başa döneceğim :KK61: seyda586 seyda586 Saricik3 Saricik3 athena athena sevdabuzer sevdabuzer S siir H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1
Bence gayet iyi uzamış o kestirme işi şuan için önemli değil o yüzden kafana takma çook uzun zaman sonra uçlarından aldıracağın zaman zaten onlar da gider

Saçlarımın ıslak hali bu şekilde :mad: 2 yıl önce yıpranmış saçlarımı düzelteyim derken ara makas yöntemi ve usturayla saçlarımı mahveden kuaförün hatıraları hala geçmedi, ensemden saç uçlarıma kadar saçlarımın yarısından fazlası yok, bu nedenle aşırı ince duruyor. Zaten saçlarım aşırı yavaş uzuyor bir de uzadıktan sonra kestirmem gerekecek :mad: Yani ne kadar uzarsa uzasın yine en başa döneceğim :KK61: seyda586 seyda586 Saricik3 Saricik3 athena athena sevdabuzer sevdabuzer S siir H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1
Aşko ne anlaştık kestirmek asla yok. Uzaması süper boyu şuan süper haziranda tam ideal boyda olacak ve kuru hali bile canlı saçların şuan güzel gerçekten

Aşko ne anlaştık kestirmek asla yok. Uzaması süper boyu şuan süper haziranda tam ideal boyda olacak ve kuru hali bile canlı saçların şuan güzel gerçekten
Kestirmek yok tabii ki, akıllandım :KK70: Saçlarım güzel ama ara makastan dolayı ince, ben ona üzülüyorum :KK42:
Canım benim bugün başladım soğan suyuna, umarım güzel sonuçlar alırım :KK200:

Kestirmek yok tabii ki, akıllandım :KK70: Saçlarım güzel ama ara makastan dolayı ince, ben ona üzülüyorum :KK42:
Canım benim bugün başladım soğan suyuna, umarım güzel sonuçlar alırım :KK200:
Seneye aldırırsın oralarını kanka gözw çok batmıyo oralara takma sen. Ben napıyım kahkülleri düşünsene daha fena :S

Arkadaşlar bu arada saçlarıma soğan suyunu sürdükten sonra havluya sarıp kurumasını bekledim, biraz kuruduktan sonra dağıttım ve taradım. Hiç koku olmadı, durulama falan da yapmadım. Saçlarıma sürdüğüm yağlar çok az kalmıştı, bir daha sürmemek için çöpe attım çünkü saçlarıma bir şeyler sürmeden duramıyorum :KK70: Artık sabretmekten başka yapacak bir şey kalmadı :sampiyon: Bundan sonra saçlarımı yağlanana kadar yıkamayı düşünmüyorum. Kısacası soğan suyu haricinde saçlarımı kendi haline bırakıyorum bir süre :KK9:

Saçlarım için kullandığım ürünler :KK200:
Hepsinden çok memnunum fakat saçlarımı yıkarken aşırı dökülme yaşıyorum bu yüzden yağ bakımını bıraktım. Kullandığım şampuan saçları yumuşacık yapıyor fakat saçlarımın boy ve uçları daha fazla kopmasın, kırılmasın ve nem ihtiyacından dolayı maske kullanıyorum. Maske kullanmadığım zamanlarda ise mutlaka saç kremi uyguluyorum. Annem de bu şampuanı kullanıyor, kreme ihtiyaç duymuyor. Saçları boyalı fakat benim gibi yıpranmış değil. Önemli olan şampuanımızın markası değil, saç tipimize uygun olmasıdır. Uzun süreli olarak şampuan değiştirmediğim için kendimi tebrik etmek istiyorum :super: Belki ilerleyen zamanlarda şampuan, krem, maske ve serum olarak aynı seriyi alırım. En güzeli saçlarımızla fazla uğraşmamak :KK25:

