Annem , teyzeme ''Tuana var ya daha açılmamış bir kutu'' demişti . Kendimi cidden çok yalnız hissediyorum. Üniversiteye başka şehire gitsem geçer mi bu asosyalliğim , cidden normale dönebilir miyiminsanlardan kaçıyorum resmen , yapamıyorum.
Merhaba. Kendimi anlatmak istiyorum. 18 yaşındayım. Kolayı severim, ama light olanı. En basitinden çikolatayı sevmem. Şeker sevmem. Metal dinlerim. Kitap okumayı severim. Kimse beni dinlemek istemiyor , çünkü çok konuşuyorum. İnsanlara uyum sağlayamıyorum , toplumu anlamıyorum. Cahil insana katlanamıyorum. Bu yüzden sürekli yalnız kalıyorum. Kısa boyluyum ve bu yüzden kendimi yarım insan gibi hissediyorum insan içine çıkmak istemiyorum. Gittiğim her yerde dikkat çekiyorum ve bunu istemeyerek yapıyorum. Yakın arkadaşa katlanamıyorum , aslında hiç bir insana katlanamıyorum onlar gibi olamıyorum çok sıkılıyorum. İlgi alanlarım astrofizik, biyoloji, psikoloji bilim adına katkıda bulunup üniversitede kalmak istiyorum . Bunları söylediğim zaman insanlar 18 yaşında ne işin var bunlarla diyorlar ve kaçıyorlar haksız da sayılmazlar. Yazıp rahatlamak istedim çünkü konuşabileceğim bir tane bile insan yok. Özgüvenim neredeyse sıfır. Bu yüzden hep kaybediyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama çok doldumİnsanların hep kaçmak istediği insanım ben. Bir kaç tane erkek arkadaşım oldu ama hepsi şu an beni görmek dahi istemiyor o kadar burunlarından getirdim. Neredeyse tüm arkadaşlarımla kötüyüm.
Seni kendime benzettim biraz ben de 19 yasindayim ve senin de bahsettigin gibi diger insanlarla pek uyusmaz ilgi alanlarim. Mesela yabanci diller en buyuk ilgi alanimdir millet bos vaktinde orda burda gezerken ben yabanci dil ogrenmeye calisirim kendi kendime. Ya litvanca cok garip bir dil soyle soyle ozellikleri var desem suratima bon bon bakiyorlar. Muzik zevkime deginmiyorum bile, folk-metal severim ben ve insanlar "bu ne boyle ya" tepkisi veriyorlar muziklerime. Bir de ilgi alanlarindan biri depremler ve doga olaylari olan bir insan olarak sen de takdir edersin ki etrafimda oturup konusabilecegim cok insan yok.
Demem o ki aykiri degilsin sen sadece biraz farklisin. Bunun keyfini cikar bence herkesle ayni olup ne yapacaksin?
Merhaba, ne aykırısınız ne de farklı... şimdi suratına bön bön bakan arkadaşlarınıza sorsak, o-hooo onlar da kendilerini anlaşılamayan bir zeka bombası olarak görüyorlardır :) ben senin ve konu sahibesinin yaşıtlarınızdan daha bilinçli ve öğrenmeye, gelişmeye istekli olduğunuzu düşünüyorum. bu bir artı.
anlaşılmama hissi zamanla düzelecektir, atıyorum doğa olaylarını ille de çevrendeki insanlarla konuşman, herkesin senin ilgilendiğin alanla ilgilenmesini beklemen gereksiz. madem yabancı dile de meraklısın, bu tür konuların tartışma forumları var, oralarda yaz. nerde yaşıyorsun bilmiyorum, rasathanelerde falan gönüllü olarak çalış vs vs, bunlar senin elinde.
ki yazdığın ilgi alanları hep bireysel çalışma gerektiren alanlar, sen öyle sevebilirsin ama insanların orda burda gezmesi onların boş ve sığ olduğunu göstermez.
