- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Saç diplerime mecitefendi saç bakım kürü, boy ve uçlarına ise hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım. Kısmetse yarın yıkayacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet iyi uzamış o kestirme işi şuan için önemli değil o yüzden kafana takma çook uzun zaman sonra uçlarından aldıracağın zaman zaten onlar da giderSaçlarımın ıslak hali bu şekilde2 yıl önce yıpranmış saçları temizleyim derken ara makas yöntemi ve usturayla saçlarımı mahveden kuaförün hatıraları hala geçmedi, ensemden saç uçlarıma kadar saçlarımın yarısından fazlası yok, bu nedenle saçlarım aşırı ince duruyor. Zaten saçlarım aşırı yavaş uzuyor bir de uzadıktan sonra kestirmem gerekecek
Yani ne kadar uzarsa uzasın yine en başa döneceğim
![]()
seyda586
Saricik3
athena
sevdabuzer S siir H Hayriye birdal
Blackcatt1
Aşko ne anlaştık kestirmek asla yok. Uzaması süper boyu şuan süper haziranda tam ideal boyda olacak ve kuru hali bile canlı saçların şuan güzel gerçektenSaçlarımın ıslak hali bu şekilde2 yıl önce yıpranmış saçlarımı düzelteyim derken ara makas yöntemi ve usturayla saçlarımı mahveden kuaförün hatıraları hala geçmedi, ensemden saç uçlarıma kadar saçlarımın yarısından fazlası yok, bu nedenle aşırı ince duruyor. Zaten saçlarım aşırı yavaş uzuyor bir de uzadıktan sonra kestirmem gerekecek
Yani ne kadar uzarsa uzasın yine en başa döneceğim
![]()
seyda586
Saricik3
athena
sevdabuzer S siir H Hayriye birdal
Blackcatt1
Kestirmek yok tabii ki, akıllandımAşko ne anlaştık kestirmek asla yok. Uzaması süper boyu şuan süper haziranda tam ideal boyda olacak ve kuru hali bile canlı saçların şuan güzel gerçekten
Seneye aldırırsın oralarını kanka gözw çok batmıyo oralara takma sen. Ben napıyım kahkülleri düşünsene daha fena :SKestirmek yok tabii ki, akıllandımSaçlarım güzel ama ara makastan dolayı ince, ben ona üzülüyorum
Canım benim bugün başladım soğan suyuna, umarım güzel sonuçlar alırım![]()
Pantene sevmem ama alicisi cok biliyorum.Saçlarım için kullandığım ürünler
Hepsinden çok memnunum fakat saçlarımı yıkarken aşırı dökülme yaşıyorum bu yüzden yağ bakımını bıraktım. Kullandığım şampuan saçları yumuşacık yapıyor fakat saçlarımın boy ve uçları daha fazla kopmasın, kırılmasın ve nem ihtiyacından dolayı maske kullanıyorum. Maske kullanmadığım zamanlarda ise mutlaka saç kremi uyguluyorum. Annem de bu şampuanı kullanıyor, kreme ihtiyaç duymuyor. Saçları boyalı fakat benim gibi yıpranmış değil. Önemli olan şampuanımızın markası değil, saç tipimize uygun olmasıdır. Uzun süreli olarak şampuan değiştirmediğim için kendimi tebrik etmek istiyorumBelki ilerleyen zamanlarda şampuan, krem, maske ve serum olarak aynı seriyi alırım. En güzeli saçlarımızla fazla uğraşmamak
![]()
Saçlarımı uzun süre yıkamadığım için sadece 1 kez deneyebildim, ilerleyen zamanlarda yorum yapacağım.Canim merhabalar.
Oncelikle sogan suyunun etkisi nasil oldu sana?
Memnun musun?
Zamanla o isilti ve parlakliga daha da sahit olacaksin.
Ben hala tam gaz devam.
Bu gece resim paylasmayi dusunuyorum. Bi boy kiyasi yapariz.
Ama senin saclar iyi uzamis.
Kestirme!
Hem ahhh hamgi akla hizmet ara makas, ustura vs uygulattin kafana
Ben sana bisi diyim mi
Bu sogan suyu benim sac yogunlugumu da arttirdi.
Gurlesti baya..elimi saclarimin arasina sokup masaj yaptigim zaman hissediyorum kalinlastilar..
Sakin kestirme.
Boy ve uclara yag uygulayabilirsin dolgunlastirmak ve onarmak adina.
Kirik ve yanik olmadikca kestirmek yok.
Cunku bunlar uzamasina engel degiller.
Iyice uzadi mi kestir kafana gore![]()
Bu kadar zaman geçti anca bu kadar oldu, hala kısainanmiyorum ya ne kadar uzamış saçın. sakin sakın kestirme gecen sene omuzlarini aşmayan saç. bak nerelere gelmiş
Cok iyi canimSaçlarımı uzun süre yıkamadığım için sadece 1 kez deneyebildim, ilerleyen zamanlarda yorum yapacağım.
Saçlarımı her zaman upuzun kullandığım için ustura, ara makas vs. bile sonradan öğrendim ama etkileri hala geçmedi![]()
İnşallahCok iyi canim
Yikama.
Ara sira masaj yap bi 5 dk falan.
Masaj da cok iyi geliyor sac diplerine.
Daha da uzayacaklarina eminim.