Aykırı bir insanım bu yüzden çok yalnızlık çekiyorum

Ben o yaşlarda kendimi etraftan biraz farklı hissediyordum,aykırı değil de..Şimdi 30 u geçtim ,şimdi de biraz farklı hissediyorum.Tabi ozamanki kadar değil..Şimdi bu benim kişiliğim..Ozaman insan bu farklılığı kaldıramıyormuş gibi hissediyor..Zamanla kaldıracaksın..

Çikolata vs..farklılık değil de kişisellik diyebiliriz...Onun dışında düşünme şekli farklı olarak adlandırılabilir, genel olarak..

Ama çok farklı,aykırı olmak gerçekten iyi değil,insanı geriyor,senin için söylemiyorum...
Ama hayırlı bir insan olarak farklı olmak paha biçilemez..Çünkü çevrenin senden genellikle emin olduğu ,hayırlı bir insan olmak ve bulmak okadar zor ki..Hem dinimiz de bunu emreder..

Bence yaşamış olduğun şey aykırılık değil farklılık. Düşüncelerinin ve zevklerinin etrafındakilerden farklı olduğunu düşünüyorsun. Eğer gerçekten öyleyse bil ki bu durum ileride de çok değişmeyecek; fakat sen ayak uydurmayı, bir takım şeylere etrafındaki insanların gözünden de bakıp değerlendirebilmeyi öğreneceksin. Yalnızlık çekme konusunda ise kafa dengi bir arkadaş bulduğunda azalacaktır. He, bulamazsan da sorun değil; sadece zaman öldürmeye yarayan asla seni anlamayacak arkadaşların olmasındansa git kitap oku, sevdiğin müziği dinle, tek başına gez, kendini mutlu etmek için harca zamanını.

Bu yaslarda cok normal. Ben de herkes gibiyim, kimseden farkli degilim deseydin anormal olurdu. Ergenlikte benmerkezcilik yasaman dogal.

Kirmiziyla isaretledigim yerleri bakarsan, ben senin bu yuzden yalniz oldugunu dusunuyorum. Bu ozelliklerle aranan biri olmaman sasirtici degil acikcasi.
Insan ilgi alanlari farkli diye dislanmaz. Ha gercekten aykiriysa ilgi alanlarin, o baska. Senin ilgi alanlarinda oyle aykiri birsey yok. Bazi yasitlarindan farkli olabilir, bunlar sorun teskil edecek seyler degil. sosyal anlamda birseyleri yanlis yapiyorsun, adina da ilgi alanlarindan dolayi insanlar senden kaciyor diyorsun. Boyle ancak kendini kandirirsin. Ozelestiri yap, ve hatalarini duzelt. Zaten dislanan ve sevilmeyen insanlar kendilerinde hic kusur bulamazlar. Hic sasmiyor bu.

Insanlara katlanamiyorsan, sen de katlanilamaz bir insan olursun. Cunku halinden hareketinden belli olur katlanamadigin zaten.
Hem sosyallige aykirisin, hem de arkadasim yok diye uzuluyorsun, bunu anlamadim ben. Ya oyle ol, ya boyle. Cok celiskilisin.
Oncelikle ozguvenini gelistir.
Insanlar hayatinin her yerinde olacak, tahammul sinirlarini genisletmek zorundasin. Ki zaten katlanamaman icin mantikli bir neden de soylememissin. Insan sevmeyen birisin sanirim. O zaman sevilmeyi de bekleme yani.

arkadaslar kiz 14yasinda liseli ergen değil. 18 yasinda. saka maka kocaman insan yani. bi kac sene onde olsak 3 senelik liseyi bitirip universiteye gecmisti. o yuxden amanda aman benim ablam kimlik bunalimi mi geciriyomus bakk sen minnosa tarzinda bakmayalim olaya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okadar saçmalamış ki ben 18 bile olduğunu bile düşünmüyorum. Kendini aykırı sanan bununla entel bilgili havalarına bürünmeye çalışan biri olduğunu düşünüyorum. Bir mesajında insanların sadece iş okul için dil öğrendiğini söylemiş ya ayrı dünyalarda yaşıyoruz ya da insan içine çıkmamış bu kız. Yine aynı mesajda sadece dil olarak değil konuşmalarında etimolojiye indiğini söylemiş. Anadilimiz türkçe in bakalım etimolojisine şnebiliyprsan. Googledan iki üç şey ezberlemekle olmuyor. Hangi dili bu kadar iyi öğrendinde etimolojisine iniyorsun. Çikolata kola müzik olayına hiç girmiyorum zaten. Akranlarına cahil diyebilicek kadar kibirli ve boş biri. Ağır bir ergen vakası

Çikolata sevmiyorsun metal dinliyorsun...hmmm gerçekten çok marjinalmişsin bende yolda görsem bakarım yani..olsun ya sıradan olup napıcan ki zaten..

Sosyalliğe biraz önem ver yalnız..ergenlikten çıktığında üzülürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…