valla, çok utanıyorum şu an ki durumumuzdan
eşim 4bin maaş alıyo ama geçen ay ki kredi kartı 4bin küsür geldi.
önemli olan paranın miktarı değil, parayı dengeli harcayabilmek.
bi de kredi kartı limiti insanı tüketiyo valla.
nasılsa limit var diye al al diye dürtüyo içinden şeytan.
sonra tüm maaşı kredi kartına yatırıyoz bize bişi kalmıyo
bu konudaki müsrifliğimiz için çok kızıyorum.
insan asgari ücretle ev geçindiriyo.
YA ARKADAşım ne hazırcılığı ben çalışıyorum zaten ama eşim olacak kişi belki evlendkten snra modellik yapmamı istemeyecek..o zaman bnde ondan iyi bi hayat isterim doğal olarak.
Ben kredi kartı hiç kullanmadım
Eşim kullanıyormuş, evlendikten sonra ona da yasakladımçok büyük bişey alırsak taksit amaçlı kullancakmış.. Başka kullanmayacak..
Kandırmaca gibi geliyo bana kredi kartı
Ben borcu da hiç sevmem, borcu olunca uyuyamayan tiplerdendim
Ama ev konusu boyumu aştığından borca mahkumuz dedim Bismillah dedim girdim bi yola, Allah hayırlısı ile bitirmeyi nasip eylesin
Yani ne bileyim ev kredisi ödediğim halde 3000 bile aylık gelirimiz yokken geçinebiliyoruz çok şükür
YA ARKADAşım ne hazırcılığı ben çalışıyorum zaten ama eşim olacak kişi belki evlendkten snra modellik yapmamı istemeyecek..o zaman bnde ondan iyi bi hayat isterim doğal olarak.
Hazırcılık konusunda nam salacağız yakında. Eşim ne kadar maaş alsın, 5000 tl geliri olmazsa ben gecinemem. Önce baba parası sonra koca parası; pess.
çünkü sende çalışıyorsun.oturup da eşim şu kadar maaş alsın diye beklemiyorsun.evin geçimine katkıda bulunuyorsun.
bu beklentiye şöyle de diyebiliriz;armut piş ağzıma düş
Konu sahibi sadece eşimi bu kadar alsın istiyor :44::44::44:
Ben yazacaktım kadesa yazmış zaten minikkuşum. Amaç yiyip içip gezmekse 150bin de alsan yetmez.
Eşim 5000 maaş alsın
Kayınvalidem bize bi daire versin
Kayınpederim eşyalarımızı dizsin
Görümcem de temizliği yapsın
( Ama bize karışmasınlar , çok gelip gitmesinler)
Bende bacak bacak üstüne atıp tv izliyeyim, o kadın programı senin bu kadın programı benim
konu sahibi çalışmıyor sanırım bu durumda??
niye, modellikten başka bi iş yapamıyo musun.
benimle şu an evlenmek isteyen kişinin aylık geliri 4 bin
ama ben deli gibi düşünüyorum
çok kıskanç baskıcı mutlu olur muyum diye
yani mutluluğun parayla ilgisi yok...
Evleneceğin kişi başka kısıtlamarda da bulunabilir
Annene gitme, toplu taşımaya binme, camdan bakma vs. bunları da kabul edecek misin ?
Yoksa zaten çalışmakta gözün yokta adamı mı bahane ediyorsun
Çalışmak istersen başka işte çok
Sen yeter ki ne istediğini bil
Evleneceğin kişi belli mi acaba :44:
neden bahane ediyim ister çalışırım ister çalışmam işim gücüm yok size mi bahane yaratıcam:) adaylar varda benim gönlüme yatan mutlu olacağıma inandğm biri yok malesef
benim şuan tek başıma 2500 civarı ama kenara para bile koyamıyorm.modellikten başka iş yapamıyo musn ne demek ya benim mesleğim bu.gidip bi doktora sen öğretmenlk yapamıyo musn gibi bişi oldu bu.
Ben örnek verdim
Tek bu konu da değil her konuda kısıtlama getirilmeye çalışılabilir, herşeye tamam mı dersin böyle dedim
Gönlüne yatan biri olursa düşünürsün o zaman
Şu adaylardan 5000 alan varsa olacak mı ? Gönlüne yatmazken..
benim şuan tek başıma 2500 civarı ama kenara para bile koyamıyorm.modellikten başka iş yapamıyo musn ne demek ya benim mesleğim bu.gidip bi doktora sen öğretmenlk yapamıyo musn gibi bişi oldu bu.
aralarnda ayda 20.000 kazananı da var
ticaretle uğraşıyorlar.yıllardr da aramz iyi ama ben onu sevemiyorum yani arkadaştan öte göremiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?