• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

oh oh gitsin kilolar bende tartılmamakta kararlıyım 19 temmuzda tartılcam ama değişmeler görülüyo yani:21::32:

nasıl dayanıyosun tebrikler valla benim her sabah ilk işim tartılmak duramam yani senin kilonu senden çok ben merak ediyorum inan gerçi ayın 19 unda büyük ihtimal tatilde olucam ama döndüğümde kesin sorucam sana allah izin verirse :40:bu arada kaç kiloyla başlamıstın dietine

tavsiyen için çok teşekkür ederim cnm ya aslında yemiycem die bi şart koymadım kendime yediğim günlerde oluyo ama canım istemiyo baya alıştım isteyince gerçekten yiyorum kasmıyorum kendimi yani hatta bazen hafta sonları hatta nerdeyse her hafta sonu yüzde %90dışarıda oldugum için burger yada kumpir fln yani kalorili bişey yemekten çekinmiyorum :1: bir haftalık diette 1 gün kendime ödül veriyorum:1::1:

tavsiyen için çok teşekkür ederim cnm ya aslında yemiycem die bi şart koymadım kendime yediğim günlerde oluyo ama canım istemiyo baya alıştım isteyince gerçekten yiyorum kasmıyorum kendimi yani hatta bazen hafta sonları hatta nerdeyse her hafta sonu yüzde %90dışarıda oldugum için burger yada kumpir fln yani kalorili bişey yemekten çekinmiyorum :1: bir haftalık diette 1 gün kendime ödül veriyorum:1::1:

haftada bir ödüllendiriyorsan kendini o zaman sorun yok canım.zaten vücut şaşırıyordur bana ne yapıyor böyle diye:9:zaten haftada 1 gün istediğiniz gibi bir öğünü yiyin deniyor.vücuda diyeti çaktırmamak için:9:

Gercektenmi? ozaman ben saglikli kilo inmiyormuyum acaba? Kilom 64,5 kg boyumda 162 cm. Yani bu demek ki iyi ama saglikli degil mi?

bunu diyetisyenler söylüyo canım ben değil:9:kilon çok olamdığına göre 1 kilo çok iyi birazı tabiki sudur bunun canım.ben de ilk hafta 1.9 verdim.tahminen bunun 1 kilosu yağsa 900 grmı sudur benim de.bu hep böyledir.hatta diyetisyenler 90 kiloda bir haftada en fazla 1 kilo yağdan kaybedebilir diyorlar gerisi su oluyormuş canım.

bunu diyetisyenler söylüyo canım ben değil:9:kilon çok olamdığına göre 1 kilo çok iyi birazı tabiki sudur bunun canım.ben de ilk hafta 1.9 verdim.tahminen bunun 1 kilosu yağsa 900 grmı sudur benim de.bu hep böyledir.hatta diyetisyenler 90 kiloda bir haftada en fazla 1 kilo yağdan kaybedebilir diyorlar gerisi su oluyormuş canım.

Sagol canim ögrendigim iyi oldu gercekten :))) Tesekkurler icim azda olsa rahatladi:))

haftada bir ödüllendiriyorsan kendini o zaman sorun yok canım.zaten vücut şaşırıyordur bana ne yapıyor böyle diye:9:zaten haftada 1 gün istediğiniz gibi bir öğünü yiyin deniyor.vücuda diyeti çaktırmamak için:9:

evet cnm her hafta sonu şaşırtıyorum onu :))))))) istediğim kiloya gelene kadar şaşırmaya devam :)

evet cnm her hafta sonu şaşırtıyorum onu :))))))) istediğim kiloya gelene kadar şaşırmaya devam :)

ben olmadık zamanda şaşırtıyorum kaçamakla:27:şaka bir yana daha 2 hafta oldu bir sürü kaçamak yaptım.bu hafta olmayacak o kaçamaklardan.2 hafta sonra falan ben de her hafta senin gibi yapıcam kendimi ödüllendiricem:21:

Insallah en yakin zamanda bulunur canim ya uzuldum :/ Kac kiloydunuz ki daha önce ne kadar surede verdiniz o kilolari? Ben bir haftadir ugrasiyorum okadar anca bir kilo vermisim azmi ki? Ben sonuctan cokta memnun degilim acikcasi.. :/ ama bilemiyorum :(
sagol canım insallah bulunur daha haber yok ama bekliyorum ben önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta baslamıstım suanda 77.7 yim aslında memlekette düzgün sporda yapamamıstım yediğim artmısti ona ragmen 500 gr vermisim 1 haftada yemeyi herzamanki gibi yemis olsaydım 1 kilo gitmisti herhalde sürekli gezdim ondan verdim herhalde
valizin için üzüldüm inşallah bulunur cnm kilon içinde çok sevindim tebrik ederim dediğin gibi dahada verirsin inşallah cnm sen kararlı olduktan sonra

