- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- 73
konu sahibi çalışmıyor sanırım bu durumda??
Eşim 5000 maaş alsın
Kayınvalidem bize bi daire versin
Kayınpederim eşyalarımızı dizsin
Görümcem de temizliği yapsın
( Ama bize karışmasınlar , çok gelip gitmesinler)
Bende bacak bacak üstüne atıp tv izliyeyim, o kadın programı senin bu kadın programı benim
işte hayat diye ben buna derim
aylık gelir ne kadar fazla olursa aylık gider de o kadar fazla oluyo arkadaş.
bu devirde en mantıklı iş bi ev almak.
evin olduktan sonra insan bin lirayla bile geçinebilir.
herkes standartlarına göre bakar bu işe hiçbir lafım yok. kim ister zorluk çekmeyi... para gücü olamayınca samanlık seyran olmuyor
ama sadece tek bir şey... o da buna bu kadar takıntılı olmamak geçinebileceğimiz sürece yükseklere ucmamak adına
amcamın kızı tam 30 yasında evlendi... neden mi? cunku karsısına "cüzdanı istedigi kadar dolgun" kimse cıkmamıstı... sonunda cıktı peheeey hem de ne dolgunluk
3 ayrı ülkede balayı yaptı, düğününde harcanan parayla süper lüx villa alınırdı... dogum gununde, yıldonumunde gelen hediyeler en sevdigi renklerden iki arabaydı...
peki şimdi ne halde biliyor musun?
babasının verdiği dairede oturuyorlar 45 günlük bir bebegi var ve iş arıyor...
kolay gelsin.
Bence de öyle..
Eşim 5000 maaş alsın
Kayınvalidem bize bi daire versin
Kayınpederim eşyalarımızı dizsin
Görümcem de temizliği yapsın
( Ama bize karışmasınlar , çok gelip gitmesinler)
Bende bacak bacak üstüne atıp tv izliyeyim, o kadın programı senin bu kadın programı benim
Hazırcılık konusunda nam salacağız yakında. Eşim ne kadar maaş alsın, 5000 tl geliri olmazsa ben gecinemem. Önce baba parası sonra koca parası; pess.
YA ARKADAşım ne hazırcılığı ben çalışıyorum zaten ama eşim olacak kişi belki evlendkten snra modellik yapmamı istemeyecek..o zaman bnde ondan iyi bi hayat isterim doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?