Katiliyorum. Cikolata sevmemeyi, light kola icmeyi bile aykirilik saymis konu sahibi arkadasimiz. Halbuki bunlar hep ergenlik. Ne guzel kendilerini gelistirmeye merakli genclermis ikisi de. Biraz da sosyal iliskiler konusunda kendilerini gelistirseler daha iyi olur onlar icin. Eglenmeyi de bilmeli insan.Merhaba, ne aykırısınız ne de farklı... şimdi suratına bön bön bakan arkadaşlarınıza sorsak, o-hooo onlar da kendilerini anlaşılamayan bir zeka bombası olarak görüyorlardır :) ben senin ve konu sahibesinin yaşıtlarınızdan daha bilinçli ve öğrenmeye, gelişmeye istekli olduğunuzu düşünüyorum. bu bir artı.
anlaşılmama hissi zamanla düzelecektir, atıyorum doğa olaylarını ille de çevrendeki insanlarla konuşman, herkesin senin ilgilendiğin alanla ilgilenmesini beklemen gereksiz. madem yabancı dile de meraklısın, bu tür konuların tartışma forumları var, oralarda yaz. nerde yaşıyorsun bilmiyorum, rasathanelerde falan gönüllü olarak çalış vs vs, bunlar senin elinde.
ki yazdığın ilgi alanları hep bireysel çalışma gerektiren alanlar, sen öyle sevebilirsin ama insanların orda burda gezmesi onların boş ve sığ olduğunu göstermez.
Ben zaten aykiri oldugumu dusunmuyorum. Sadece ilgi alanlarim diger insanlardan farkli ve bu yuzden ilgi alanlarm hakkinda konusabilecegim cok insan yok, bunun normal oldugunu ve aykirilik olmadigini anlatmaya calistim. Kendimi "anlasilamayan zeka bombasi" olarak gordugumu soylemedim zaten, biri karsima gecip ilgili olmadigim konular hakkinda biseyler anlatsa ben de bon bon bakarim muhtemelen. Diger insanlarin sig ve bos oldugunu da soyledigimi hatirlamiyorum? Ne oyle bir seyi yazdim ne de ima ettim. Ilgi alanlarim hakkinda yeterince faaliyette bulunuyorum zaten tesekkurler.
ben zaten senin zeka bombası olduğunu düşündüğünü söylememiştim.
"Sadece ilgi alanlarim diger insanlardan farkli ve bu yuzden ilgi alanlarm hakkinda konusabilecegim cok insan yok"
ee ben de ilgi alanların hakkında knulabileceğin insanları forumlarda, bulabilirsin diyorum, bu çıkıma neden? üniversite kulüpleri de dışarıdan insan alıyorlar eğer üniversitede değilsen.
kusura bakma buna da kızacaksın da ilgi alanlarım farklı dediğin dil öğrenmek vs, hiç de farklı bir şeyler değil. daha geniş çevrelere girersin umarım.
rica ederim.
Merhaba. Kendimi anlatmak istiyorum. 18 yaşındayım. Kolayı severim, ama light olanı. En basitinden çikolatayı sevmem. Şeker sevmem. Metal dinlerim. Kitap okumayı severim. Kimse beni dinlemek istemiyor , çünkü çok konuşuyorum. İnsanlara uyum sağlayamıyorum , toplumu anlamıyorum. Cahil insana katlanamıyorum. Bu yüzden sürekli yalnız kalıyorum. Kısa boyluyum ve bu yüzden kendimi yarım insan gibi hissediyorum insan içine çıkmak istemiyorum. Gittiğim her yerde dikkat çekiyorum ve bunu istemeyerek yapıyorum. Yakın arkadaşa katlanamıyorum , aslında hiç bir insana katlanamıyorum onlar gibi olamıyorum çok sıkılıyorum. İlgi alanlarım astrofizik, biyoloji, psikoloji bilim adına katkıda bulunup üniversitede kalmak istiyorum . Bunları söylediğim zaman insanlar 18 yaşında ne işin var bunlarla diyorlar ve kaçıyorlar haksız da sayılmazlar. Yazıp rahatlamak istedim çünkü konuşabileceğim bir tane bile insan yok. Özgüvenim neredeyse sıfır. Bu yüzden hep kaybediyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama çok doldumİnsanların hep kaçmak istediği insanım ben. Bir kaç tane erkek arkadaşım oldu ama hepsi şu an beni görmek dahi istemiyor o kadar burunlarından getirdim. Neredeyse tüm arkadaşlarımla kötüyüm.
Kizmadim farkindaysaniz?
Ben de tam ayni soruyu soracaktim bu cikisma neden? Ilgi alanlarim cevremden bir hayli farkli bunu belirteyim once, arkadas cevremde benim ilgilendigim seylerle ilgilenen yok, bu demektir ki "farkli" ilgi alanlarina sahibiz. Henuz tum dunyayi gezip tum insanlarla tanismadigim icin butun insanlik capinda degerlendirme yapamiyorum sadece 19 yil boyunca icinde bulundugum cevreyi baz alarak bir degerlendirme yaptim. Diger insanlarin bos oldugunu dusunuyorum en zeki benim cok farkliyim gibi bir havam yok zaten konu sahibine anlatmaya calistigim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?