• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

dünki menü
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek
2 zeytin az peynir domates salatalık yeşil çay
öğlen
yağsız menemen alata t.t.ekmek
ara
bir mısır (ort boyu 145 kl miş)
akşam
patlıcan salatası
t.fasulye
ara
3 küçük kayısıcık
ben akşam yemeğini 6 yiyorum ayrıca günde 3lt su plates ve akşam üstü müzik acıp deli gibi hoplayıp zıplıyorum:51:

kesin bi bilgim yok ama kilo aldırmaz heralde benim hemen hemen her salatamın içinde var çok severim bazen yogurda sadece mısır ve tursu doğrayıp yiyorum:34:

çok kullanmak sakıncalı olabilir sonuçta mısır özü yağı yapılıyo yağlı bişey şahsen mısır yerine ekmek koymayı tercih ederim kullandığın kadarının kalorisine dikkat et bence ben bu ara taktım herşeyin kalorisini hesaplıyorum neyi neyle nasıl yemek altarnetif kullanmakta diyette önemli bence

Bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi yazmak istiyorum:

Sabah: Bir yumurtadan beyaz peynirli omlett, peyniri bir kibrit kutusa kadar kullandim, 3 zeytin ve 0,5 L poset yesil cay ictim. Artik kahvaltida ekmek yemiyorum canim istemiyor.

Ara ögunu: 1 nektarin.

Ögle: Cok az kiymali soslu spaghetti, bir bardak(2.5 dl) 3% yagli sut.

Aksam: Ev yapimi yogurt ve musli yemeyi dusunuyorum.

güzel menü olmuş bu musliyi bende kullanmayı düşünüyorum sabah süt müsli yapıcam nasıl tadı yenebilir bişeymi

Neden uzuluyorsun ki? Ben begendim menyyu :) Bugun hem bende spor yapmadim :))) Bir gun yapmadik diye biseycik olmaz :)) Morelini bozma canim!! :))

hergün yarım saatte olsa spor yapmaya alışınca 1 gün yapmayınca tuhaf hissettim kendimi ama bu sabah çok mutlu oldum yine dün 100 gr daha gitmiş benden bu sabah 71.9 çıktım :))))))

hergün yarım saatte olsa spor yapmaya alışınca 1 gün yapmayınca tuhaf hissettim kendimi ama bu sabah çok mutlu oldum yine dün 100 gr daha gitmiş benden bu sabah 71.9 çıktım :))))))

Ay evet cok tuhaf hissediyorsun bende öyle olmustum dun.. ama benim spor yapamayisim bacaklarimdan kaynaklaniyordu :P Spor yapmaktan o yuzden dun mecburen sporsuz gecirdim gunu :)

Tebrikler canim! :))

ekmek yemeyin kızlar kilo yapar veremezsiniz ben bir lokma koymuyorum ağzıma 4 gündür.tuz,yağ,un,şeker yemeyin zayıflarsınız ben 4 günde 2 kilo verdim hihooohoyytt :)

iyi akşamlar kızlar bütün gün doğru düzgün bişey yiyemedim boğazım cok acıyo suyu bile zor içiyorum spor yapmak bi yanda dursun parmagımı oynatmaya halim yok :(((

bugun yeddiklerim
sabah
kendi yaptığım küçük simit kurabiye 1 tane
öğlen
z. yağlı barbunya
salata
1 dilim ekmek
ara
3 kayısı
akşam
biber yemeği
yoğurtlu semiz salata
az çorba
1 dilim ekmek

ekmek yemeyin kızlar kilo yapar veremezsiniz ben bir lokma koymuyorum ağzıma 4 gündür.tuz,yağ,un,şeker yemeyin zayıflarsınız ben 4 günde 2 kilo verdim hihooohoyytt :)

ekmek yemeden verdiğin kilo sağlıksızdır.zihinsel faaliyetler için ekmek yemek şart.ayrıca verdiğin kiloyu koruman için ekmek yemen lazım hayatın boyunca ekmeksiz yaşayamazsın canım öyle değil mi?
yaşam alışkanlığımız haline getiremediğimiz şeyleri yaparsak kiloları geri almamız kaçınılmazdır

bugun yediklerim
sabah
3 kayısı
bir dilim tam tahıllı ekmek
1 zeytin
az peynir
domates biber salatalık
yeşil çay
öğlen
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
ara
bir tane evde yaptığım simit kurabiye
akşam
1 kae çorba
biber yemeği
1 dilim ekmek
bugunde böyle geçti akşamda 1 elma yerim büyük ihtimal
öptüm kıslar sizi kib

