Aynaya bakarken iğreniyorum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
üst üste konu açmaya başladım yine. Çünkü bir karın ağrım var. Şimdiye kadar ne arkadaşlarım arasında ne de bu mecrada bunu hiç dile getirmedim, Kendime bile söylemedim. Yokmuş gibi davranırsam yok olur diye düşündüm ama olmuyor.

Burada erkek arkadaşımdan ayrılma nedenimi onun kaba tavırları olarak size söyledim. Tabi ki kaba tavırları da var evet ama asıl neden bu değildi. Asıl neden erkek arkadaşımın beni güzel bulmamasıydı.

Onla tanıştığımızda 58 kilo kadardım ve ailem tarafından tabiri caizse terk edilmiştim, bok gibiydim, müşkül vaziyetteydim resmen. İlk başlarda ufak ufak eleştirmeye başladı şaka yollu. Sonra ciddi ciddi herr gün ama her gün belki defalarca “şaka” adı altında dış görünüşümü aşağıladı. Kurduğu cümleleri kuramayacağım çünkü yemin ederim elim gitmiyor.

Ben de bunun üzerine spora başladım ve 48 kiloya düştüm. O dönem sanki erkek arkadaşım bana iyilik etmiş gibi düşünüyordum. Gerçekten büyük salaklık. Ama hala beni beğendiğine dair hiçbir emare yoktu. Artık zaten zayıfım ee hala neyi beğenmiyor bu diye düşünüyordum zira benim onun “tipi” olmadığım hiç aklıma gelmemişti. Çünkü ben bu yaşıma kadar hep beğenilen bi insan oldum nitekim kendim de yüzümü saçlarımı gözlerimi vs beğenirdim, karşı cins de sürekli beğenirdi ve beni dış görünüş açısından eleştiren ilk erkek malesef eski erkek arkadaşım oldu. Ama bi kere sarhoş olunca benim için beautiful da benim tipim değil de işte neye niyet neye kısmet dedi. O kadar salağım ki bu cümleyi hiç duymamış gibi yaptım şaka yaptığını farz ettim.

Ayrıca belirtmem gerekiyor ki bana hiçbir zaman, hiççççbir zaman güzelsin demedi, asla ama asla. Neyse bir gün konu eski nişanlısından açıldı ne bulmuştun mesela o kadında dedim(bunu küçümsemek için sormadım bu arada kadının fiziği yaşına rağmen çok düzgün yani vücudu daha kum saati formunda, ki bunu da takıntı haline getirdiğim son derece açık) kadın gibi kadındı yani çok çekiciydi benim için dedi bana ve bunu derken gözleri parladı resmen adamın.

İşte böyle böyle en sonunda benim jetonum düştü ve bu adamın beni beğenmediğini çok şükür idrak ettim. Bunu kendisiyle de paylaştım ve bana dedi ki saçmalama seni beğenmesem neden koluma takıp her yere götüreyim ailemle tanıştırayım. Tabi bu bana hiç makul bir açıklama gibi gelmedi ve ben de ayrıldım.

Ayrıldım iyi güzel hoş da benim aynaya bakarken midem bulanıyor artık, kendimi güzel bulmuyorum. Makyaj yapmak içimden gelmiyor çünkü yapsam bile bi boka benzeyeceğime inanmıyorum. Eskiden makyaj yapmazdım çünkü makyajsız da güzel olduğuma inanırdım. Ne zaman bir kıyafet denesem asla ama asla beğenmiyorum. Kabinden çıkıyorum arkadaşlarım bayılıyorlar kıyafetime ben kendime sen kimsin ki bunu giyeceksin diyorum. Veya bir arkadaşımın arkadaşı bir yerden fotoğrafımı beğenip bunu bana iletiyor ben diyorum ki yazık çocuk hayal kırıklığına uğrayacak.

