söz konusu arkadaşlık ilişkileri olunca kadının evli olmasıyla bekar olması arasında hiçbir fark yoktur bana göre, kadın erkek arkadaşlıkları sık sık masaya yatırılıyor, herkes uygun bulmuyor ama arkadaşlıkların seviyeleri vardır, her arkadaşa aynı davranılmaz, mesela bir arkadaşınız vardır o kişiyle sadece selamlaşıp ayak üstü hal hatır sorarsınız, bir arkadaşınız vardır selamlaşmakla kalmaz bir cafede birşeyler içer geçmişi yad edersiniz, bir arkadaşınız vardır evde eşiniz olmasa bile içeri buyur edersiniz, arkadaşlara sizdeki değeri, derecesine göre muamele yapılır.
Sizin arkadaşlarınız ve sizler ayarını bilen kişilersiniz ki birlikte vakit geçiriyorsunuz, ben tabii yine şahsi görüşümdür bir insanın evlenince arkadaşlarıyla ilişkisini kesmesini doğru bulmayanlardanım, evliler evli arkadaşlarıyla görüşür fikri bana göre değil, kadınlarda yalnızca kadınlarla arkadaş olabilir düşüncesi de bana uymuyor, en eski arkadaşım bir erkek, mazimiz 35 yılı aştı, eşimle de çocukluk arkadaşı çünkü aynı muhitin çocuklarıyız üçümüzde, 35 yıllık arkadaşlık hala devam ediyor, önce biz evlendik sonra onu evlendirdik, o bizim kızı pışpışladı, biz onun oğlanı pışpışladık.