çok tesekkür ederim canım insallah bulunur . kilom içinde sağol canım insallah hepberabar veririrz kısa kadar 64 olmak istiyorum o halimi çok özledim

sagol canım insallah bulunur daha haber yok ama bekliyorum ben önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta baslamıstım suanda 77.7 yim aslında memlekette düzgün sporda yapamamıstım yediğim artmısti ona ragmen 500 gr vermisim 1 haftada yemeyi herzamanki gibi yemis olsaydım 1 kilo gitmisti herhalde sürekli gezdim ondan verdim herhalde

çok tesekkür ederim canım insallah bulunur . kilom içinde sağol canım insallah hepberabar veririrz kısa kadar 64 olmak istiyorum o halimi çok özledim

inşallah cnm 64 üde daha aşşağısınıda görücez hep beraber 6 lı rakamlara bir ulasalımda :34:

Masallah ne guzel vermissiniz kilolarini haftada bir.. damlaya damlaya göl oluyor.. simdi benimde zayiflama istegim arti sayenizde.. az olsun öz olsun dimi ama :)

Bu sabah yine gec kalktim icin (tatil var) oyuzden öglene kahvaltimi yemis oldum.. kahvaltida bir yumurtadan yapilmis peynirli omlet yedim ve ekmegi hic yemedim.. Vede 0,5 L yesil cay ictim.. yani artik gözum ekmegi hic aramiyor canim hic istemiyor :P

Aksamada yayla corbasi icmeyi dusunuyorum ve bugun spor yapmama gerek yok.. haftada 6 kere bisiklet surdum bir gunde kendime izin verdim simdi ikinci haftamdayinm ve tekrar 6 gun bisiklet surdum ve bugunde benim ''tatil'' gunum!!!1 :) ama varya bi spora basladinmi birakamiyorsun.. tatil gunum olsada belki yine surerim bisikletimi :D

simdide pilatesimi yapicam.. insallah bugunde guzel yerim ve kilolarimi veriririm!! :))) Okulum acilmadan 10 kilo vermeliyim mutlaka.. cunku iki senede 15 kiloya yakin kilo aldim surekli ders calismaktan.. birde cok kötu bir aliskanligim vardi ders calistimmi mutlaka yanimda yiyecek biseyler olmaliydi.. bir de fast food yemeyen ben o tur bin kalorilik yemeklere asiri derece alismistim haftada bir kere yiyordum tabi cok kötu bu.. Oh artik biraktimya öyle seyleri cok sukur.. Ha birde en kötusu MUTLAKA HER gun ya dondurma paketi yiyordum yani oturdummu uc dört bes tane dondurmayi bitiriyordum okadar kötu olduydum.. yada bir paket cikolata yiyordum isvecin meshur cikolatasindan( MARABOu) hehe birde arkadaslar isvece eger bir gun yolunuz duserse mutlaka o cikolatadan alin cok guzel.. heheheh ;))

dun beni abim motive etti.. herkes bana sen kilo veremezsin dayanamazsin derken abim yanima gelip sen mutlaka verirsin o kilolari dedi cunku gercekten iyi yiyorsun dikkat ediyorsun.. Resmen havalara uctum cunku daha önce bana bunu kimse dememiisti :D Evet abicim vericem bunlari ve agustosa insallah daha zayif adimlarla giricem!! :))

Herkese bol bol zayiflamalarr!! :)

nasıl dayanıyosun tebrikler valla benim her sabah ilk işim tartılmak duramam yani senin kilonu senden çok ben merak ediyorum inan gerçi ayın 19 unda büyük ihtimal tatilde olucam ama döndüğümde kesin sorucam sana allah izin verirse :40:bu arada kaç kiloyla başlamıstın dietine

şuanda o kadar motiveyimki hiç bişeyin beni etkilemesini istemiyorum dar gelen bi pantalon var onu bile denemiyorum sanki önceden her sabah tartılırdım rejim yaptığım zamanlar ama bu sefer böyle bi pskoloji oluştu nedense kaç kilo olduğumu bilmiyorum 3 ay önce tartının pili bitti o gunden beri tartılmadım:26: ama 65 tim en son kilo aldığımı düşünüyorum sanırım 68 le başladım ama şuan verdiğime eminim yani merak etme kilo istediğim kiloyu verirsem her yere yazarım kesin sende durum ne

Back
X