Ve bunlara engel olamıyorum. Biri bana güzelsin dediğinde yalan söylediğine inancım %100 çünkü ben de yapıyorum bunu. Yani bir saç çok kötüyse bile zaten kötü olan bir şeyi daha da kötüleştirmeye gerek yok diyip “canım saçların çok güzel olmuş” diyorum o insana. O yüzden insanların da sırf beni avutmak için bana şu güzel olmuş bu güzel olmuş dediğini düşünüyorum.

Sabah 6da uyanmam gerek sınavım var ama ben bunları düşünmekten uyuyamıyorum. Hayatım mahvoldu, çok daha kiloluyken bile çok daha mutlu bi insandım ben. Şu an aynaya bakmıyorum bile mümkün mertebe. Lavaboda ellerimi yıkarken asla kafamı kaldırmamaya çalışıyorum. Bir erkeğin laflarının beni bu hale getirebileceğini hiç düşünmezdim ama 1 yıl boyunca sistematik olarak eleştirildim, beğenilmedim. Bir daha asla aynaya baktığımda kendimi beğenemeyecek olmak beni şimdiden yordu.

Ayrıca eskiden çok güzel olduğunu düşünüp favorilerime eklediğim fotoğraflara bakıyorum şimdi ve bunları nasıl beğenebildim , adamın beni beğenmemesi zaten çok doğalmış şu tipe bak diyorum kendime.
Ergenliğimin top zirvesinde bile bu kadar özgüvensiz bi yaratık haline gelmemiştim ben.

Ayyy g.tum demezseniz kaybedersiniz bu tipteki insanlara ..
Ben kendini çok merak ettim
Kesin biscolata erkegidir
Ozguveniniz zedelenmiş atlatırsınız umarım..
Kendisi normal bi tipti. Ama beni beğenmediğini idrak edince burada bir konu açmıştım onun dış görünüşünü eleştiren. Belki ben de onu eleştirirsem durumu nötrlerim ve meseleyi hallederim diye düşündüm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Çünkü onun dış görünüşü gerçekten çok da umrumda değildi

Valla onu bunu bilmem de çok sığ bir insanmış .
Sizce bu salak için kendinizden vazgeçmeye değer mi ?
Eminim ki güzelsiniz
Ki çok güzel olmak çokta önemli bir şey değil..
Çok uykum var aslında yazmak ve toparlamak güç ama
Herkesi etkileyen bir şey değil güzellik
Kadinlarin tek derdi de bu olmamalı
Ama bazen görüyorum o kadar güzel kızlar o kadar boş ki ..
Ne tarafa kusuyoruz falan diyorum içimden.
Nato kafa nato mermer bence bir erkek içinde çekilmez ...
Aynalara küsmeyin gülümseyin
O maldan kurtulduğunuz için de lütfen iki üç kedi köpek besleyin bu soğuklarda
Sadaka yerine şükür yerine geçsin...

Kadının parası mi var ?

Witch belki çok manasız gelecek şimdiye kadar kendime hep en çok güvendiğim iki şey eğitimim ve dış görünüşümdü.Aynaya bakmak bana mutluluk getirirdi.En basitinden bir sınavım kötü geçse gider yeni bi maske alır sonra ohaa şuna bak nası parlıyo yüzüm derdim veya gider fön çektirirdim bi şey yapardım güne puanım 100 olurdu. Şimdiyee sabah aynaya bakınca zaten direkt olarak modum düşüyor yükseltebilene bravo.

O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor

Yani olabilir elbette ama şöyle düşünün bir şey olmadi ki o güzelliğe de eğitime de..
Sadece bir dangoz boş beleş konuştu.
Uzay boşluğuna gitti söyledikleri de ..
Siz eğer ayni tipteyseniz
Viz gelip tirs gitmeli ...
Söyle yeni bi kaç parça şey alın
Bi de kuaför
Bi kaç kişi şöyle bi suzsun tepeden tırnağa
Hafif flortoz davranın
Gelir o özgüven geliiiiiiiiiir :)))

Bi endamı falan var ki demekki ondan bahsediyor aman boşver eski sevgilim demedin mi eski işte adı üstünde..git Bi maske yap kendine gel