Sabah: bir yumurtadan yapilmis peynirli omlet ve ev yapimi bir kasik yogurt, 0,5 litre yesil cay. bu arada yesil cayin tadi cok hosuma gidiyor diyet icin degilde sevdim icin iciyorum artik:P

Ara: Yarim elma

Ögle: Somon baligi, 1 tane firinda pismis patates, ve roka salatasi

Ara: Yarim elma

Aksam: Yogurt ve musli yemeyi dusunuyorum birazdan :P

mrb kızlar naıl gidiyo kpss den çıktım stresle 1 kilo vermişimdir heralde berbat bi sınavdı yaaa artık daha çok spor yapabilirim heralde bitti sonunda

kızlar bende sizi bayadır takip ediyorum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.ama daha iki gündür diyetteyim ve iki günde bi kilo verdim..hiç aç kalmadım sadece kahvaltıda karpuz yedim öğleyin 2 küçük yuvarlak poğaça avucun içi kadar yanında domates salatalık ve çay..akşamda 6 kaşık fasulye bi parça ekmek ve yoğurt.bi saatte yürüyüş yaptım iki gün böyle geçti..herkes kahvaltıyı atlamayın diyo evet ama ben bi oturdummu kahvaltıda 1000 kaloriyi geçiyorum sucuktu kaşardı çeşit çeşit peynirler fln. çok zor kahvaltıda k.k peynir bi dilim ekmek yemek benim için.o yüzden karpuzla geçiştiriyorum hemde hiç aç bırakmıyo valla..2 gün önce 62,9 dum aç karnına bugün 61,8 geldim. birde arkadaş hayatımızı ekmeksiz geçirebilirmiyiz falan demiş benim annem yıllardır ekmek yemez kahvaltıda bile yemiyo kırk yılda bir yerse yiyo o da bi dilim bile değil..bende öyle alıştım ekmeği sadece kahvaltıda yerim onuda kaldırdım artık hiç yemicem.ama tabi poğaça kurabiye onlarda hamur işi sonucda onlara da dikkat edersek sorun kalmaz .:8:

mrb kızlar naıl gidiyo kpss den çıktım stresle 1 kilo vermişimdir heralde berbat bi sınavdı yaaa artık daha çok spor yapabilirim heralde bitti sonunda

Merhaba elifcim!! Hadi insallah iyi sonuc alirsin:) Insallah vermisindir canim ya benim kilo vermem durdu bir haftadir megersem tik yokmus tekrar 65 kilo olmusum okadar da dikkat etmistim halbuki.. Ya kendimi bende spora vermek istiyorum tekrardan uc gundur yapmiyorum morelimde bozuldu :/ Ama pes etmeyecam kesinlikle..

sen ne tur spor yapmayi dusunuyorsun? Yuruyus mu kosu mu bisiklet mi pilates mi? :P

kızlar bende sizi bayadır takip ediyorum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.ama daha iki gündür diyetteyim ve iki günde bi kilo verdim..hiç aç kalmadım sadece kahvaltıda karpuz yedim öğleyin 2 küçük yuvarlak poğaça avucun içi kadar yanında domates salatalık ve çay..akşamda 6 kaşık fasulye bi parça ekmek ve yoğurt.bi saatte yürüyüş yaptım iki gün böyle geçti..herkes kahvaltıyı atlamayın diyo evet ama ben bi oturdummu kahvaltıda 1000 kaloriyi geçiyorum sucuktu kaşardı çeşit çeşit peynirler fln. çok zor kahvaltıda k.k peynir bi dilim ekmek yemek benim için.o yüzden karpuzla geçiştiriyorum hemde hiç aç bırakmıyo valla..2 gün önce 62,9 dum aç karnına bugün 61,8 geldim. birde arkadaş hayatımızı ekmeksiz geçirebilirmiyiz falan demiş benim annem yıllardır ekmek yemez kahvaltıda bile yemiyo kırk yılda bir yerse yiyo o da bi dilim bile değil..bende öyle alıştım ekmeği sadece kahvaltıda yerim onuda kaldırdım artık hiç yemicem.ama tabi poğaça kurabiye onlarda hamur işi sonucda onlara da dikkat edersek sorun kalmaz .:8:

Ah ah ne guzel vermissin benim ise kilo vermem durdu yani okadarda dikkat etmistim :/ Bu arada hosgeldin canim !! :)) Bu arada boy kac?

Son düzenleme:
Back
X