Eklentiler

• 69B79C74-3963-468B-91BD-E75227BCEBD3.webp
    69B79C74-3963-468B-91BD-E75227BCEBD3.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 109
Canim merhabalar.
Oncelikle sogan suyunun etkisi nasil oldu sana?
Memnun musun?
Zamanla o isilti ve parlakliga daha da sahit olacaksin.
Ben hala tam gaz devam.
Bu gece resim paylasmayi dusunuyorum. Bi boy kiyasi yapariz.
Ama senin saclar iyi uzamis.
Kestirme!
Hem ahhh hamgi akla hizmet ara makas, ustura vs uygulattin kafana :KK43:
Ben sana bisi diyim mi
Bu sogan suyu benim sac yogunlugumu da arttirdi.
Gurlesti baya..elimi saclarimin arasina sokup masaj yaptigim zaman hissediyorum kalinlastilar..
Sakin kestirme.
Boy ve uclara yag uygulayabilirsin dolgunlastirmak ve onarmak adina.
Kirik ve yanik olmadikca kestirmek yok.
Cunku bunlar uzamasina engel degiller.
Iyice uzadi mi kestir kafana gore :KK66:

Saçlarım için kullandığım ürünler :KK200:
Hepsinden çok memnunum fakat saçlarımı yıkarken aşırı dökülme yaşıyorum bu yüzden yağ bakımını bıraktım. Kullandığım şampuan saçları yumuşacık yapıyor fakat saçlarımın boy ve uçları daha fazla kopmasın, kırılmasın ve nem ihtiyacından dolayı maske kullanıyorum. Maske kullanmadığım zamanlarda ise mutlaka saç kremi uyguluyorum. Annem de bu şampuanı kullanıyor, kreme ihtiyaç duymuyor. Saçları boyalı fakat benim gibi yıpranmış değil. Önemli olan şampuanımızın markası değil, saç tipimize uygun olmasıdır. Uzun süreli olarak şampuan değiştirmediğim için kendimi tebrik etmek istiyorum :super: Belki ilerleyen zamanlarda şampuan, krem, maske ve serum olarak aynı seriyi alırım. En güzeli saçlarımızla fazla uğraşmamak :KK25:
Pantene sevmem ama alicisi cok biliyorum.
Tahta tarak bende de var aferin ;)
Elseve mucizevi yag super, diplere gelmedigi surece uygulanabilir.
Morfose denemedim.
Bi de ben elseve in yag seklinde olan sac uclarina uygulananini da seviyorum canim.

Canim merhabalar.
Oncelikle sogan suyunun etkisi nasil oldu sana?
Memnun musun?
Zamanla o isilti ve parlakliga daha da sahit olacaksin.
Ben hala tam gaz devam.
Bu gece resim paylasmayi dusunuyorum. Bi boy kiyasi yapariz.
Ama senin saclar iyi uzamis.
Kestirme!
Hem ahhh hamgi akla hizmet ara makas, ustura vs uygulattin kafana :KK43:
Ben sana bisi diyim mi
Bu sogan suyu benim sac yogunlugumu da arttirdi.
Gurlesti baya..elimi saclarimin arasina sokup masaj yaptigim zaman hissediyorum kalinlastilar..
Sakin kestirme.
Boy ve uclara yag uygulayabilirsin dolgunlastirmak ve onarmak adina.
Kirik ve yanik olmadikca kestirmek yok.
Cunku bunlar uzamasina engel degiller.
Iyice uzadi mi kestir kafana gore :KK66:
Saçlarımı uzun süre yıkamadığım için sadece 1 kez deneyebildim, ilerleyen zamanlarda yorum yapacağım.
Saçlarımı her zaman upuzun kullandığım için ustura, ara makas vs. bile sonradan öğrendim ama etkileri hala geçmedi :(

Saçlarımı uzun süre yıkamadığım için sadece 1 kez deneyebildim, ilerleyen zamanlarda yorum yapacağım.
Saçlarımı her zaman upuzun kullandığım için ustura, ara makas vs. bile sonradan öğrendim ama etkileri hala geçmedi :KK43:
Cok iyi canim
Yikama.
Ara sira masaj yap bi 5 dk falan.
Masaj da cok iyi geliyor sac diplerine.
Daha da uzayacaklarina eminim.

Back
X