Hanımlar mümkün olduğunca argo kelimeler kullanmazsak iyi olur, öfkeyle söylenmiş sözler yüzünden uyarı almanızı istemem.
B Bremenmizikacisi ,
erkek arkadaşınızdan ayrılmışsınız ama hala etkisinden kurtulamamışsınız, gerekirse yeniden kendinizi sevip kendinizle barışmak için uzman yardımı alın fakat aynalara da küsmeyin, adam size nasıl etki ettiyse özgüveniniz yerle bir olmuş resmen, neden kendinizi onun söylediklerinin esiri yapıyorsunuz ki? Çok dört dörtlük bir adam mıydı? Fiziği ve yakışıklılığıyla herkesin aklını başından mı alıyordu, karizmatik, kariyer sahibi, kültürlü, nazik biri miydi ? Sanmıyorum, kendiniz kaba olduğunu söylemişsiniz zaten, normal standartlarda görüntüye sahip biriymiş, böyle bir adamın sözlerinin sizi bu denli etkilemesine izin vermeyin.

Mune abla kendisi kesinlikle dört dörtlük değildi ama beni sevdiğine son derece inanmıştım. Yani böyle bir durumda bile beğenilmediysem vay halime diyorum. Eski fotoğraflarıma bakınca sanki tipim benim şimdiye kadar gördüğümden daha farklıymış da ben fark edememişim, kendimi sadece istediğim gibi gördüğüm için güzel olduğumu zannetmişim gibi geliyor. Şu sıra antidepresan kullanıyorum ama psikolog seanslarını bıraktım, tekrar başlamak için yeteri kadar maddi durumum yok. Bu yaptığım dünyanın en aptalca şeyi ve sizlerin söyledikleriniz gerçekten çok mantıklı ben de bazen bunları kendime telkin etmeye çalışıyorum ama zihnim bunu asla algılamak istemiyo sanki.

Ablacım,
sen sen ol bir erkeğin söylediklerini, hele de böyle güzellik üzerine söylediği insanı aşağı çeken özgüvene oynayan sözlerini dikkate bile alma, hepsi için demiyorum ama standart erkek modelinin evlenince ki halini anlatayım sana, sen senin eski arkadaşı bu modele göre canlandır gözünde, iyi gelecektir bence :)))) işten gelir çeker eşofmanını, bakım hak getire, göbek yapar, saçları dökülür, uykuda fosurdar, koltukta köşe yastığı gibi oturur, sanki kendileri çooook bakımlı, fit vücutlu, ultra yakışıklıymış gibi eşlerinin basenlerine, göz kenarında çıkan çizgilerine, üstündeki pandalı pijamaya laf ederler, bunlar kel göbekli halleriyle aynaya bakmaya utanmıyorlar, kendilerini Brad Pitt sanarak havalara giriyorlar da sen niye utanıyorsun?

Kimse muhteşem bir güzelliğe sahip değildir ama herkesin güzel olan bir yeri vardır, kiminin fiziği güzeldir, kiminin gözleri bir içim sudur, kiminin ağzı burnu minyatür gibidir, kusurlarımız olsa da kendimizi olduğumuz gibi severiz, her gün o aynalara bakıp ben çok güzelim diye kendini motive edersen bir süre sonra özgüvenin yine yerine gelir, yahu beni örnek alın, alnımda çift çizgi :))) kaz ayakları çıkmış, uyku düzensizliğinden gözlerin altı şişmiş, yaş desen 46, yerçekimine direniyor fiziğim :))) her gün aynaya bakıp çok tatlı kadınım diyorum.

Son düzenleme:

Ben hayalimde canlandiramiyorum
Bi foto atsana
Hem sakızlı muhallebi sözünü de tutmuyon

eski sevgilinize küfür etmeye geldim aslinda ama neyse susayim o konuda en iyisi adamin cirkinliginin size etkisi olmus ne yazik ki.. keske ilk kez bu tarz seyler ima etmeye basladiginda kestirip atsaydiniz bu sacma insani hayatinizdan. ne kadar hadsiz ve kaba biriymis. özgüveninizi en kisa zamanda yerine getirirsiniz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…