- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kendisi normal bi tipti. Ama beni beğenmediğini idrak edince burada bir konu açmıştım onun dış görünüşünü eleştiren. Belki ben de onu eleştirirsem durumu nötrlerim ve meseleyi hallederim diye düşündüm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Çünkü onun dış görünüşü gerçekten çok da umrumda değildiAyyy g.tum demezseniz kaybedersiniz bu tipteki insanlara ..
Ben kendini çok merak ettim
Kesin biscolata erkegidir
Ozguveniniz zedelenmiş atlatırsınız umarım..
Kendisi normal bi tipti. Ama beni beğenmediğini idrak edince burada bir konu açmıştım onun dış görünüşünü eleştiren. Belki ben de onu eleştirirsem durumu nötrlerim ve meseleyi hallederim diye düşündüm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Çünkü onun dış görünüşü gerçekten çok da umrumda değildi
Özgüvenimi yıktı geçti resmenİlişki bitmiş umarım bu duygudan tez zamanda kurtulursun.güzel olmadığını düşünme bu düşüncen geçecek zamanla. o adam özgüvenini zedelemiş sadece.
Eski eşim aynı şeyi hissettirdi bana ona değer verdiğin için böyle hissediyorsun.bnm eski eşim tipi iyiydi ama karakteri çirkindi. beni beğenmezdi ama şimdi kendinden 15 yaş büyük Bi kadınla beraber (kadın benden güzel değil ve yaşlı) eee Rabbim biliyor işini.
Witch belki çok manasız gelecek şimdiye kadar kendime hep en çok güvendiğim iki şey eğitimim ve dış görünüşümdü.Aynaya bakmak bana mutluluk getirirdi.En basitinden bir sınavım kötü geçse gider yeni bi maske alır sonra ohaa şuna bak nası parlıyo yüzüm derdim veya gider fön çektirirdim bi şey yapardım güne puanım 100 olurdu. Şimdiyee sabah aynaya bakınca zaten direkt olarak modum düşüyor yükseltebilene bravo.Valla onu bunu bilmem de çok sığ bir insanmış .
Sizce bu salak için kendinizden vazgeçmeye değer mi ?
Eminim ki güzelsiniz
Ki çok güzel olmak çokta önemli bir şey değil..
Çok uykum var aslında yazmak ve toparlamak güç ama
Herkesi etkileyen bir şey değil güzellik
Kadinlarin tek derdi de bu olmamalı
Ama bazen görüyorum o kadar güzel kızlar o kadar boş ki ..
Ne tarafa kusuyoruz falan diyorum içimden.
Nato kafa nato mermer bence bir erkek içinde çekilmez ...
Aynalara küsmeyin gülümseyin
O maldan kurtulduğunuz için de lütfen iki üç kedi köpek besleyin bu soğuklarda
Sadaka yerine şükür yerine geçsin...
O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyorEski eşim aynı şeyi hissettirdi bana ona değer verdiğin için böyle hissediyorsun.bnm eski eşim tipi iyiydi ama karakteri çirkindi. beni beğenmezdi ama şimdi kendinden 15 yaş büyük Bi kadınla beraber (kadın benden güzel değil ve yaşlı) eee Rabbim biliyor işini.
Witch belki çok manasız gelecek şimdiye kadar kendime hep en çok güvendiğim iki şey eğitimim ve dış görünüşümdü.Aynaya bakmak bana mutluluk getirirdi.En basitinden bir sınavım kötü geçse gider yeni bi maske alır sonra ohaa şuna bak nası parlıyo yüzüm derdim veya gider fön çektirirdim bi şey yapardım güne puanım 100 olurdu. Şimdiyee sabah aynaya bakınca zaten direkt olarak modum düşüyor yükseltebilene bravo.
Bi endamı falan var ki demekki ondan bahsediyor aman boşver eski sevgilim demedin mi eski işte adı üstünde..git Bi maske yap kendine gelO çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor
İyi hisset anlamında dedim yanlış anlamayın sakınBi endamı falan var ki demekki ondan bahsediyor aman boşver eski sevgilim demedin mi eski işte adı üstünde..git Bi maske yap kendine gel
Hanımlar mümkün olduğunca argo kelimeler kullanmazsak iyi olur, öfkeyle söylenmiş sözler yüzünden uyarı almanızı istemem.
B Bremenmizikacisi ,
erkek arkadaşınız ayrılmışsınız ama hala etkisinden kurtulamamışsınız, gerekirse yeniden kendinizi sevip kendinizle barışmak için uzman yardımı alın fakat aynalara da küsmeyin, adam size nasıl etki ettiyse özgüveniniz yerle bir olmuş resmen, neden kendinizi onun söylediklerinin esiri yapıyorsunuz ki? Çok dört dörtlük bir adam mıydı? Fiziği ve yakışıklılığıyla herkesin aklını başından mı alıyordu, karizmatik, kariyer sahibi, kültürlü, nazik biri miydi ? Sanmıyorum, kendiniz kaba olduğunu söylemişsiniz zaten, normal standartlarda görüntüye sahip biriymiş, böyle bir adamın sözlerinin sizi bu denli etkilemesine izin vermeyin.
Mune abla kendisi kesinlikle dört dörtlük değildi ama beni sevdiğine son derece inanmıştım. Yani böyle bir durumda bile beğenilmediysem vay halime diyorum. Eski fotoğraflarıma bakınca sanki tipim benim şimdiye kadar gördüğümden daha farklıymış da ben fark edememişim, kendimi sadece istediğim gibi gördüğüm için güzel olduğumu zannetmişim gibi geliyor. Şu sıra antidepresan kullanıyorum ama psikolog seanslarını bıraktım, tekrar başlamak için yeteri kadar maddi durumum yok. Bu yaptığım dünyanın en aptalca şeyi ve sizlerin söyledikleriniz gerçekten çok mantıklı ben de bazen bunları kendime telkin etmeye çalışıyorum ama zihnim bunu asla algılamak istemiyo sanki.
Ablacım,
sen sen ol bir erkeğin söylediklerini, hele de böyle güzellik üzerine söylediği insanı aşağı çeken özgüvene oynayan sözlerini dikkate bile alma, hepsi için demiyorum ama standart erkek modelinin evlenince ki halini anlatayım sana, sen senin eski arkadaşı bu modele göre canlandır gözünde, iyi gelecektir bence :)))) işten gelir çeker eşfomanını, bakım hak getire, göbek yapar, saçları dökülür, uykuda fosurdar, koltukta köşe yastığı gibi oturur, sanki kendileri çooook bakımlı, fit vücutlu, ultra yakışıklıymış gibi eşlerinin basenlerine, göz kenarında çıkan çizgilerine, üstündeki pandalı pijamaya laf ederler, bunlar kel göbekli halleriyle aynaya bakmaya utanmıyorlar, kendilerini Brad Pitt sanarak havalara giriyorlar da sen niye utanıyorsun?
Kimse muhteşem bir güzelliğe sahip değildir ama herkesin güzel olan bir yeri vardır, kiminin fiziği güzeldir, kiminin gözleri bir içim sudur, kiminin ağzı burnu minyatür gibidir, kusurlarımız olsa da kendimizi olduğumuz gibi severiz, her gün o aynalara bakıp ben çok güzelim diye kendini motive edersen bir süre sonra özgüvenin yine yerine gelir, yahu beni örnek alın, alnımda çift çizgi :))) kaz ayakları çıkmış, uyku düzensizliğinden gözlerin altı şişmiş, yaş desen 46, yerçekimine direniyor fiziğim :))) her gün aynaya bakıp çok tatlı kadınım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?